Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #465 Dátum: 08 ápr 17, 21:35:48 » |
|
én is 170 valamennyi vaygok , de vanak nálam magasbb osztály társaim is .. Én olyan normálnak az alsó szintjét ütöm amúgy fogyózni nme fogyóznék soha ... Baromságnak tartom meg amúgy is ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #466 Dátum: 08 ápr 18, 09:35:06 » |
|
Én 176cm vagyok vagyis fél éve mikor mértek súlyom kb 70-72kg de kell is ennyi ha gyúrok, viszont sörhasam van az sajnos látszik de nem vészes. én nem fogyozok ugyse használ semmilyen kura, van egy egyszerübb módja nagyon ajánlom az 1hét gépezést kaja nélkül és meg lesz a hatása egyszer igy fogytam le 6 kilot, persze azért naponta ettem egy zsemlét párizsival meg ittam is vizet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #467 Dátum: 08 ápr 18, 10:15:45 » |
|
Én 174 cm vagyok és 64 kiló:D Járok én is gyúrni rendesen, azt mondjuk tisztán nyomom [(semmi kiegészítő meg a többiek) jah persze nincs pénzem rá de nekem nem is kell növök nélküle is mint állat:)] Amúgy Belnir te mondtad hogy futáshoz kicsit vékonynak kell lenni:) ez attól is függ rövid vagy hosszú táv futás én mondjuk mindkettőt tolom és nem vagyok az a vékony alkat, most is voltam 12-es vivicittán
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #468 Dátum: 08 ápr 18, 17:11:01 » |
|
Igen vannak akik nem szednek de híznak viszont ez nálam nem jó.Nem tudok sokat enni akárhogy akarok,egyszerűen egy tányér kaja és teli vagyok.Viszont nekem nem jön ki sokba mert a nevelőapám Németországból olcsón szerválja nekem,persze kifizetem de 1500 egy doboz nem nagy ár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Belnir
Chuunin
Nem elérhető
Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?
|
|
« Válasz #469 Dátum: 08 ápr 18, 17:16:19 » |
|
Én igazából gyors vagyok, egyszer lemértem mennyivel tudok futni, 1 hónapot edzettem elötte (az egy hónap elött volt 2 és fél év kihagyásom) és ugy futottam 40-el (viszonyítás képpen a leggyorsabb ember 56-al fut). Az erővel nekem nincs bajom alapból erős vagyok, alkatilag
|
|
|
Naplózva
|
éljen az aszimmetrikus internet
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #470 Dátum: 08 ápr 18, 17:28:22 » |
|
40 mi ? 40 méter / óra ? Én ma futottam 1:50 - re a 400 métert ... MAx 1:40 - re tudnám lefutni ... AMúgy tavaly 2:00 - t futottam alias 10 másodpercet javítotam , de a rekord a suliban nem tom mennyi viszont 800 métert valaki lefutotta 2:20 - on valamennyi másodperc allat Elég brutál ... Elég izmos lába lehetett a srácnak ... Amúgy nem lesz valami téma ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #471 Dátum: 08 ápr 18, 18:00:27 » |
|
én meg hogyisvan... 5,4 másodperc alatt futottam a 40 yardot. Az már egészen jó, de le akarom vinni 5:00 környékére. Akkor már elmondhatom h kellőképpen gyors vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #472 Dátum: 08 ápr 18, 18:03:48 » |
|
Acid az jó azt mondjuk nem tudom mennyi yardot futok de azt tudom hogy 400-on futó pályán 56 másodperc a rekordom, 800 métert sajnos csak 2:36 alatt sikerült, báár ez akkor volt amikor nagyon intenzíven edzettem:) Gangstakun az elég szép teljesítmény a súlyodhoz képest szóval GRAT:D megkaptad a szám címét?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 18, 18:05:25 írta warmerh »
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #473 Dátum: 08 ápr 18, 18:05:34 » |
|
40 Yard méterben mennyi is ? Nem tudom a Yard mekkora Ha jól meléxem 1, valamenyi 1,20 ? Na mind1 ... Amúgy jól hangzik ... De ténylög miről l ehetne még beszélni ? Barkácsálás ? Szerelés ? 56 másodperc ? Az nem semmi ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #474 Dátum: 08 ápr 18, 18:12:23 » |
|
36,576 méter elvileg ennyi a 40 yard
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #475 Dátum: 08 ápr 18, 18:13:45 » |
|
Valaki dobjon fel valami témát mert bele lendülten a fórumozásba:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #476 Dátum: 08 ápr 18, 19:30:21 » |
|
háát volasgathatnád a fórum szabályzatot ... Képtelenség !! Most vagy acid akart átverni vagy rosszul van számolva ... Hát 5 perc alatt kevesebb , mint 37 métert ? Gyalog is megy nem , hogy futva ... Amúgy akkor téma : Ki minek a megszerelését vállalta magára othon és , hogyan sikerült ? Én a távírányítokal meg a leejtett telókkal babarálók , mert mindig szét esnek ... egész jól sikerülnek Bár kicsit csúnya rajtuk a celluksz ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #477 Dátum: 08 ápr 18, 19:32:18 » |
|
Én csak a gépet szoktam babrálni,kiveszem a ramot-újat rakok be,meg ilyesmi .Más hirtelen nem jut eszembe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #478 Dátum: 08 ápr 18, 19:44:32 » |
|
Én is a gépet babrálom...ja,meg a TV-t...asszem ennyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #479 Dátum: 08 ápr 18, 20:02:54 » |
|
Képtelenség !! Most vagy acid akart átverni vagy rosszul van számolva ... Hát 5 perc alatt kevesebb , mint 37 métert ?
Ehh? 40 yard az olyan 37 méter. Az 5,4 az meg 5 egész 4 tized másodperc akart lenni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|