Arvael
|
|
« Válasz #615 Dátum: 08 jan 11, 22:37:32 » |
|
Remek ötlet. Csak ne felejtsek el órák előtt viaszt csepegtetni a fülembe :-X (magamat azért nem akarom kínozni xD) ... egy jó kis Balázs Pali... valami ki nóta a Fásy molatóból és hasonlók... xD @.@
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #616 Dátum: 08 jan 11, 22:43:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #618 Dátum: 08 jan 11, 22:49:12 » |
|
óóó a kis anyagas oldalad is előbújik?? vagy egyből a közgazdaságtant is szemléltetnéd, miből lehet pénz teremteni 0 befektetéssel?Okos!!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #619 Dátum: 08 jan 11, 23:03:40 » |
|
4 évig jártam külker-közgáz SzKI-be, úgy tűnik, már nem mosom le magamról xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #620 Dátum: 08 jan 12, 12:11:42 » |
|
Jön a félév zárás :S és nagyon szarok lesznek a jegyeim. Jövőhéten tz hegyeket írok xD szal ha eddig nem, akkor most rontani fogok mindenből :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #621 Dátum: 08 jan 12, 12:15:03 » |
|
Hát igen, most bele kell húzni, mert nekem meg felvételi és a nyolcadik fél év is beleszámít... aztán félév zárás után meg felvételi, és miután az ember azt hinné, hogy megírja a felvételit utána lazíthat.... jönnek a szóbelik meg több hónap várakozás, hogy most felvette vagy nem vettek.... roppant izgalmas lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #622 Dátum: 08 jan 12, 12:34:47 » |
|
Hmm felvételi? Nekem szerencsére sosem kellett felvételizneznem, leszámítva az egyetemet. Mindig átlag alapján alapból felvettek Na jó ennyit az önfényezésről :-[ Azt hiszem, hogy egy középsuliba bejutni talán még nem annyira vészes, szóval annyira nem kell aggódnod
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #623 Dátum: 08 jan 12, 12:42:17 » |
|
Mázlista.... Köszi, nem is aggódom, csak izgulós tipus vagyok, meg utálok várni és váratni is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #624 Dátum: 08 jan 12, 13:00:09 » |
|
De szóbeli után már lazíthatsz...sz én osztályom nem tudom hogy csinálta de nulla tanulással a suli legjobb eredményét produkálta... Tök jó volt. Mikor megtudtam hogy fevettek a TÁG-ba nem kellett suliba menni....anya kiírt...pedig nem is lett voln ausbad...egyébként mikor szóbelizni készültem csak kétszer bőgtem el magam és ordítottam le anya és húgom fejét hogy mekkra egy k*csögsége hogy nem bírnak békén hagyni mikor már így is ki vagyok...magyarán enyhe idegösszeroppanás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #625 Dátum: 08 jan 12, 15:26:04 » |
|
Nálam nem volt ilyen vészes :-[ én csak izgultam egy kicsit, és felvettek oda ahova menni akartam :-[ Majd az egyíetemi felvételimnél fogok nagyon parázni, azon már sokkal több múlik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #626 Dátum: 08 jan 13, 21:38:29 » |
|
Nah mostmár azé ide írok, me nem a Duma topicban kéne. Szal 2 bnőmmel azt találtuk ki, h a töri tanárunk szerelmes a Mária Teréziába, mert azt az anyagot vettük. xD És írtunk a bnőm töri füzijébe ien rövid történeteket, h hova rejti el a tanár a Mária Terázia fényképeit, meg megcsalja a másik csort angol tanárjával. Meg úgy leveleztünk, h galacsinokat dobáltunk át egymáshoz. De a tanár csak magyarázta azt, hne legyünk elégedetlenek, me vannak akik sokkal rosszabbul élnek meg stb... De ott röhögtünk már. xD Szeretem az ien töriórákat. ^^ Húh, de most angolból meg kéne tanlunom egy receptet, meg egy r*hadt hosszú szöveget, és és totál nincs hozzá kedvem. Fontolgatom, h sz*rom le az egészet, úgyis 5-ös leszek... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #627 Dátum: 08 jan 13, 21:44:25 » |
|
Én angolból pont 4egész vagyok, úgyhogy azon csak javítani lehet.... kéne... de mivel túl lusta vagyok, nem hiszem, hogy 1 hét alatt meglenne az 5ös...pedig kéne...a hangsúly a KÉNE szón van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #628 Dátum: 08 jan 13, 21:50:49 » |
|
huhh földrajz... NO COMMENT! megvan a 2-es
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #629 Dátum: 08 jan 13, 21:54:33 » |
|
Én meg most rontottam le sztem a mostani dogámmal 3-asra a félémim... Pedig jól kezdtem.. T.T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|