Én meg elég xar helyen ülök, monnyuk a szélén, de 2. padsor, és eléggé lehet látni, h micsinálok... De ha nem egész osztály ír, akkor könnű, mert 1. padsorba átülök, de ottvan előtte a tanári asztal, ami tök jól takar, meg a tanár úgyis a szóba felelőre figyel.
De most nemtom hogy kéne megoldanom :S Me 1. padsorba ugyan megvan az "eredeti" helyem ahonnan elültem, me egy kicsit h*ye fiú mellé ültetett a tanár, de bnőm mellett szeretnék maradni, de ő meg a saját helyén akar maradni, szal 1. padsorba átülés is kizárva... -.- Bár jobb, hogy nem a jobboldali padsorban ülök, me az esik legjobban szemére a tanárnak. xP
Hallod, BM5, egyszer francia órára meg kellett tanulni egy szöveget. Ien párbeszéd volt... Volt mesélő meg 2 szereplő benne... 3-an kimentek, a mesélő szerepét az egyik fiú oan x*rul mondta el, elmondta neki a tanár magyarul, de úgyis r*hadt lassan ment franciául neki, láccott h totál nem tuggya... Jóan. Aztán az egyik szereplőnek oan iszonyak rövid szövege volt! Egy sorosak! A másiknak meg mindegyik volt max 5 sor, szal azt senki nem tanulta meg. Az a fiú, aki felelt nem tudta azt a hosszút. Mellettem ülő bnőm jelentkezik, h had segítsen neki, erre kihívja őt a tanár felelni az oszt társam helyett... X.X Ő se tudja... Jóan, akk megy a tanár sorba... Énse tudom, karó... Aztán másik oszt társam vállalkozik, h megpróbálja, mert én meg mellettem ülő bnőm ki se mentünk me nem tudtuk. Osz társam kicsit döcögve mondja, de kb annyira, mint az a fiú, aki a mesélőt mondta. De mond 3 mondatot, azt a tanár elkezdi, h jóan, te se tudod, menny a helyedre... X.X Ezen úgy kivoltunk akadva! Közben ő volt a legjobb tanuló az osztályba! Aki azt a naon rövid párbeszédet mondta 5 öst kapott, aki meg a mesélőt, az meg 4-est, úgy, h láccott h totál nem tanulta meg, mi meg 1-est... >.< De osz társam meg se hallgatta, rögtön a helyére küldte szegényt.
Naon geci az a tanár! Mostanában gondolkodtunk, h vajon jobb-e, h lecserélték az előző tanárunkról. Az a tanár is kicsit geci volt, mert mindig szódogát iratott, de legalább volt egy kis szive is!