Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #1725 Dátum: 09 jún 28, 18:59:54 » |
|
Húú, a Brasil és a Paraguay "szépségei a legszebbek" xD Uh ez milyen gáz már, sosem ekdveltem lányokon egy az egyrészes fürdőrucit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1726 Dátum: 09 jún 28, 19:09:04 » |
|
Nekem nincsbajom vele mindeni olyat hord amit akar de egyetértek a többi jobb deh mértpontcsak a magyaron?XDDD http://vicclap.hu/static/media/200904/pic74142.jpg Most nemazért de....XDDDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1727 Dátum: 09 jún 28, 20:00:44 » |
|
Most mi bajod a négerekkel? Ők is emberek. Jah, semmi. Elnéztem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1728 Dátum: 09 jún 28, 20:06:23 » |
|
És még nekünk lenne bajunk a négerekkel... Amúgy külföldi fúrumokon ezért kiutáltak volna ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1730 Dátum: 09 júl 01, 09:33:07 » |
|
Erre a válasz elég egyszerű és nagyszerűű mert kb az hogy mindenki... :"D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #1731 Dátum: 09 júl 01, 09:46:26 » |
|
Akk én senki vagyok?xDD Am én téll nemszoktm olvasni.. Csak ott olvasok, ahol érdekel, és ahova tudok hozzászólni..és mivel oda nemírhatok, nem akarok vágyat kelteni magamban.xD
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #1732 Dátum: 09 júl 01, 10:35:52 » |
|
hmm én szoktam olvasni xD am szerintem a csajok is olvassák a férfit
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1733 Dátum: 09 júl 01, 11:09:05 » |
|
Ti túl régiek vagytok.... Anno rengetegszer volt komunikáció a két topik között.... =D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1734 Dátum: 09 júl 01, 11:10:09 » |
|
Hogy érted ezt Haku? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1735 Dátum: 09 júl 01, 11:11:34 » |
|
Izé.. rosszúl írtam... Nem vagytok elég régóta itt, hogy ismerjétek a topik történelmét xD..... ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1736 Dátum: 09 júl 01, 11:21:04 » |
|
Mi írtunk nekik ők írtak nekünk ebből ált a kommunikáció xDD esetleg idézgettünkxDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1737 Dátum: 09 júl 01, 11:28:06 » |
|
Hát akkor a régi lányoknak: mi is olvassuk a topicotokat. xDD Itt meg azért sok az autó meg a csaj mert minket ezek érdekelnek. xDD A rendőrök (sünök) pedig hülyék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1738 Dátum: 09 júl 01, 11:30:03 » |
|
mondjuk ennél a parkolós dolognál azt bírom hogy 500 autó egymás után és mind úgyált meg a járdán hogy nemtudsz elmenni tőle... :"DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #1739 Dátum: 09 júl 01, 11:30:25 » |
|
Milyen sül? CSILLAGKAPU! CSILLAGKAPU! CSILLAGKAPU!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|