Nikol
|
|
« Válasz #135 Dátum: 10 júl 01, 23:40:23 » |
|
Őszintén szánom-bánom, de ehhez nincs hozzászólásom, mert az animét nem követem, bár a leírások alapján förtelem.
Érdekes az a kép, a kivágott, amit most a főoldalon látok. De bizakodjunk, emberek, ennél csak jobb lehet^^
A minap arra gondoltam, elölről kezdem az animét nyomban, de időm nincs, sajnos, rá, ez vált hamar világossá.
Most megyek, végzek egy tücsökkel, ki a szobámban bukkant fel, majd így éjféltájt szép lassan aludni térek, vár a paplan.
Utóiratként megjegyzem, Soul, a versed eszméletlen, Rímeid hibátlanok, az irigységtől "sírok-rívok".
Utóiratból egy nem elég, mondani akarok valamit még A te szavaid vannak, Soul, Az emailjeim végén aláírásul.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 01, 23:41:21 írta Nikol »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #136 Dátum: 10 júl 02, 01:37:38 » |
|
Cartnecker Az írásod hidegen hagyott, egy kicsit sem vettem fel de a szövegem azért nyugodtan olvasd el ha lehet még egyszer… Jah! és banyek „A” Kakesz laza csávó nem carpenter ha kell játszok én is a nickneveddel szal ne crekkelj csak csekkelj Cartnecker. Az anime gyenge mint dr. Karter. Amit ezek csináltak sztem ne tűrjük el menjünk japánba, vagy itt lázadjunk fel. A manga persze megint zsír Saske még mindig valami sötét sarokban sír. Sarutobi aka. Profeszor a ninjutsu tudós Csaja kidőlt, mert nem valami jó bunyós Nagato azt hitte ő a ninja isten Én meg a Rappek ura lettem. Kakeszkage no kami avagy az isteni Bali
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
nAmpA
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #137 Dátum: 10 júl 02, 03:50:35 » |
|
Csak én vagyok az egyetlen, kinek az anime tetszett? A mangához visszatérve, megérte rá várni két hetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #138 Dátum: 10 júl 02, 09:52:09 » |
|
Nikol, a dicséret mindig jól esik de az is világosan látszik hogy nincs miért irigynek lenned mert a te rímeid szintén ütnek és ezt én őszintén mondom nem csak a szavakat csűröm-csavarom visszatérve az animéhez pontosabban az eheti részhez nAmpA, nem csak neked tetszett de nagyon kevés fan elégedett mert ez a rész úgy sikeredett hogy a mangához sok köze nem lett apropó manga, az zseniális fény derül végre a múltra is a történet érdekesen alakul Tobi pedig olyan mint egy sith nagyúr
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #139 Dátum: 10 júl 02, 15:56:35 » |
|
Sith it szar jelent A filmben eredetileg shitként megjelent De most jövök rá hogy épp fordítva Most a hajam tépem ordítva, Persze csak képletesen Mert a betegség emészt ami egy förtelem Kiderült hogy arcüreg gyulldásom van Ennek a betegségnek ami tutira nincs:egy fan Hisz ki szereti ha beteg? És a láztól remeg. Bár nekem nincs lázam De legalább van házam:D Bocs csak így jött ki a rím És tovább nemtudom......
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #140 Dátum: 10 júl 05, 15:02:54 » |
|
Jó ez a topic, tetszik a neve, talán tényleg benne leszünk a hírekben. De ahhoz sokáig kéne ezt folytatni, de az erőm elkezdett fogyni. Még pár sor aztán megyek, majd találkozunk legközelebb!!
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #141 Dátum: 10 júl 05, 20:22:47 » |
|
Hellosztok Naruto fanok itt mindenki szereti a mangát nagyon ez a fórum a legjobb hely ilyenből még sok kell élhetünk az írás jogával s örülhetünk Magdi néni fogával sajna a sorozatból kilett írva mert a szereplést nem bírta a moderátorok folyton figyelnek ha bűnt követünk el kitesznek végül köszöntelek titeket a chakra legyen veletek
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #142 Dátum: 10 júl 05, 20:53:11 » |
|
direkt szabály sértő leszek hogy valaki észre vegyen ezért egy figyelmeztetést kapok de bűntársakat adok nézze meg valaki az első oldalt a dupla postolások ott folynak végére egy kis bocsánat kérés hogy ne legyen semmi félre értés nem a munkátokat akarom kritizálni csak a szabálysértőket kipiszkálni Ez igen fantáziadús volt. Am sokszor ha régebbi diplaposztokat látsz, az azért van, mert két hsz kötzül a Moderátor kitörölt egyet, ami szabálytalan volt. Ez után előfordul, hogy duplaposzt keletkezik, ha a modi nem vonja egybe őket. Régebbi (egy évnél régebbi) hszek esetében meg nem kell meglepődni semmin, de azokat utólag már nem szoktuk piszkálni.
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 06, 08:59:15 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #143 Dátum: 10 júl 05, 23:01:35 » |
|
Mik folynak itt loll, ez it már a pokkkol? A manga volt remek, kishi mester egy fenegyerek Nemhiába ő a sensei, minden infót jól elrelyt kereshesd a mangában, és találd meg a nadrágban A hiányzó darabot, amit kiszabott.
jujguj mit rinyálsz, és inkább itt vigyázz nehogy roszab legyen sorsod, hid el nekem rosszabb folyton A vesémben lapul egy fél hegy, ami úgy vág mint egy kés hegy ott ben lapul egy vesekő, ami sajnos nem drágakő szúr görcsöl és még vág is, és hid el itt a szád is sírásra álna, és nem várna ordítanál sokszor, ha a kuk***sidon rolytol Vért vizelsz, és jól figyelsz halgatod hogy kopan-e, és kívánod hogy kopna le Adnád oda másnak, csak tünyön el a frászba.
Nézenek oda, ki ez a két koma Oszák itt egymást, és hogy milyen flegmák Csufolják a másik nevét, és nem nézik meg a másik személyt lehet hogy pajtások, de kérdem én, vagányok? De legalább soul mondja itt a himnusz, és nem csinál cirkuszt Jól el van és kedves, és mostmár legalább nem csendes.
ha nembaj megkérdezném, mindenhol ilyen sok a tenyér? ami lendül egy szúnyogra, ami rászál akár a buldogra össze vissza csípnek, akár a jó kis rímek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #144 Dátum: 10 júl 05, 23:17:00 » |
|
a kis dögök itt is csípnek ha kimegyek majd' megesznek bár elvileg permeteznek de úgy néz ki szúnyogok mindig is lesznek
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #145 Dátum: 10 júl 06, 15:38:14 » |
|
Nálam minden rendben szúnyog ügyben. A szobám szunyog mentes tiszta és rendes. a csajom nem pofázik vissza lehet hogy terhes? Tegnap úgy eláztam azóta a gatyám nedves De nem parázok, mert legközelebb én leszek a lottó nyertes "Jöhetne már a manga!" - Optimizmus tes. ami késik nem múlik, kivéve ha elévül. Kishi egyszer úgy is megvénül. Genesis16 ez a topik a barlangból szökött és mivel ott nincsen szabály tud meg nem a modi a lökött.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #146 Dátum: 10 júl 06, 20:31:02 » |
|
egy szóval se mondtam hogy a modi lökött senkitsem sértegettem mert nem vagyok köcsög csak leírtam hogy mi a bajom én a tiszta fórumot akarom ahol senkisem szól be a másiknak hogy milyen hangosan ásítgat s elfogadjuk egymás véleményét segítünk ha valaki felteszi kérdését végére egy kritika a szöveged értelmetlen akár a csajom krisztina egymás után jönnek a gondolatok ami értelmetlen ha egybe összerakod nem tudom milyen rímképletet használsz de oszd meg velem ha újat feltalálsz PÜ-be is írhatod vagy ide is kirakhatod
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #147 Dátum: 10 júl 06, 21:23:25 » |
|
Azért te se panaszkodhatsz, Tök értelmetlen az első 6 sor, amit mondasz. A moderátorok csak felhívták a figyelmed, Hogy ne duplapostolj, mert kitiltás lesz a végzeted. Várom már a mangát, de úgylátszik késni fog megint, Se spoiler, se képek, csak az üres lét. Álmos vagyok, de nem tudok aludni, Mert a sok szúnyog nem hagy aludni. Pedig hamar elalszom Genesis_16 rímei láttán, De most a foci VB hallatán, Hogy vezetnek a Hollandok, Megyek vissza meccset nézni, és szurkolok. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 06, 21:24:06 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #148 Dátum: 10 júl 06, 21:36:52 » |
|
pedig jobban tennéd ha aludnál nem pedig más véleményét szapulnád te irod hogy értelmetlen a tiéd képzetlen feldobsz 6 témát nem követsz semmi sémát csak a meccset nézed szerintem azt se érted előbb olvasd el a szövegem s értelmezd részletesen na meg duplapost csak szoltam hogy az első odal lucsakos
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 06, 21:53:05 írta Genesis_16 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #149 Dátum: 10 júl 06, 21:49:15 » |
|
Újfent gyenge rímeket alkotsz, Látszik, te sem tudsz jobbat, csak pattogsz. Mintha te követnél egy témát, Minden sorod felvet teljesen más sémát.. Ha rímeket alkotsz, akkor figyelj a szóvégi összecsengésre, Mert a "duplapost" és a "lucsakod" szó ingerel engem nevetésre. Na de mostmár tényleg megyek aludni, Úgytűnik a szúnyogok kezdenek visszavonulni. S, amíg nyugovóra térek, Írjál még értelmetlen rímeket. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|