DAS
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #240 Dátum: 08 márc 29, 14:30:40 » |
|
Olyan sukárba Ja meg az a stílus ahogy beszélnek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #241 Dátum: 08 márc 29, 14:33:12 » |
|
Na haggyjuk már arohadt büdös ... Nekem van rájuk 1 módszerem , hogy agyon verem őket ... De ez a fórum nem erre való ! SZóval férfi topic akkor miről legyen szó ? Most eszembe jutott hülye kérdés ... Nektek is bevág a boxer ? Nekem nem csak msot iylen hülyeség jutott eszembe ... na akkor miylen téma legyen ?
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
DAS
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #242 Dátum: 08 márc 29, 14:35:44 » |
|
Hát mondjuk ez nem a rasszista topik, az biztos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #243 Dátum: 08 márc 29, 14:37:39 » |
|
Boxer beváge-e? Mi az a boxer? Én mesztelenül járkálokXD.......... Najónem..... Néha bevág, de a szabástól függ............... Pl. Mit gondoltok a katonaságról???????????? Igaz, nekünk már nem aktuális, de akkor is, vagy a fegyverekről?????? Éna légfegyvereket bírom 8van is), és a shotikat............. Ja igen, az acélbetétes, a legjobb barátom...........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DAS
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #244 Dátum: 08 márc 29, 14:39:19 » |
|
Hát én nem vok egy nagy fegyverszakértő, de bírom a shotgunokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #245 Dátum: 08 márc 29, 14:43:24 » |
|
nekem nem vagdos a boxer cak naygon izzadok aztán taapd ,de az nem gáz ... Én godnolkoztam , hogy elmegyek katonának , de nincs sok kedvem hozzá majd esetleg , ha minden kötél sakad ... Fegyverekből én szeretem a 9mm - eket , de csak a jókat ... Szóval nem mindet csak az igényesen kidolgozattakat , de ezekből is a fél avgy automata - kat ... Meg még a asörétes puskát is szeressem ( arra csőre töltősre gondolok , tetszik tudni csött - csött és már lőhető is ... ) , de a fűrészlt csövű puska se rossz csak az annyia nem a kedvencem ... Szóval 2 db igényes 9mm -ewst elfogadnék szivesen , de más nem nagyon kéne ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #246 Dátum: 08 márc 29, 14:44:59 » |
|
Igen, a 9mm-ek tényleg jók, és azok is kellő erővel bírnak, de én a ,45 magnumokat is szeretem......
A fűrészelt csövü puska jó, csak túl veszélyes, és rettentően szórja a söréteket.............
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #247 Dátum: 08 márc 29, 14:59:31 » |
|
A Max Payne nevű játék 2 részlben azaz a Max Payne 2 - ben van 1 desert eagle nevű fegyver ami zsintén iylen magnum szerű, mert bazi nagyot üt ... na 1 olyannal is kilennék békülve ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #248 Dátum: 08 márc 29, 15:01:10 » |
|
a csé-ben is van d. eagle, de én amugy az AK47-et bírom xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #249 Dátum: 08 márc 29, 15:03:30 » |
|
Én anyira nem vaygok oda a nayg fegyverekért , de akkor már inkább M16 - os ... Viszont a kis sz*r gépisztolyokat nem bírom csak az Uzi - t azt ami a GTA San Andreas - ban van uzi helyett ... A grove street - eseknél szokott lenni és olyan , hogy előle van 1 tár m,eg külön 1 markolat és a végeén ilyen lyukak vannak , mint 1 pörkölön ... na pörkölővel is leeht ám írtani a népet 1ébként ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #250 Dátum: 08 márc 29, 15:05:25 » |
|
a kis géppisztolyokat énse bírom, ak47 és colt 4ever, ja meg awp xDxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #251 Dátum: 08 márc 29, 15:07:16 » |
|
Az a gáz, mikor auto-sniperel vannak a CS-ben ..................... Az én kedvenc fegyom, a szunyog (aaszem CT kezdő SMG-je), én bírom az összes SMG-t, mert könnyü velük fejest adni, meg a famassal is, de a kedvencem, a dessert, és a billpup
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #252 Dátum: 08 márc 29, 15:09:49 » |
|
CS-ben AWP mellé deagle aztán lehet írtani Meg még maverick is jó már ha cs-nél tartunk xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #253 Dátum: 08 márc 29, 15:12:42 » |
|
Kedvenc fegyóm: SOPMOD M4 Carbine, Americas Army ba is ezzel nyomom. Bár mostanában nem játszom vele sokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #254 Dátum: 08 márc 29, 15:15:49 » |
|
Ha cs - nél tartunk akkor váltsunk topic - ot Amúgy jó fegyver még a boxer is .. nem vegyi fegyver hanem az ökölre húzható vas , de a vasrúd se utolsó fegvyernek ... Na ms téma ? Válasszanak : Csajok ? Autók ? Fegyverek ? Motorok ? Férfi szokások ? Női tulajdonságok amiket nem érthetünk ? Na melyik legyen uraim ? Nem játék topic ! Amúgy nekme M16 és Uzi a gépfegyverek ,de a 9mm - eek a fevoritjaim meg a desert ( na akkor itt megjegyezném , hogy a cs - ben is ezzel vagyok sokat )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|