mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #345 Dátum: 12 ápr 19, 18:26:50 » |
|
Csak nehogy a kilós fux aztán a nyakadon ott lógjon. Én is hentainak olvastam,nálamis elmozdult a brain ily modon M ez a HetaOni ?miről szól ezt eltudod-e mondani? tudatlanságomért remélem nem fogsz be oltani nekem is tetszik ez a rapmaraton tiszteljük pár sorral kik meghaltak Aradon Ki az kinek lenne majd kedve nyáron tartani egy freestyle partyt mindenki jöhetne ki nem oda beszél meg zsernyákkal "randit"
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #346 Dátum: 12 ápr 19, 18:42:02 » |
|
A HetaOni egy fandom azt hiszem, mert nem tom rosszul tudok kategorizálni jó lenne most riszálni amúgy csak keresem a rímeket nem néztem a híreket a postás ellenőrzi az órát? a fene egye meg a dógát! na jó, ez lehet csak pletyka mert az anyám csak úgy hallotta nemrég írtam önéletrajzot kaptam rá egy osztályzatot azt mondták, hogy csúnyán írok kapják be a ... -t ha fingok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 19, 18:43:39 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #347 Dátum: 12 ápr 19, 18:49:50 » |
|
hát te nem szálsz be a maratonba ,hogy utósó sor jön az első mondatomba Na a kategoriákat énse nagyon tudom. majd utána nézek mi a f.........szom egyszer komolyan kéne tartani egy freestyle napot aki kiesik annak megidézünk egy alkesz papot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #348 Dátum: 12 ápr 19, 19:04:45 » |
|
Szerdáról Csütörtökre virradó hajnalon Nem tudtam aludni a pamlagon láttam a tv-ben MC DC-t nagyon vikszolta a maga minden részét a kész átverés showban nyomult át lett verve, a sok nyomorult na jó ez kicsit csúnya volt de az angyalba ment jó sok volt agyon csapta az áram Mary Zsuzsit nem csodáltam de azért kicsit meghatott hogy már nem játszik földi színdarabot, na jó, valójában totálisan hidegen hagyott... (vagy nem) hopp az előbb volt egy áramszünet jó lesz majd, ha nem lesz üzenet, de jó, a net is elment... rohadjatok meg! xy net!!!!!!!!! Na visszajött... na azé' mert veled sem leszek nett!!!
(hú hát ez jó szar lett xd)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 19, 19:06:35 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #349 Dátum: 12 ápr 19, 19:10:50 » |
|
hú hát ez jó szar lett milyen tré a net bocs de ezel fejezted be nekem ezzel kel folytatnom csak nekeljen fölöslegesen a billentyűt koptatnom a puskámat épp most állitom be a lőszer meg elfogyott a fenébe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #350 Dátum: 12 ápr 19, 19:16:50 » |
|
a lőszer meg elfogyott a fenébe azt hiszem, hogy nem bújok be tevébe Bear Grilly egy nem normális fazon kukacot eszik egy nagy romhalmazon repülőbe mászik ami rég leesett még szerencse, hogy ez velem meg nem esett kezdem érteni a téma szabályát de bele kell rázódnom, hogy vezessem a gályát bár nem akarok tengerre szállni de jó lenne egyszer a balatonnál pizzázni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #351 Dátum: 12 ápr 19, 19:25:55 » |
|
a HetaOni egy game egy Hetalia rpg ez egy iylen horroros cucc úgy éled túl, ha elfutsz üldöz téged egy furcsa lény és rengeteg a rejtély ha a kulcs megvan, akkor jutsz ki nincsen ott szörf meg dzsecki tök jó nézni, élvezetes csak ismerni kell a szereplőket több rím erre nem jut eszembe szóval menj a Hetalia témába
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #352 Dátum: 12 ápr 19, 19:32:08 » |
|
szóval menj a Hetalia témába vajon kinek volt tegnap rémálma ja ja elfogyott elő kellet vennem a mesterlövész golyót nincs ebből annyi ,hogy elzárj egy folyót az ára sokszoroa a simának golyom áltl vége a 7.es fizikának széjjel lőttem biza nem maradt semmi a lődözésből mára elég ennyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #353 Dátum: 12 ápr 19, 20:00:27 » |
|
a lödözésből mára elég ennyi, A házat mindjárt lehet festeni, A Hetáliát ismerem, De igazából nem nézem, Tudjátok mi az igazi rap, a négy ütem, ami adja, Az alaphangulatot meg is adja, Mondom is: szív, sűrít, lent tart, kipufog, Sub Bass papa tudja az igazit, ez aztán igazán meg fog. Még kéne mondanom valamit, De lehet inkább megyek és elszívok egy cigit.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #354 Dátum: 12 ápr 19, 20:09:40 » |
|
De lehet inkább megyek és elszívok egy cigit. éb inkább megnézek egyvidit ja ja a rap 4ütem kéne legyen az enyém is olyan kéne legyen de nem nagyon jön össze de azért a tapsot köcce:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #355 Dátum: 12 ápr 19, 20:43:45 » |
|
de azért a tapsot köcce lassan iszok egy körte' a 4ütemet nem csípem igazán sok tini amiatt olyan mint a kazán inspiráló hatású volt rájuk de sajnos csak rosszabb lett a májuk a fű rossz, ki kell mondani van egy haverom, Dani tompa szar nem véletlen inkább lenne fasza Batman vagy önzetlen Betlen az eszperentét nem viszem túlzásba mert a végén még megyek a nyilvántartásba utcán sétálva jobban jönnek a rímek gép előtt csak a kínrímek itt nem vagyok szabad sajnos talán ha lenne mellettem egy lantos...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 19, 20:44:22 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
shidori93
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Fű Falu
A 7 Tűz Démona
|
|
« Válasz #356 Dátum: 12 ápr 20, 00:04:49 » |
|
Talán ha lenne mellettem egy lantos... még a farkasok üvöltése sem lenne olyan hangos. Olvassátok bőszen, mit most elétek tárok, nem osztom a hülyeséget, akármennyit vártok. Nincs hó, nincs akadály, de tesó nekem a Batmanről, Betlenről, te ne dumálj. A dzsó, az ecki, a spuri és a többi sz*r, sz*r! Ne dobj ki rá zsét, több nem leszel, mint aki most vagy. A szavam pedig többet ér mint egy kilo arany, fogadhatunk kispajtás, checkold amid van. A rímek jönnek mennek, változnak az idők, tegnap még öngyilkos jelölt, a holnap mult idő! Lassan elfogynak alólam a beatek, így éjszakára pedig, jó éjszakát nektek! :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #357 Dátum: 12 ápr 20, 16:28:19 » |
|
lustaság:utolsó sor idéző jutsu Holnap reggel ti is korán keltek? Nálunk sajna holnap suli de ha rajtunk mulik lesz ott buli Aki jön már szervezi az italát Olyan üvegbe mit nem baj ha tanár lát. Jó nagy baromságot kell majd csinálni A pénzt nem jointra kell herdálni!!! A szavad értékét ne aranyban mérd A részedet pedig euróban kérd Mondjuk a nagyfestők állandóan szivtak A festményeik a tömegből kiritak most egy kicsit váltsunk már rappesebre ha nem is a 4 ütemesekre Ha segitség kell beatekkel kiálltunk A társainkért bármikor kiállunk A sok seb már régen beforrt A vér a beton rései közé befolyt Nem kell alap hogy rappelni tudjak Van pár csaj akit meg....simogassak. A rimeim olyanok akár egy katana A paradicsomban a kigyó meg marhatna Nincs olyan nézet ami engem becsaphatna Aki nem ért eggyet a fa.....nyalokát...bekaphatja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #358 Dátum: 12 ápr 20, 17:22:28 » |
|
Aki nem ért eggyet a fa.....nyalokát...bekaphatja, Aztán ezt szépen be is kajolhatja, Nálunk is lesz holnap suli, De utána régi (középiskolai) osztálytársakkal lesz egy kis kocsmai muri. Most viszont megyek enni, És utána meg mehetek szerkeszteni. A pá, a puszi, A cső, a csumi.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #359 Dátum: 12 ápr 20, 19:52:34 » |
|
A cső a csumi Mi kel?cumi? mi a kocsmázást a suliban tartjuk majd:D Remélem az osztályfőnök nem kap rajt' Nektek hány órátok lesz? Amin meg döglesz Van valaki akinek van már leirt rappje? A f..szomnak a du....s a heppjeXDDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|