kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1425 Dátum: 09 feb 26, 10:10:03 » |
|
Bero jött latott és Crispyre célzott. Amugy nem rosszak, de itt angoloran is tudok kapasbol 1 csajt aki mindegyiknel jobb .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #1426 Dátum: 09 feb 26, 19:14:27 » |
|
Nos mivel a magyar lányok a legszebbek , ezért persze , hogy ezerszámra mutathatunk jobb csajokat mint ezek De azért hagynád kronosz , hogy "megerőszakoljanak" mi?
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1427 Dátum: 09 feb 26, 19:34:38 » |
|
Dehogy hagyná... Megijedne tőlük és elszaladna!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto-kun 14
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1428 Dátum: 09 feb 28, 19:13:49 » |
|
mondok én is gonoszat kronosz elszaladna jaja--és a 678 méter mélllllyen lévő pánikszobájában elbújna egy börni nevű kismacival.... (bocs )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1429 Dátum: 09 feb 28, 21:46:53 » |
|
Nekem már mindegy csak XX kromoszómái legyenek. Elegem van a nőkből. Elmegyek papnak.és missziót fogok vezetni valahol nagyon messze mindentől csak egy parabolát meg egy laptopot viszek magammal hogy fórumozni tudjak.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1430 Dátum: 09 feb 28, 22:07:26 » |
|
Mi a probléma Micsudi? "Mondjád el nyugodtan. Engedje ki ...Az érzéseit!" Na bocsi , hogy olyan vok mint Joshi barát , de érdekelne , hogy miért mondasz ilyet?Vígasztalódj ezzel addig amíg összeszede gondolataidat http://funnyartpictures.com/funnypictures-images/best-nude-body-art.jpg
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1431 Dátum: 09 feb 28, 22:18:34 » |
|
Ma láttam azt a lány elmenni a pasijával a házunk elött akibe nagyonnagyonnagyonnagyom belezúgtam A pasiját legszivesebben felszeletelném(régen legjobb haverok voltunk) Az élet igazságtalan és csak kínoz és tele van a tököm hogy nekem semmi nem jö össze bármit is csinálok. Röviden ennyi a dolog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1432 Dátum: 09 feb 28, 22:20:18 » |
|
Szerelmi bánata van a gyerkőcnek... Meg komoly depresszió...
>Megelőzött..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1433 Dátum: 09 feb 28, 22:22:57 » |
|
A gyerkőcöt kikérem magamnak. Akkor te már aggastyán vagy ha én gyerkőc. Hidd el nekem pont a koraéretségem miatt nem találom igazán a helyem a korosztályomban. folyton sokkal idősebbekkel lógom mert a mai 16-17 évesek nagy része kattant. Tisztelet a kivételnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1434 Dátum: 09 feb 28, 22:23:49 » |
|
Értelek ezen mindenki átesik , csak van aki tagadja... Tavaly Márciusban nekem is volt egy lány aki tetszett , mondtam is a "barátomnak" , hog mit érzek a lány iránt , még tippeket is adott ahhoz , hogy hogy szedjem fel , erre mi történt? Két héttel később amire összekotortam kis pénzt egy igényesebb randvúra , ez a "barát" lenyúlta a lányt. Szóval nyugi Én is kihevertem , és neked se lehet probléma.Mondjuk a templomban a 18-24 éves apácák között lehet , hogy van csinos is , lehet hogy megyek veled papnak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1435 Dátum: 09 feb 28, 23:07:08 » |
|
Ma láttam azt a lány elmenni a pasijával a házunk elött akibe nagyonnagyonnagyonnagyom belezúgtam A pasiját legszivesebben felszeletelném(régen legjobb haverok voltunk) Az élet igazságtalan és csak kínoz és tele van a tököm hogy nekem semmi nem jö össze bármit is csinálok. Na igen, klasszikus eset. Ettől függetlenül felesleges a csüggedés, hiszen nő van elég. A keserűség pedig idővel elmúlik...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 28, 23:08:05 írta Der Teufel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #1436 Dátum: 09 márc 01, 00:52:33 » |
|
Alapszabály: Kajában és nőben nincs barátság, de nő miatt nem veszünk össze!
Kúra: sör, bor pálinka
Hatásmechanizmus: Berugsz mint állat, haverodat lebuzizod, a csajt lekurvázod, folytatod az ivást. Másnap fáj a fejed és ennek is az a ruhadt kurva, meg a köcsög pasija az oka, és rögtön utálod mindkettőt, ahelyett, hogy szeretnéd.
B terv: Szimplán felfogod, hogy ha a csaj őt választotta, akkor jobb is hogy nem jöttél össze vele, a heversráccal meg ledumáljátok egy sör mellett, hogy milyen idegesítő is a csaj. A bosszuálló típusu emberek megdugják a haver húgát/nővérét. (Engem is hagyott el csaj haverért, de nem haragudtam egyikre sem, a B terv szerint jártam el, csak a hugi maradt ki a dologból, mert az ő pasija is a haverom.)
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1437 Dátum: 09 márc 01, 00:56:22 » |
|
felejtésre még a Diesel/Spicc Rum is hatásos De megutáltam a Dieselt. kannás bor a legalja az egésznek... arra , hogy be**** , nagyon jó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 01, 00:56:57 írta uchiaboy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1438 Dátum: 09 márc 01, 17:13:27 » |
|
Én nagyon bosszúálló tipus vagyok. sajnos. De remélem majd elmúlik. Már fél éve kivagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|