mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #315 Dátum: 12 ápr 15, 23:20:37 » |
|
én viszont "tanultam" elég hamar meguntam nem mentem vendégségbe se "tanulás"volt ma, nincs mese az OP-ot még nem láttam a fürdés igen ritka nálam tusolok mer' az ugy jó nem vagyok mocskos Joe
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #316 Dátum: 12 ápr 15, 23:30:25 » |
|
Az OP-ot kezd el nézni, Nem kell félni, Nagyon jó, Én is megyek fürdeni, mert tisztaság a jó, Aztán megyek is bezuhanok az ágyba, El is fáradtam mára, Sziasztok, jó éjszakát, Át is alszom világ legjobb napszakát.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #317 Dátum: 12 ápr 16, 21:27:34 » |
|
nekem azt mondták az OPról hogy nem túl jó de belenézek majd vagy essen piros hó átaludni az estét miféle elmebeteg dolog fáradságod miatt vered a dobot?? tisztaság az tényleg fasza a tusolás meg tiszta laza
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #318 Dátum: 12 ápr 16, 22:18:07 » |
|
Ki mondta, hogy az OP rossz? Meg kell verni az már biztos, Tegnap átaludtam, Mert fáradt voltam, De ma fent maradok, Mert megyek és fordítok.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #319 Dátum: 12 ápr 16, 22:28:08 » |
|
jo jó ha nem birnám a buráját, mehetnénk szétverni de ehelyett menjünk ellenséget csépelni mit forditasz ha szabad ezt kérdezni mást ha akarod mehetünk szétverni hát én mostanság nem alszok túl sokat lazán nyomom a 19órás műszakokat 1kor fekszem 6kor kelek a fórumtól felébredek :DDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #320 Dátum: 12 ápr 16, 22:54:24 » |
|
Megértem, hogy nem akarod megverni, De a One Piece-t akkor is kell nézni, One Piece mangát fordítok, Ez a legjobb dolog, amit most tudok, Én se alszok túl sokat, De holnap csak egyre megyek, járom a sulimat, Ez a fórum a legjobb dolog az már biztos, És az anime, manga, a társaság számomra nagyon fontos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto-sennin
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Mert ő a legkirályabb*-*
|
|
« Válasz #321 Dátum: 12 ápr 17, 18:10:08 » |
|
Én az One Piece-t nem nézem, majd azt a napot is elérem, úgy néz ki van itt sok rímbetyár, sok költő most a játszmába beszáll.
azt olvastam a neten.... na de azt elmondani nem merem :DD annyit tudok ,Tobi nem hazudott nagyot hogy ő madara, mindenki arra vár hogy a választ megkapja :.
én se tudok többet, lehet hogy ez is hazugság egy csöppet, egyszer úgyis megtudjuk, de a várakozást már nagyon unjuk....:DD
|
|
|
Naplózva
|
"Semmihez sem kell nagyobb bátorság, mint hogy nevetés mögé rejtsük szomorúságunkat..,,
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #322 Dátum: 12 ápr 17, 18:37:20 » |
|
naruto látom megy a rimek irása aki spoilerel az magának a sirt ássa:DD na vicc volt csak semmi gáz jobb lesz ha Tobival mindenki vigyáz
OP-ot angol ról vagy japánról forditod látom aki nem szereti azt kiforditod\leorditod nem tudtam dönteni melyik legyen majd ti ugy olvassátok hogy stimmeljen verekedni tiszta jó dolog:D te is nem igy gondolod
én most rövidebb animéket nézek mert a sok várástól lepetézek majd ha sok jön ki a narutoból nézem mig ki nem fogyok a jóból a hosszú i-m el van romolva mielött még bárki korholna :DDD
ki szokott ugy egyébként rap.et vagy egyebet irni? a hétköznapokat elrimelve jobban ki lehet birni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #323 Dátum: 12 ápr 17, 19:04:46 » |
|
Naruto-sennin, azt javaslom a One Piece-t nézzed, Hidd el, megéri beletekerned, A One Piece-t angolról fordítom, Hisz nincs japán tudásom, mugen, mi az a rövidebb anime, Elárulod nekünk, he? Rappelni csak magamba szoktam a hétköznapokban, a suliban, Inkább a beatboxolás, amit nyomni szoktam ottan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto-sennin
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Mert ő a legkirályabb*-*
|
|
« Válasz #324 Dátum: 12 ápr 17, 19:12:42 » |
|
oké majd megnézem, ha a Naruto-t befejezem, bietboxolni nálunk is szoktak, a fiúk egész nap azt nyomnak.
már kezdek álmos lenni, de nincs kedvem ágyba menni, olyan fárasztó ez az iskola, hogy túléljük..az már csoda !
|
|
|
Naplózva
|
"Semmihez sem kell nagyobb bátorság, mint hogy nevetés mögé rejtsük szomorúságunkat..,,
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #325 Dátum: 12 ápr 17, 19:13:25 » |
|
A One Piece-t tényleg megéri nézni, ittse csak mindig tobiról beszélni, a net amúgyse ír sok biztosat, majd kishi sensei mindenkit kioktat, rappelni meg nem igazán szoktam, mert tudásom hozzá túl kevés van.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #326 Dátum: 12 ápr 17, 19:17:04 » |
|
Fiúk nagyon aranyosak vagytok Ahogy itt rímbe szavakat adtok Kedvem támad nekem is írni De félek, hogy ettől elkezdtek sírni.
Anime téma már uncsi Próbáljatok ki valami fincsit Néha kell egy kis változatosság Újítani kell míg világ a világ.
>_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto-sennin
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Mert ő a legkirályabb*-*
|
|
« Válasz #327 Dátum: 12 ápr 17, 19:22:36 » |
|
Minagi nem mindenki fiú mondjuk én se, témát váltani bizony kéne, hidd el ha ide kezdesz írni, nem fogod megbánni.
most ennyit sikerült írni, én se fogom már sokáig bírni :_D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #328 Dátum: 12 ápr 17, 19:42:34 » |
|
Oké, beszéljünk másról, mondjuk az állomásról. Mivel az elég xar téma lenne, Mondjatok egyebet helyette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #329 Dátum: 12 ápr 17, 19:45:53 » |
|
Milyen állomás, busz megálló? Csókolom, azt szia-helló, Milyen más téma, he? Maradhat ugye az anime?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|