Aes Sedai
|
|
« Válasz #2370 Dátum: 10 júl 23, 10:31:58 » |
|
Nah, Gdat, amikor azt mondtam, hogy ennyi elég volt ebből a témából, azt komolyan is gondoltam ám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2371 Dátum: 10 júl 24, 11:20:21 » |
|
Ezt lője ki az ellenség! Azért érdekes lehet vel közúton menni... Biztos kirázza a veseköveket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2372 Dátum: 10 júl 24, 13:34:12 » |
|
Arany János program: O.O ? ne haragudj meg, de ha az én középsulimban lett volna ilyen program én is a kiközösítők körébe tartoztam volna. És főleg azért, mert én sem voltam gazdag, sőt! Csak az a baj, hogy az Arany János program nem igazán a pénzről szólt... nem anyagi helyzet hanem valami más alapján ketrül be ebbe a legtöbb érintett. És ha nem abba a csoportba tartozol, kb. éhen is halhatsz, úgyse vesznek be. Max. ha nagy mázlid van. De ebbe inkább nem menjünk bele... innentől könnyen szabályellenessé válhatnánk. épp eleget hallottam már erről a híres-neves Arany János programról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2373 Dátum: 10 júl 24, 15:22:43 » |
|
Hát igen ezt talán még egy gayalogsági akna se hatja megXD
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2374 Dátum: 10 júl 24, 15:24:21 » |
|
Nem hiszem, hogy bármi, ami gyengébb az RPG-nél az vinni ezt. xD De durván néz ki nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2375 Dátum: 10 júl 25, 13:24:02 » |
|
A nők elkezdtek gondolkozni látjátok ezt?:O Közeledik az armegeddonxDDDDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2376 Dátum: 10 júl 25, 14:02:21 » |
|
Látom de még mindig a ruháknál tartanak mega vásárlásnál.... 1012-ig bisztonságban vagyunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2377 Dátum: 10 júl 25, 15:11:02 » |
|
És a világ újra meg menekült hála a pind- nekemxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2378 Dátum: 10 júl 25, 15:16:55 » |
|
Valaki engem mentsen meg az unalomtólXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2380 Dátum: 10 aug 13, 15:25:14 » |
|
Hát nem igen, én ís látom benne az igazságot és sajnos mi felénk is a csajok is először azt "Kérdezi milyen kocsid van ?" hát igen ide fajult mostanság a helyzet ?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2381 Dátum: 10 aug 13, 16:03:41 » |
|
Hát Hála istennek nem minden lány ilyen de sajnos nem ezek a lányok a többség. És Mivel Ezek a lányok a normálisak ezért ők válogatnak és hát ők a normális srácok közül is vagy a legjobbakat. Vagy Olyat is láttam már hogy megpróbáltak megszelidíteni egy "vadállatot". Mindenesetre ha azt is belevesszük hogy a szerelem milyen kiszámíthatatlan akkor azt mondom hogy a számok ellenünk vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2382 Dátum: 10 aug 13, 16:09:56 » |
|
Nemtom. Én életemben egyszer találkoztam olyan lánnyal akinek számított a pénz. Neki megmondtam finoman, hogy a sarkon nagyobb sikere lenne. Azon kívül egyetlen egy ilyen alkalom sem volt. A lányok, a lányok a lányok angyalok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2383 Dátum: 10 aug 13, 16:10:16 » |
|
Igen a számok ellenünk vannak , de ez a szelídítést mi is kipróbálhatnánk ?Bár nem hinném hogy sokra mennénk vele.De arra rájöttem barátnőt (disco, szórakozóhelyeken) nehéz lesz ilyen jelenségek mellet találni. Én hálát adok az égnek hogy nekem most nyáron sikerült
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 13, 16:12:07 írta Zohan-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2384 Dátum: 10 aug 13, 17:08:59 » |
|
Ehh...Jó neked...Én meg most próbálok valamit összehozni,de az az igazság hogy nemnagyon vagyok a helyzet magaslatán Konkrétan nekem az szúr szemet,hogy ha találkozunk egyből hívja a barátnőjét is... Valami ötlet? xDD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|