A feminizmussal az a baj hogy vannak oldalai amik erőltetettek. A feminizmus addig tart amíg egy szekrénysort fel kell cipelni a 10.re
Ki kell állni a nők jogaiért, de amit egyes aktivisták csinálnak az már inkább polgárpukkasztás, hogy lázadnak a nemi szerepek ellen, a család ellen... Ezekre szükség van szerintem úgy normális. Nem azt mondom hogy egy nőnek a konyhában a helye, nálunk minden férfi tud főzni, én is tudok. De arról hogy egy nő igenis legyen nő. Törvényileg egyenjogúak vagyunk, a valóságban sosem leszünk minden szempontból egyenrangúak. de ne összességében gondolkozzunk, hanem feladatspecifikusan, van amiben a nők jobbak!!! Ez nagyon szarul hangzik de nem fellengzősködni akarok. Nincs olyan faj ahol a két nem tagjai tökéletesen egyenrangúak lennének. Más a nemeknek a szerepe. Pl az oroszlánoknál mindent a nő csinál, kivéve a terület és a falka védelmét.
És most csajok kezdődjék a Flame war
Ezért jön majd a hideg meleg. De akkor is így gondolom.
Nekem a feminizmussal a fő bajom, hogy a mai világ nagyonsok nője (és férfija is) teljesen eltorzította a szó jelentését... egyáltalán nem képesek értelmezni anno mit is jelentett a nőknek... már-már helyenként/esetenként férfigyűlöletbe, a női nem istenítésébe megy át, holott egyáltalán nem arról szól
Maximálisan egyet értek veled, aminek a feminizmus igazából indult (teljesen jogosan) Azt ma már sikerült elérni. Ha egy előző század eleji nő meglátná mit értek el a nők mára nagyon örülne!
Imádom ezt a spinét
http://mellbimbo.eu/picture/530586/j6tz5l.jpg.gif