Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #270 Dátum: 08 ápr 01, 12:09:42 » |
|
Jájjjjj Gabesz ez nagyon fájt. Múltkor olyan csajt láttam a villamoson, hogy ha nem lennék gentleman helyben lekaptam volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #271 Dátum: 08 ápr 01, 17:51:06 » |
|
Háhhh~ A sok Paulina fan a másik topciban... megmondtamééénhogynééééziteeeek "Ez volt az egyetlen" hehehehehe hogyne x"D Én is ezt mondanám De nem mondom Büszkén magamra vállalom: IGEN, BÜSZKE VAGYOK RÁ, hogy láttam pár szappanoperát XDDDD Najó azért talán nemannyira x"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DAS
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #272 Dátum: 08 ápr 01, 17:52:52 » |
|
Én is láttam nagyon kicsi koromban Most ha megy egy akkor beszólok a tv-mnek , és elkapcsolom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #273 Dátum: 08 ápr 01, 17:54:10 » |
|
Na én is néztem akkoriba a Paulina sorozatot birtam én is a sorozatot, ma már nem is adják
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #274 Dátum: 08 ápr 01, 17:54:55 » |
|
Ááá! Gabesz ez tényleg ütős. Hmm, sorozatok? Na jó, én is néztem valamikor ilyesmit, (Valami rabszolga felszabadítós volt, a címére már nem emlékszem. :'X) de úgy őszintén szólva nagyon nem tudott lekötni egyik sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #275 Dátum: 08 ápr 01, 17:59:21 » |
|
Naugye... mindenki fan x'D Megveszem a paulina-chan.hu domaint xD Nah kinek ki volt a kedvence a P&P-ben? Carlos Daniel > Körszakállas, heteroszexuálisnak tettette magát, pedig sztem meleg volt xD Carlitos > Carlos Daniel fia Paula > Jócsaj, rossz szerepkörben Paulina > Jócsaj, jó szerepkörben Willy > Nemtomki, de idegesített... Vmi szőke b*zeráns haja volt Estefania > Willy felesége. Bűnronda csaj. Bottal se effektus. Ennyire Mléxem x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DAS
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #276 Dátum: 08 ápr 01, 18:04:55 » |
|
Fúú Cart, nagy fan lehetsz ha így tudod a szereplőket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #277 Dátum: 08 ápr 01, 18:08:47 » |
|
Cart én erre nem tudok válaszolni, viszont lenne egy kérdésem: a Csillagkapuban csak nekem tetszik Samantha Carter alias Amanda Tapping?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Keyblade master
|
|
« Válasz #278 Dátum: 08 ápr 01, 18:09:18 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 01, 18:10:36 írta Axel-sama »
|
Naplózva
|
Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com"...SouthSide nigga..."
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #279 Dátum: 08 ápr 01, 18:13:04 » |
|
Na akkor én is hozzá szólok a dolghoz, mint a Paula és Paulina beindítója illetve legnagyobb fanja. Persze ebben sokat segített Uchiha Esmeralda is, ugye Cart? Még emlékszem, hogy egy pár hete néztem is a SZtorI tv-n és akkor volt az a rész, mikor fogyatékosnak tetette magát Paula. Tolószékbe volt, meg szinte folyt a nyála. Cart tényleg meg kellene venni egy ilyen domaint.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 01, 18:14:43 írta bero »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #280 Dátum: 08 ápr 01, 18:23:40 » |
|
a Csillagkapuban csak nekem tetszik Samantha Carter alias Amanda Tapping? Ami azt illeti nekem lassan hánynom kellett azoktól a részektől, amikben a szerelmi életét boncolgatják. Látszott, hogy csak azért van beakva, hogy a nagy csatákba spórolják a pénzt. Jah, és ez azt jelenti, hogy nekem nem tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #281 Dátum: 08 ápr 01, 18:25:02 » |
|
Igazából mint nőre gondoltam és nem a sorozatbeli szerepére, csak gondoltam így jobban ismeritek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #282 Dátum: 08 ápr 01, 18:28:03 » |
|
Amúgy ha vkit nagyon érdekel ha jól emlékszem a StryTV-n megy,mert ismételik ÉN soha nem néztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #283 Dátum: 08 ápr 01, 18:28:39 » |
|
Igen... Uchiha Esmeralda forevö' Elképzelem, ahogy Esmeralda odamegy az egyik szolgálólányhoz, aki lustul... felemeli 1 kézzel, oda nyomja a falhoz és suttogva odaszol: -Gyenge vagy... hiányzik belőled... a ... gyűlölet... Mangekyou Esmeringan! Meg kell ölnöd José Armandót, hogy megszerezd a vagyont! Ha megszerzed a vagyont aktiválódik a Mangekyou Gazdagság! -R..r..rrrendben... Esmeralda-sama! -Most pedig takarodj... vissza kell mennem Lucio Malaver Senseihez x"D Tényleg fogyatékos is volt x'DDD A rossz csajnál maradtak a kölkök annál a Paulánál. Király mi? Asszema végén Paula lezuhant 1 kocsival a szikláról x'D De majd a Wikipédia segít
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #284 Dátum: 08 ápr 01, 19:55:10 » |
|
oh skacok... sorozatok pah! nézzetek Csillagkaput, egy jó csaj sincs benne (najó azért Amanda megér egy patront), viszont simán rá lehet benne izgulni McGuyverre! Viszont az élet nagy igazságai: "Ronda nő nincs csak túl sok fény!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|