Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #765 Dátum: 08 jún 07, 18:44:12 » |
|
Na meg persze a 3. példa a kocsik... Xenon ez a verda peddig egész jóféle... Tetszik a fényezés...  Sztem csak a nagyon bolond rendőr fog meg vele...  De eléggé idegelhet pár nyugdíjas öregeasszonyt az ijesmi... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #766 Dátum: 08 jún 07, 20:09:22 » |
|
jah az tuti és csak a női rendőrök állítanak meg a féri az elfelejt miközben csorgatja a nyálát vagy csak azért állít meg mert meg akarja nézni közelebbről 
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #767 Dátum: 08 jún 07, 20:37:25 » |
|
Hát örülnék neki, ha hozzámvágná valaki ennek a kocsinak a kulcsát, az biztos! (Színtől függetlenül)  Elég feltűnő jelenség!  Külömben milyen márkájú ez a verda? Mert nem bírom kinézni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #768 Dátum: 08 jún 07, 20:46:43 » |
|
lehet hogy lambo vagy ferári?
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #769 Dátum: 08 jún 07, 20:57:00 » |
|
Biztos nem ferrari...  De a fene tudja... Ez a minta egy komplett álcázó festés... Girbe-gurba vonalak... Eléggé megnehezítik a típus felismerését... :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #770 Dátum: 08 jún 07, 21:09:54 » |
|
Ez Lambo,vagy vmi nagyon spéci amcsi kocsi,de tuti nem ferrari 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #771 Dátum: 08 jún 07, 22:09:27 » |
|
jah sztem is lambo a ferrari csak azért jött mert annak szurkolok de télleg a nőkön A pián és a kocsikon kívül ott a sport
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #772 Dátum: 08 jún 08, 07:12:44 » |
|
Szerintem is Lambo. Meg lehet ismerni az elejéről.
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
Ookami
Chuunin
Nem elérhető
Halál fia vagyok...
|
 |
« Válasz #773 Dátum: 08 jún 08, 08:07:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne üvöltsön a akaratod, ha a hatalmad suttogása is elég!
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #774 Dátum: 08 jún 08, 13:42:59 » |
|
Hát sztem ez ps-el van csinálva, de hogy milyen autó azt nemtom.  A kinézete lambos, de az eleje olyan ferraris, úgyhogy elég egy fura autó ez, de azért elfogadnám. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #775 Dátum: 08 jún 09, 19:33:53 » |
|
 ez a kép nagyon eltalálja mi jár a fejünkben 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #776 Dátum: 08 jún 09, 19:41:24 » |
|
Ezt nevezem én találó képnek, ennél tökéletesebben nem is lehetne ábrázolni minket(már csak egy piás üveg hiányzik a képről  )XDD. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #777 Dátum: 08 jún 09, 19:56:19 » |
|
ugye ugye ? azt én is hiányoltam de nem tudom mi foglalkoztat minket a nőkön és a kocsikin meg a pián kívül mert vagy kocsikat nézek mire csajok vannak festve vagy ülnek benne vagy csajokat amikre kocsi van festve  (tökéletes kombináció főle egy üveg valamivel(kinek mi))
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 09, 19:56:50 írta xenon »
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #778 Dátum: 08 jún 12, 22:41:44 » |
|
Ki milyen borotvát szokott használni? Én Gillette Mach3 Turboval nyomom XDD Remélem még nem volt a kérdés a közelmúltban
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 12, 22:42:46 írta wolf »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #779 Dátum: 08 jún 13, 01:08:14 » |
|
Én villanyborotvát használok(így legalább megúszom a borotválkozást vérveszteség nélkülXDD  ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|