Micsudi
|
 |
« Válasz #1455 Dátum: 09 márc 01, 20:27:56 » |
|
Én most legjobban nagyapám házipálinkájára vágyom. Vagy egy kis vodkára whisky-re vagy valami hasonló kaliberű piára.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
 |
« Válasz #1456 Dátum: 09 márc 01, 20:40:09 » |
|
Mondjuk a Hubi itatja magát nekem ezért nem használna felejtésre...Én maradok a spiccrumnál 
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
acid
|
 |
« Válasz #1457 Dátum: 09 márc 01, 21:20:07 » |
|
utálom a hubit és hasonló női piákat. Igyál Martini+vokát. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #1458 Dátum: 09 márc 01, 21:21:51 » |
|
Van valakinek valami jó csajozási tippje ami már bevált. Kifogytam az ötletekből. A vodkanarancs az ami jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1459 Dátum: 09 márc 01, 21:28:47 » |
|
Női pia igaz, de szeretem az ízét... De ha komolyan veszem a dolgot, akkor whyiskizem... Vagy vodka... Volt itt egy KO-ra végződő HSZ-em..  Törölték, vagy én ne küldtem el? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #1460 Dátum: 09 márc 01, 21:47:21 » |
|
Jó kérdés nem tudom. De jó lenne ha végre egy kicsit szerencsés lennék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1461 Dátum: 09 márc 01, 22:01:57 » |
|
Gabesz írdd le mégegyszer majd megtudjuk  Am. én szeretem a "női" piákat. Ha kocsmázunk akkor Hubi Heineken , vagy Hubi VBK-t iszom , Ha clubba megyünk akkor Pina Colada és spiccrum amit iszom... Akkor is Hubi powwaaa 
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1462 Dátum: 09 márc 01, 22:04:42 » |
|
Hm... Érdekes nevű italokat iszol... Meik milyen ital? Hubi VBK... stb...  Leírnám mégegyszer, csak arra emlékszem az egészből, hogy KO... -ra végződött... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1463 Dátum: 09 márc 01, 22:12:28 » |
|
Hubi = Szent Hubertus VBK = Vörös Boros Kóla  Pina Colada = lágy ital kókusz ízzel , cseppnyi fehérrummal 20 %-os , csajok komálják a díszítést körülötte szóval tudok vele csajozni is  Spiccrum = 80 %-os , és üt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1464 Dátum: 09 márc 01, 22:18:22 » |
|
nos Dorci irgum burgum  Nem rossz az Absinthe , csak nem kapható mindenhol... ---- nem dupla csak töröltem közülük - Cart'
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 01, 22:42:15 írta Cart'necker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #1465 Dátum: 09 márc 01, 22:20:01 » |
|
Ha jól emlékszem ez minusz 100Hsz De az Absinthe biztos jó lehet. Még nem ittam........ Sajnos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1466 Dátum: 09 márc 01, 22:22:37 » |
|
Ettől a HSZ-től ugrik 100 kommented a 200valamnnyiből, de mind1... Ezt a listát sorolhatnánk egy rakat itallal, de semmi értelme... A hubit én is hubinak hívom, de mindegy...  Csak ezekkel az italokkal az a baj, hogy túl sok a jövedéki adójuk... Vagyis drágák... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1467 Dátum: 09 márc 01, 22:32:19 » |
|
főleg szórakozó heyeken...még a kocsmában "jó" árban vannak  De nem tudom az Absinthe ütős , de sose ízlett...Azt akkor iszok csak , ha ki akarom magam ütni... Addig is Laci és Dóri http://img509.imageshack.us/img509/745/dsc05643msolatamp6.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1469 Dátum: 09 márc 01, 23:06:30 » |
|
... Nem rossz az Absinthe , csak nem kapható mindenhol... ...
Tekkoban láttam kb 600 drága magyar pénzért egy 2 decis üveggel... Nem biztos, mert épp akkor emeltem le a hubisüveget a polcról, és kacsingattam a mellette lévő Portói-s üveg felé, és ha jól láttam a 3. szomszéd a Abszint volt, legalábbis kék volt, és A betűvel kezdődött... Többet nem láttam belőle, mert különösen nem érdekelt... Acid monológját kiegészíteném a régi jól bevált szöveggel: Jó a segged kő' kóla?  Bár még nem próbálatam, nem tudom mennyire hatékony.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|