Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1680 Dátum: 09 jún 17, 11:17:03 » |
|
Szerintem azért mert valószínűleg egyikünknek sincs komolyabb tapasztalata abban, hogy milyen érzés egy másik ember veséjét hátulról meglékelni...^^ Nekem is csak eddig pár nagytestű kóborkutyához volt szerencsém mikor még anyai nagyszüleim éltek.. Akkor is csak azért mertem egyedül végigmenni azon a nevezzük mellékutcának azt a a falu végi bekötő utat ami a kissebségiek házai mögött vezet el, mert nálam volt a fentebb belinkelt bajonettem... Így tudom milyen meglékelni azzal valamit... Nem kellemes dolog... Mondjuk megtanultam bánni a kutyákkal... Igaz az se most volt már.. Vagy 10 éve... Azóta van sintér szolgálat, meg a helyi vadásztársaságnál is van pár lövöldözés mániás srác, szóval kutya már nincs annyi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1681 Dátum: 09 jún 17, 11:22:10 » |
|
hm kóbor kutyák... ezeket sajnálom hogy kiteszik őket... és megkell ölni de megint csak az ember hibája és... ezvan... éncsak tyúkot meg disznót láttam meghalni... meg valahogy elég érdekes a belseje egy disznónak :O
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1682 Dátum: 09 jún 17, 18:22:44 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 17, 18:23:56 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1683 Dátum: 09 jún 17, 19:11:21 » |
|
hm kóbor kutyák... ezeket sajnálom hogy kiteszik őket... és megkell ölni de megint csak az ember hibája és... ezvan... éncsak tyúkot meg disznót láttam meghalni... meg valahogy elég érdekes a belseje egy disznónak :O
Láttál? Falusi gyerekként ez a dolgom... Imádom azt a parancsot amikor anyámék kijelentik kapd már el azt a csirkét, oszt kést neki... Kopasztást nem vállalok, az női munka... Disznóvágás jó meló... Amíg öljük... Az utána még a bontás, de amikor darabolás kész, kezd piszkossá válni a meló... Azt már nem szeretem... De mi olyan érdekes benne? Hasonlóan néz ki mint bármeik emlősállatnak nevezett élőlény... Hát igen Micsudi egy kis anatonómiai (vajon jól írtam? ) ismeret nem árt az ilyen játszadozáshoz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1684 Dátum: 09 jún 17, 19:20:30 » |
|
Sebésznek készültem. Még mindig orvos akarok lenni. Emelt bioszos vagyok. És ez a tudás hasznos. Pláne egy kis harcművészeti gyakorlattal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1686 Dátum: 09 jún 17, 19:58:20 » |
|
Ittlehetni ittlehet csak éppen nem írhat XDD Gabesz nekem akkoris érdekes szeretem látni milyen belülről :'D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1688 Dátum: 09 jún 17, 20:06:09 » |
|
Mondjuk ... legalább gyorsan hal meg.... mondanám hogy fájdalom mentesen is de ez a kikötözés nemhiszem hogy azlenne... de legalább tuti meghal nem mint sok nagy feldolgozó üzemben ahol még simán él a tehén mikor viszik darabolni :S Am lehet hogy csak nekem szurt szemet de a csávón miért van szoknya? xDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 17, 20:07:09 írta xenon »
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1689 Dátum: 09 jún 17, 20:08:06 » |
|
Hát ez már nem is durva lehet megszoktam már az ilyen videokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1690 Dátum: 09 jún 17, 20:11:32 » |
|
Nem durva az igaz... De ez valami ceremónia volt... Biztos hogy nem a kukri élességéről szólt a bemutató.. Vagy mégis? De tényleg jó nagy bicska... >>Ja és nem szoknya, hanem olyan bő trópusi rövidnadrág...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 17, 20:13:36 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #1691 Dátum: 09 jún 17, 20:15:17 » |
|
Hát igen, nem véletlenül van a briteknek külön ghurka alakulata. Tudnak bánni azzal a kenőkéssel.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1692 Dátum: 09 jún 17, 20:18:30 » |
|
>>Ja és nem szoknya, hanem olyan bő trópusi rövidnadrág... Én frankón szoknyának néztem és még mindig annak nézemxDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1693 Dátum: 09 jún 17, 20:25:55 » |
|
Hát a ghurkákal nem jó kikezdeni. Általában az ellenség azonnal megadja magát nem is próbálnak meg harcolni mert felesleges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1694 Dátum: 09 jún 17, 21:10:41 » |
|
huh nem semmi az éle ami durvább az a japán katana vidit láttam róla gépfegyverrel(ami a tankokon van)lőttek bele és 7 golyót simán átvágott a 8.-nál tört el
a vidihez annyit talán a bikaviadal 1ik ceremóniája
gabesznak üzenem: disznótorban a bélmosás a legszörnyűbb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|