Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #420 Dátum: 12 aug 28, 11:44:02 » |
|
Üdv úra köztünk mugen Nem is tudtam, hogy beszélsz rímekben Eddig amennyit láttam SzG a király De rajta kívül is mindenki sirály. Igyekszem én is nem elmaradni Nem fogok itt össze-vissza trollkodni Azt más topicra hagyom De vigyázok nehogy Aes rajtakapjon, valami disznóságon A mai reggelemben volt egy kis hasfájás Talán túlzásba vittem tegnap a sörivást? Azóta elmúlt, most már csak korog... Ezért az eszem, most az étel körül forog Anyukám elhozta a tankönyveimet Az összes rögtön a szekrény aljára mehet Majd még jelentkezem, ha lesz hozzá kedvem
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #421 Dátum: 12 aug 28, 12:05:40 » |
|
Persze vissza jöttem ez az én harcom,azert páran bírják az arcom. Beszélek hat,olvass vissza ,14 lány a sörömet issza?! Ha el is tűnök vissza térek ujra,az életnek nincs ismeretlen hurja. Aki nem bírt nem is fog soha,szó nélkül soha nem állok tova.
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #422 Dátum: 12 aug 28, 12:17:30 » |
|
Tudjul mugen, hogy visszajössz Halhatatlan halott vagy, vagy mi a szösz Aki meg nem bír, az is örülhet Mert mostantól nincs unalom csak őrület Minden újoncnak figyelem! Vigyázzatok, mert ő mugen Aki nem tetszik neki A konfliktusból több darabban jöhet csak ki Flexeet is megfenyegedte, Jó hogy nem kettészelte
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #423 Dátum: 12 aug 28, 12:28:34 » |
|
Lina 14 és a te söröd issza? Te is csak 15 vagy úgyhogy vissza! Lina jól mondja én vagyok a király nem lesz az uralkodásom alatt viszály. Te sem vagy rossz sőt a hossz.. Elég jól beszélsz te is rímekben nem is egyhangúan hanem színesben mugen te se szomorkodj ügyes vagy te is, csak ne okoskodj! A tankönyveket én rögtön elégetném munkámmal büszkén elégedvén. Jobb rím nem jutott hírtelen eszembe ennyi fért most a fejembe Úgyhogy zárom gondolataim ezek most az utolsó szavaim.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #424 Dátum: 12 aug 28, 12:53:24 » |
|
Király az lehetsz az emberek fölött ,de engem nem találsz hiveid között . Novemberben 16leszek,az meg az én dolgom,hogy mit teszek. Nem vagyok alkesz ,tudom a határt ,de amennyit iszok az nem árt. Igen az enyémet issza,de nem baj mert józanul jött vissza. Szg te milyen italt szeretsz,inni egyedül sosem mehetsz! Ha akarsz egyszer ihatunk eggyet,az ember nyáron mást se tehet .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #425 Dátum: 12 aug 28, 23:52:40 » |
|
Nicsak itt ez a topik Ahol a billentyű kopik 28 éves vénasszony vagyok de a fiatalság bennem "ragyog" az őrülteknek áll a világ valaki hozzon nekem piát lehet h már elmúlt éjfél de attól még jól esne 1 fél. az előbb csak vicceltem én itten alkohol a hűtőmben nincsen alkesz én nem vagyok de majd szilveszterkor berúgok lehet h SzG viszi a prímet de nem baj, én is tudok rímet Doctor Who lesz jövő7en torrentről szedi majd a gépem Nat Geon van a televízió ott megy 1 világvége vízió "mi lenne ha a Föld megállna" az nekünk bizony megártana én bizony 1 "bagoly" vagyok hajnal 3tól délig alszok délbe iszom a reggeli kávámat tejszínhab meg jó zene hozzá a kínálat aztán amikor hajnalban elmegyek aludni másnap estig (vagy d.u.-ig) engem itt nem látni mert éjjeli lény vagyok szívem a sötét égtől ragyog nappal én durmolva alszom a párnába nyomom az arcom mivel felszínesen alszok zagyvaságokat álmodok aztán álmosan indul a "reggel" koffeinmentes kávé nem kell miután kinyitom a csipámat megölelgetem a macskámat de nem tépem én a számat írhatnék sorokat még százat nem megyek még aludni de a topikot most el kéne hagyni van még itt olvasni/írnivalóka azt mondom most h szióka.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Elina Scarlet
Chuunin
Nem elérhető
Szárnypróbálgató
|
|
« Válasz #426 Dátum: 12 aug 29, 00:57:33 » |
|
De jó, üdvözlet, bagoly-társ Errefelé ritka áldás Valaki hozzám hasonló Vallom: délig durmolni jó! Ilyenkor van csak nyugalom Ha alszik már a két hugom Napközben géphez nem jutok Úgyhogy most Claymore-t fordítok Közben megnyitva msn De nincs fenn most már senki sem Ha pia, nekem csak sangria Lina ezt bizony jól tudja Bár igaz, hogy szilveszterkor Fantás vodkát ittam, egykor De az ilyen nálam ritka Sosem voltam még berúgva Doctor Who nálam csak tervben Barátnőm rágja a fülem Erre minden joga megvan: Én őt Merlinre szoktattam Ja, és a Trónok harcára... Fertőző vagyok, hiába Ennyi talán elég lesz most Megyek vissza a Claymore-hoz AMV-m is van függőben Illene már befejeznem Meg ezt a hsz-t is végre: Elég volt már, itt vége!
|
|
|
Naplózva
|
Hugicáim: Lina Lisana és Hiname Shion (igen, tényleg... animés család vagyunk)
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #427 Dátum: 12 aug 29, 01:39:32 » |
|
Nézz csak DW-t majd bátran már minden (eddigi "új") részét láttam ha a sci-fit azt szereted akkor ebben majd örömöd leled poénok is vannak benne te majd ott ülsz, rajtuk jókat nevetve a Claymore az meg egész szép de nem láttam csak az animét a mangáját azt nem olvastam abból valahogy kimaradtam mangát olvasok Narutot meg Bleachet és kifújt inkább animéket nézek meg sci-fi filmet, jót, és szépet DW fanságom csúcspontja volt februárban akkortájt én talán még SzG-t is lepipáltam akkoriban ment az Animaxon és én is ott voltam már a max.-on Onnantól szoktam DW-t nézni közben sok endorfint termelni befészkelte magát a fejembe jó mélyen oda ékelve megfertőződtem én is ó mert fannak lenni jó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 29, 01:57:33 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #428 Dátum: 12 aug 29, 01:50:39 » |
|
Ikszdé emberek jól nyomjátok, belőlem (általában) 5 sornál többet nem láttok Most se lesz ez nagyon másképp ezúton kívánok nektek jó estét
igen estét hajnal 3-kor xDD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #429 Dátum: 12 aug 29, 01:55:49 » |
|
Oda se neki délután szoktam reggelizni már megint 1 fél éjjel telt el lassan mondhatom h jó reggelt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #430 Dátum: 12 aug 29, 02:02:52 » |
|
Pedig én már éjfélkor lefeküdtem, azóta néha telóról felnéztem, azt is csak azért mert közbe zenét hallgattam, Tény, hogy ezzel a telóm aksiját gyorsan lekaptam Hülye fejjel, pedig már aludhatnék, na mindegy a zene... Az jó
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Elina Scarlet
Chuunin
Nem elérhető
Szárnypróbálgató
|
|
« Válasz #431 Dátum: 12 aug 29, 02:11:55 » |
|
Így van ez, ha tisztelt hugom Fél 1-kor még nyafog nagyon És nem akar elengedni Pedig nekem elég ennyi És ez bármennyire édes Ilyenkor már néha terhes Claymore animét bárhol nézném Csak a végét felejteném Nem olyan rossz egymagába De ezerszer jobb a manga DW-nek majd nekiállok Ha róla ennyi jót hallok Valaminek ha fanja leszek Én fanficet írok, rengeteget Más kérdés, hogy a hosszabbak Sokszor vég nélkül maradnak
|
|
|
Naplózva
|
Hugicáim: Lina Lisana és Hiname Shion (igen, tényleg... animés család vagyunk)
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #432 Dátum: 12 aug 29, 02:21:52 » |
|
DW ficet én is írnék ha fogalmazni olyat tudnék de nem jó a fogalmazókám így erről letehetek már maradok a nézésénél fanságom kielégítésénél de véget ért a móka mára bebújok a puha ágyba. modhatom h jó éjszakát de ebből jó reggelt lesz már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #433 Dátum: 12 aug 30, 10:55:51 » |
|
Úgy látom, hogy beindult a topic A én fejem meg nagyon lassan kopik (?? ) Nem tudom, hogy hogyan tudtok ennyit írni Már négy sortól is elkezdtem ríni Hmm talán még sem olyan nehéz ez Öö ja..de mégis, nehéz ez. xDD
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #434 Dátum: 12 aug 31, 21:11:55 » |
|
Rimelés a kenyerem,aki beszól leverem. Nem vagyok agresszív,csak csupa szív . Empátia leng körül ,aki él az örül . Hulla hegyet mászok,vér esőben ázok. Próféta vagyok,magam után rendezett sírokat hagyok. Őszinteség/bunkóság nevezd ahogy akarod,könnyen elvesztheted a karod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|