Aes Sedai
|
|
« Válasz #2310 Dátum: 10 jún 22, 09:17:07 » |
|
A srácok kitalálták, hogy mindenki, aki mesél az új fürdőruhájáról, linkeljen képet magáról, mikor az új szerzeményben feszít....
Nos, én bátor leszek, és elkezdem.
http://imagerz.com/QEMQXEtvAwJQBFIeFgVQ
Ugye, egész jól áll? Aemy, ez szemét volt. xP Am Zoll kezdeményezését én is támogatom... Lehet, kéne egy kicsit babrálnom a Fórumszabályzattal? xDDD Persze csakis ha a Főadmin engedélyezi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2311 Dátum: 10 jún 22, 09:47:24 » |
|
A srácok kitalálták, hogy mindenki, aki mesél az új fürdőruhájáról, linkeljen képet magáról, mikor az új szerzeményben feszít....
Nos, én bátor leszek, és elkezdem.
http://imagerz.com/QEMQXEtvAwJQBFIeFgVQ
Ugye, egész jól áll? Hmm Veri nájsz De gondoltad, hogy becsaphatsz, tudom én hogy csak az eredeti kép pixeleit rendezted át, hogy kirakd a feliratot. Mindjárt szólunk Dancsának, ő majd binárisan dekódolja, és láthatjuk az eredeti képet. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #2312 Dátum: 10 jún 22, 11:06:27 » |
|
Huhh, köszi Shiro a bizalmat... de nekem egy hónapra elment a lélekenergiám, én nem tudok ilyet csinálniXD... Amúgy Zoll, tovább lehetne gondolni a szabályt, mindenkinek az avatarján legyen olyan kép, valamint az aláírásában legyen ott a link a teljes méretű képhezXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2313 Dátum: 10 jún 22, 12:26:35 » |
|
nemrég találtam ezeket a lányokat,akik melbourne shuffle-ra nyomják^^
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2314 Dátum: 10 jún 22, 13:35:34 » |
|
BTW tulajdonképpen mi az Isten haragja az a csőgatya? (úgy kb sejtem, de azért nem vok benne biztos xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2316 Dátum: 10 jún 22, 13:55:57 » |
|
Én egyébként olyan ruhát hordok a legtöbbször, amire pénzem van. Ezt nevezem én teljesen normális hozzáállásnak. Bár minden ember így állna hozzá ezekhez a dolgokhoz... Am szerintem szolid meg kihívó smink is lehet szép egy lányon, csak igényesen legyen megcsinálva, meg álljon jól neki, illjen a stílusához stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #2317 Dátum: 10 jún 24, 00:27:30 » |
|
Nyilván olyan ruhát vesz az ember, amire pénze van, de ezen belül sem árt megállni gondolkodni. Szerintem nincsen jó, vagy rossz ruhadarab, egyszerűen csak át kell gondolni, hogy mit vesz fel az ember. Van olyan lány ismerősöm, aki nehezen vádolható azzal, hogy jó alakja van, de mégis rengeteget tud javítani a megjelenésén azzal, hogy tudatosan öltözködik.
A sminkkel az a baj, ahogy én látom, hogy a 14-20 év közötti lányok úgy nyomják a sminket, mint prosztóék a gázpedált: tökig. Aztán meg bután néznek, ha valaki közli velük, hogy ennyi vakolattal jelentkezhetnének a panel-programba hőszigetelésnek.
Kell egy kis érettség, az érettséghez pedig idő, hogy maguktól is megtalálják az egyensúlyt az emberek az öltözködésben, szépítkezésben, vagy az élet bármely területén. Ez vonatkozik persze a férfiakra is, egyensúlyt kell találni az ősember és a metroszexuális között.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2318 Dátum: 10 jún 24, 08:43:37 » |
|
A sminkkel az a baj, ahogy én látom, hogy a 14-20 év közötti lányok úgy nyomják a sminket, mint prosztóék a gázpedált: tökig. Aztán meg bután néznek, ha valaki közli velük, hogy ennyi vakolattal jelentkezhetnének a panel-programba hőszigetelésnek.
Ebben van valami. Néha egészen borzalmas sminkelésű lányokat is lehet látni. Persze vannak kivételek, akik a durva sminket is nagyon igényesre meg tudják csinálni. (pl. egyik ismerősöm innen a fórumról. x'D), de azért általában kivétel erősíti a szabályt. Amit viszont én nagyon utálok, az a rúzs. Ezt be kéne tiltani. Szerintem lehet kétharmados törvény lenne, de ugye most még azt is lehet. (ne kezdjünk politizálni, ez csak vicc volt )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2319 Dátum: 10 jún 24, 08:51:37 » |
|
Miért? Mi bajod a rúzzsal?
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2320 Dátum: 10 jún 24, 09:47:10 » |
|
Lehet Aesnak gondjai vannak a rúzsnyomokkal x'D
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2321 Dátum: 10 jún 24, 13:54:54 » |
|
Egyszerűen annyi, hogy nem tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2322 Dátum: 10 júl 03, 22:57:01 » |
|
Olyan gyönyörű motort láttam:D:D eldöntöttem egyszer veszek egy olyat. Yamaha V-max
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #2323 Dátum: 10 júl 03, 23:11:38 » |
|
A rúzsról annyit (ezt a lányoknak üzenem!), hogy az elhasznált rúzs fele a gyomorban köt ki mindig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2324 Dátum: 10 júl 04, 15:37:31 » |
|
Meg még annyit, hogy ne használjátok, mert természetellenes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|