Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #195 Dátum: 07 nov 10, 15:30:32 » |
|
én matekgolgozatnál írtam meg másokét. amikor nem figyelt a matektanár gyorsan kicseréltük az előttem ülővel és összehoztam neki egy 3ast, mert nem volt több időm. de még csak meg se köszönte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #196 Dátum: 07 nov 10, 15:36:36 » |
|
Datti:nem éri meg becsületesnek lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #197 Dátum: 07 nov 10, 15:40:23 » |
|
Én az angollal vagyok így...az a baj hogyha nem segítek a többieknek akkor az osztálylétszám enyhén megváltozna:X De leglább azóta páran elmentek tanárhoz^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luya-chan
Vendég
|
|
« Válasz #198 Dátum: 07 nov 10, 16:22:01 » |
|
Engem is állandóan megtalálnak : Akik csak kunyerálni tudnak,de velem normálisnak lenni nem,azokkal már nem foglalkozom,esetleg megmondom mi volt a házi,de nem mutatom meg nekik az enyémet > Általánosban nagyon durván kihasználtak,de tanultam belőle :naruto_pff:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #199 Dátum: 07 nov 10, 16:40:41 » |
|
Nálunk is csak mivel én vagyok az osztály "strébere" így mindig tőlem kérik a dolgokat és nem bírnának normálisak lenni ááááá feszett fejsze nyele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #200 Dátum: 07 nov 10, 20:16:04 » |
|
Én az olasz dogákat írtam meg mindig. volt olyan óra amikor eccere 3 dogát kellett megírnom xD De ez sajna változott mióta a tanár már 5 oldalas dogákat írat velünk. A sajátomra is alug van időm xD Am. nekem megköszönték Csak a tavalyi padtársam volt olyan h mindenben segítettem és sosem köszönte meg. És sosem tanult és mindig rajtam kérte számon a dolgokat Nem csoda h már nem mellette ülök, nagyon idegelt már...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #201 Dátum: 07 nov 10, 21:30:39 » |
|
Hát nálunk 1-2 angol témazáró olyan szinten gyér hogy huh....bár az osztály még így is 2-es 3-as között mozog. Volt már olyan egész órás témazárónk hogy a lapon az állt: 25perc:X. Ráadásul még iszonyat könnyű is volt(bár igaz a tananyaghoz kapcsolódott de akkor is...). Tavaj az év végi javító dogán meg gyakran váltották 1mást a padtársaim:X, bár az ilyesmit nekem meg szokták köszönni....de még így is fárasztó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #202 Dátum: 07 nov 10, 21:36:01 » |
|
Mi csak 2 hónapja vagyunk egy ósztályba de a 32 fiú osztálytársam rólam írja a leckétha odaadom ha nem.A dogákra szintén nem sokan tanulnak igy az a kevés a ki tanult az sug a többinek.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #203 Dátum: 07 nov 10, 21:57:08 » |
|
Nálunk senki se tanul csak én..... És olyan idegesítő,hogy németen megkérdi tanáe,hogy ki mennyit tanul és beníögi mindenki,hogy 1 óra amikor másnap 7 óránk van :idegroncs: :idegroncs:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #204 Dátum: 07 nov 10, 22:12:53 » |
|
Hmm..mondjuk ezzel mi a baj? Utoljára akkor tanultam 1 órát vagy annál többet, amikor 10-15 oldalas anyagból írtunk dogát(deh azért halkan megjegyzem hogy nincs szükségem segítségre dogánál vagy bármi másnál)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #205 Dátum: 07 nov 10, 22:42:08 » |
|
De nem úgy,figy:úgy tanulnak 1 órát,hogy asszongyák,hogy másnapra mindent megtanultak,azért ne mond már,hogy 1 óra alatt megtanulsz 7 órára vagy ha tudsz 1 trükköt azt írd le
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #206 Dátum: 07 nov 10, 22:44:56 » |
|
Hát, figyelj órán meg jegyzetelj és 1 részét már ott megtanultad Többet én sem tudok^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #207 Dátum: 07 nov 10, 22:59:34 » |
|
Na jó de ők órán se figyelnek oda ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #208 Dátum: 07 nov 10, 23:00:31 » |
|
Hát az úgy elég gáz, de ez azt jelenti hogy naon bíznak benned
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakashi_sensei
Vendég
|
|
« Válasz #209 Dátum: 07 nov 10, 23:07:11 » |
|
hát én a suliba még azt utálom h kollégista vok :S csak anyám akaratából vok de jövőre már nem leszek nem érdekel igaz sokan azt hiszik h a kollégiumban megy a nagy piálások sorozata, de ez nem mindig igy van, nálunk monnyuk volt egy kis baromság a pia miatt de erről inkább nem beszélek > majd máskor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|