warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #480 Dátum: 08 ápr 18, 20:06:14 » |
|
Én mindent szerelek ami működik De tényleg valami elromlik megcsinálom most per pill a videókártyát meg a ventiket portalanítottam
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #481 Dátum: 08 ápr 18, 20:10:36 » |
|
Azt nekem is meg kéne csinálnom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #482 Dátum: 08 ápr 18, 21:08:06 » |
|
Én annyit tudok a gép hardveréről , hogy lehet rúgdosni Szóval javítani inkább nem fognék bele ... Ja igen acid , már megint én vagyok hülye ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #483 Dátum: 08 ápr 18, 21:15:22 » |
|
Rugdosni???Inkább nem mert aztán nem tudnám megcsinálni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #484 Dátum: 08 ápr 18, 21:30:38 » |
|
Gangstakun tudom mit érzel én amikor kaptam egy másik gépet olyan öröm volt kipróbálni hogy átfúrt procival megy e a gép (mármint a régi:D) és olyan kellemes nyugtató érzés volt kalapácssal felnyitni a 1,5 gigás winchesteremet hogy azt leírni se tudom... Azt kívánom minél többször kapjak új gépet hogy legyen mit szétrombolni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 18, 21:33:27 írta warmerh »
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #485 Dátum: 08 ápr 18, 21:36:30 » |
|
Én a régi gépemet ,amikor megkaptam az ujat ledobtam a harmadik emeletrolxD Aztán elvittem haverhoz és teljesen szétutottuk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #486 Dátum: 08 ápr 18, 21:39:24 » |
|
Háát igen milyen boldog vagyok hogy más is megismerheti ezt az örömet hüpp hüpp :'X :'X Naruto azt mondtad kihal a fórum? Nézzük kiírja a legkésőbbi illetve korábbi hsz-t .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #487 Dátum: 08 ápr 18, 22:16:21 » |
|
Kihalt a topic!Jaj NE!!!!Vlki jojjon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #488 Dátum: 08 ápr 18, 22:18:02 » |
|
Csak nézz körül:D Én még egy darabig itt leszek mondjuk amíg nem lesz meg a Hokage rang és akkor előbb leszek Hokage mint Naruto Naruto te mész Conra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #489 Dátum: 08 ápr 18, 22:19:56 » |
|
nem...kicsit messze lakom pest-tol,de nem baj majd máskor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #490 Dátum: 08 ápr 18, 22:21:40 » |
|
Heh pedig megakartam kérdezni milesz ott, mivel ez az egyetlen dolog amiről elképzelésem sincs, pedig elég könnyen kitalálok dolgokat. Tényleg a kajás topicban nézted mit ütöttem össze?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #491 Dátum: 08 ápr 18, 22:24:11 » |
|
Néztem...sztem mar észrevetted h írtam is rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #492 Dátum: 08 ápr 18, 22:36:49 » |
|
Azt mondod Hokage?Sztem én hamarabb leszek az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #493 Dátum: 08 ápr 18, 22:38:15 » |
|
Hmm csak 21 hozzászólás van közöttünk ami nem egy irdatlan nagy szám Dobok fel témát... milyen csajok szeretik az anime-ket?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 18, 22:39:17 írta warmerh »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #494 Dátum: 08 ápr 18, 22:41:47 » |
|
Milyen csajok szeretik az anime.ket?
Jok.xDNemtom,honnan tudjam?