kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #120 Dátum: 10 jún 23, 14:36:50 » |
|
kakesz elmondja mi a taktikája a lényeg gondolj hosszú távra kapásból későn kelek fel így éhezni is kevesebbet kell ha van itthon zsemle, kifli, kenyér az éhezés szele el nem ér (szal ilyet vegyél ) és megmondom miért mert kombozom a szénhidrátot ahogy kedvem tartja a csávó eskü még nem unja vajjal, nutellával, lekvárral na meg a jó öreg felvágottal olyan reggelit csinálok magamnak (délbe vagy délután) hogy öcsémnek is marad és mire eme procedurát megcsinálod magad arra eszmélsz jól megtömted a hasad. ha nem teccik vegyél és kajoj mirelitet... olajban csinálj pár pipi szeletett és adj hálát az égnek mert ebben a világban milliók éheznek hoboszapiensz kukában turkálusz ha nem tanulsz. Te is oda jutsz.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #121 Dátum: 10 jún 23, 18:09:21 » |
|
Akkor tanuljon az emberfajzat, mert doboz lesz a háza, bár ezzel túlozni sem kell, mert úgy is megjárja. Nagy célokkal, nagy tervekkel, de mindent beleadva valahová jut az ember, csak végig kell, hogy bírja. Ám fennkölt rímeimnek ezennel vége, asszem, most elteszem magamat estére. Korán kelés, későn fekvés, nyáron ez nem járja, Nikolkát az ágy már tárt karokkal várja. Bár korán van még, szemem majd' leragad, álommanó aggat rám vaskos, nagy béklyókat. Holnap új nap ébred, talán szebb, mint a mai, így jobb az éjszakát hamar átugrani. Kinek ma még erejéből telik a rímelés, verseljen csak bátran, a költő úgyis kevés Szép nap volt a mai, semmit sem bánok, most már tényleg megyek, Jóccakát kívánok^___^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheHell Demon
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #122 Dátum: 10 jún 24, 09:44:00 » |
|
Császtok gyerekek! Nemvagyok olyan jó mint Kisame, de probálkozok itt most menten. Nemtaláltam jó kis topikot, ezért felb *sztam az agyamat menten, utána nézem hogy rímek,hírek, írtam egyet menten... Nem lett vlami nagy szám a vége:dots:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 28, 08:54:27 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."
|
|
« Válasz #123 Dátum: 10 jún 27, 22:47:02 » |
|
A káromkodást próbáld kerülni, mert a kérdés felfog merülni hogy mért kaptam 1 hét ki tiltást , aztán már csak a vonyítást ; fogod hallani én azt fogom hallgatni hogy segíts már picit tomi ugye hogy ezt fogod nyomni?
|
|
|
Naplózva
|
"...Soha de soha az életbe... ...ne következtess elhamarkodottan..."
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #124 Dátum: 10 jún 30, 14:09:25 » |
|
Oh yeah, végre sikerült a melty blood angolosításra került az én gépemen is végre bár beletelt egy hétbe míg egy fórumra érve szemem látni vélte a bűvös linkeket régen ontottam már rímeket de most kaptam egy kis ihletet hogy elregéljem szenvedésemet most megyek fáradtságom gyümölcsét kiélvezni, minden cseppjét biztos megérte ennyit szenvedni mert a történet folytatását látni már nagyon régi vágyam csak linket eddig nem találtam ^^
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 10 jún 30, 22:26:10 » |
|
Árpád utca girbe-gurba, Minden sarkon áll egy...rendőr xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #126 Dátum: 10 júl 01, 06:59:56 » |
|
Tengerben áll egy nő, kezében egy darab kő, s míg csendesen mormolja imáját, a tenger nyaldossa a .... térdét
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #127 Dátum: 10 júl 01, 09:25:16 » |
|
Rossz az, aki rosszra gondol De ki gondol itt rosszra? Az egyszerű olvasó csak arra gondolna hogy talán jó lenne -persze csak elméletbe'- ha rímre zárulna a költők minden sora. bár igaz, azt mondják egyesek így szültök titokban perverz rímeket persze én nem tudom, miről beszélnek, ártatlan kislánynak ezek ismeretlenek^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #128 Dátum: 10 júl 01, 09:42:50 » |
|
Nem lett rossz, csak sok benne a menten Mint Cartoon Networkon a Ben ten... ami egy gusztustalan kaki nemtom nézi azt valaki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #129 Dátum: 10 júl 01, 09:53:17 » |
|
kösz az oltást észre se vettem, hogy égek hála neked most is élek éppen ezért kanállal kiheréllek <-este így szóltam be egy arcnak rögtön visszavett magából engem meg nem lehetet lelőni
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #130 Dátum: 10 júl 01, 10:37:56 » |
|
Majd akkor, ha megjön, mint a menstruáció, de fiúk előtt jobb, ha erről most nem lesz szó. Csak csajokba való, itt egy erős off lenne, akárcsak az előző, vzsombi hsz-e. Csak türelem, zsombikám, talán jövőre itt lesz, addig nézz ki a hűtőbe, ott vár egy Snickers.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #131 Dátum: 10 júl 01, 10:50:38 » |
|
Nem rád értettem kaki, vagyis kakesz mert nem mindegy hogy kak- i vagy -esz A topic témájában volt egy rossz folt, Zsombi háeszét töröltem mert offolt, az animére sajnos nem bír várni, úgyhogy kezdjen jógázni járni. Remélem megteszi és felcsillan az értelem... képes lesz várni akár az időben is végtelen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 01, 11:08:10 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #132 Dátum: 10 júl 01, 19:20:07 » |
|
Majd ha kijön a magyar manga A lányokról leesik a tanga És majd húzhatják vissza Míg naruto a kyuubi chakráját issza Ma leszz egy visszatekintés Ami valaki multját fedezi fel,és Elénk tárja.Az izgalomtól kiesik a fogazat És a kommentekbe csak árasztják az izgalmat Annak számára ki előszőr elolvassa a kommentet És a mangát utána tekinti meg... Ezt a verset nem jól sikerült De ez az ami az agyamból kikerült lehet hogy a szivnek nem hoz nyugalmat de az eszemet meg nyúvassza(hát na:D:D)
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #133 Dátum: 10 júl 01, 19:35:01 » |
|
az új fejezet méltó sorszámához az ötszázadik bizony sok izgalmat hoz. Egyesek sírnak, mások nevetnek lányok jajongnak és bájosan csevegnek, kis szerelmem szeme örömkönnytől csillog, madara meg konohának okoz sok-sok gondot. De a sasuke-fanok is sipákolhatnak képek róla itt-ott felvillanhatnak remélem, azoknak, kik nem olvasnak mangát, szavaim nem okoztak szörnyű nagy traumát szerintem igazi spoiler nem született, mással ellentétben- mangában lásd a részleteket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #134 Dátum: 10 júl 01, 21:24:47 » |
|
Nos, a manga egy dolog mindenki az anime miatt morog és nem alaptalanul mert a rajzolás kissé pontatlanul esett meg eme részben és most kicenzúráztam egészben valódi véleményem hogy mi az tudod remélem túl sok csillag kéne ahhoz hogy ne állítsanak az adminok falhoz így hát csak annyit írok: ilyen részen én sírok-rívok
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
|