Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #2505 Dátum: 10 szep 19, 16:39:48 » |
|
Na gyerekek, az igazi férfiak itt kezdődnek! A szomszéd topicnak javaslom Mr. Li-t, mint ázsiai férfit. Via: Term Life Insurance
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2506 Dátum: 10 szep 19, 17:02:05 » |
|
Na ez nem semmi Válogatás emg kell hagyniXD Ez a film vagy nagyon jó vagy nagyon sz@ar lesz... Remélem az elöbbi
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2507 Dátum: 10 szep 19, 17:24:25 » |
|
Srácok nem igazán értem ezt a számozást , valaki tudja mi alapján vannak a pontok? X'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2508 Dátum: 10 szep 19, 18:08:01 » |
|
Ne már... hány embert ölt meg a filmjeiben ennyi amúgy jó film és van benne magyar vonatkozás az vicces
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 19, 18:08:51 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2509 Dátum: 10 szep 19, 19:16:13 » |
|
Én langren miatt hagytam abba a filmeket. Bakker a sivatagban 2 hét nem evés és ivás után helikopter gépágyúval a hátán megdönti a világcsúcsot martonin. Arról nem is beszélve, hogy a világ legtöbb vérével is ő rendelkezikxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #2510 Dátum: 10 szep 19, 23:02:57 » |
|
Nem véletlen, hogy neki van a legtöbb. Ő az egyetlen mérnök a csapatban! Lundgren filmjeiben az ilyeneket nem szabad észrevenni, nem erről szólnak. Egy Lundgren filmet megnézel egy pár sörrel és kész nem kell rajta gondolkodni. Lőnek bunyóznak, Lundgren győz és ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2511 Dátum: 10 szep 20, 15:32:49 » |
|
Tökre utáltam Lundgrent a Rocky IV miatt xD Szegény Apollot halálra verte. De a Leszámolás kis Tokyban megkedveltette velem. Akik elvégre Tia Carrere mellei fogták azok már letettek valamit az asztalra xD Am. most jön le ez a film , állítólag Eric Roberts a főfő szal már megéri megnézni xD Kedvenc Bkategóriás filmek sztárom. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2513 Dátum: 10 okt 04, 19:37:29 » |
|
Ebben a képben mi a férfi topikba való? Sexting star-trek módra? Jó alkatú a csaj!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2514 Dátum: 10 okt 07, 18:28:55 » |
|
Nézgettem a csak csajok topicot, annyit hozzáfűznék, hogy tuti nem normális a csaj. Még nyáron olvastam egy cikket, beidézem: Bizarr! Lady Gaga hullákat akar a színpadra
Az énekesnő koncertjein látható showműsorok már korábban is kiverték a biztosítékot azzal, hogy bruális, véres jeleneteket tartalmaztak , de most Gaga még egy lapáttal rátesz erre! Legújabb, merész ötelete szerint valódi hullákat akar maga mellé a színpadra a jövő márciusban Las Vegasba érkező turnéjára.
Az énekesnő Günther Von Hagens német anatómust kérte fel arra, hogy segítsen megvalósítani eddigi egyik legbizarrabb tervét. Gaga talán most ráakadt az emberére, ugyanis a férfinak szintén szokása megbotránkoztatni az embereket. Von Hagens extrém, halottak testét bemutató kiállításával (The Bodies) bolygatta fel a kedélyeket. Kiállítását nemrég Budapesten is bemutatták.
Az énekesnő és a boncmester állítólag már az előzetes megbeszéléseken is túl vannak, úgy tűnik, jól halad a terv megvalósítása.
vélemények?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2515 Dátum: 10 okt 07, 18:59:42 » |
|
Szerintem egyszerűen csak egy elvetemült p*csa...
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2516 Dátum: 10 okt 07, 19:02:04 » |
|
Defektes szegényke... De attól még jó énekesnek tartom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #2517 Dátum: 10 okt 07, 19:08:36 » |
|
Na gyerekek, az igazi férfiak itt kezdődnek! A szomszéd topicnak javaslom Mr. Li-t, mint ázsiai férfit. Via: Term Life InsuranceKihagyták Swarczeneggert !!!
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2518 Dátum: 10 okt 07, 19:16:47 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 07, 19:19:42 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2519 Dátum: 10 okt 07, 21:45:44 » |
|
Én még jó énekesnek sem tartom azt a feltűnősködő tyúkot... Van 1-2 hallgatható száma, de ízlése az nulla...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|