vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
 |
« Válasz #2175 Dátum: 11 jan 28, 21:29:22 » |
|
Megnéztem a mostani felvételit és úristen miez? tiszta könnyű  nekem tavaly nkm is 75 pontom volt és az eléggé jónak számított  kíváncsi vagyok h a tehetséggondozó milyen lesz most
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 28, 21:30:20 írta vivien.san »
|
Naplózva
|
 ♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2176 Dátum: 11 jan 28, 21:54:48 » |
|
hát én kis faluban lako 15 km re van a legközelebbi város ha azt a várost kihagyjuk (mert ugye városi iskola jobb minőség  ) akkor a környéken 75 pntal legjobb voltam 14 falut tudok a közelben ahol nem volt több és egy helyen bolt ugyen annyi persze a városban volt 90 fölöttiis  De ez olyan ponthatárok lesznek egy valamire való matek szakra kellesz 80 pont 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #2177 Dátum: 11 jan 31, 11:36:02 » |
|
Itt az új órarendem:  Lájkolod? Szerk: ja és jövő hét hétfőn kezdődik számomra újra a mókuskerék.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 31, 11:44:24 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #2178 Dátum: 11 jan 31, 12:21:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #2179 Dátum: 11 jan 31, 13:01:59 » |
|
Azért a te óráid nehezen összevethetőek az enyéimmel, kivéve talán a menedzsmentet és minőségmenedzsmentet.  Azokra nem fogok bejárni. Mondjuk az kicsit talán egyenlít az esélyeken, hogy csütörtök és péntek laza lesz nekem. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 31, 13:03:01 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
eszti-san
Gennin
Nem elérhető
CsiziDani..It's YOU!!o.0
|
 |
« Válasz #2180 Dátum: 11 jan 31, 19:25:19 » |
|
huu szmájlicsán jódolgod lehet..milyen órarend ez általános iskolás??  Am Dani neked meg kemény dúrván másfél órás órák...mit tanulsz am webprogramozó vagy mi? (am tesóm logisztikai órarendje ehhez semmi..bár ott is vannak dúrvák)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #2181 Dátum: 11 jan 31, 19:50:50 » |
|
PTE-PMMK-n tanulok mérnökinformatikusnak esztisanom.
És már eldöntöttem mire fogok szakosodni, autonóm rendszerek információtechnológiájára fogok menni, rendszermérnök szakirány szóba se jöhet, utálom a programozást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eszti-san
Gennin
Nem elérhető
CsiziDani..It's YOU!!o.0
|
 |
« Válasz #2182 Dátum: 11 jan 31, 19:56:50 » |
|
hmm...az igen Danikám büszke vagyok (TE) rád amúgy elég bonyolultnak hangzik..biztos nehéz is..de hát TE tudod  jah és amúgy sok sikert a továbbtanuláshoz^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #2183 Dátum: 11 jan 31, 20:00:20 » |
|
Már másfél éve tanulok tovább.  És még 2,5 vissza van. Amúgy nem olyan rossz, mint amilyennek hangzik az a szakirány, legalábbis a tömör programozáscumihoz képest fényévekkel jobb a számomra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 31, 20:02:27 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #2184 Dátum: 11 jan 31, 20:05:14 » |
|
hmm.... nálunk az etrbe elvileg 4-én jellennek meg az órák, majd akkor rakom össze az órarendem:D mivel megbuktam dimat1-böl, úgyhogy buktam a dimat2-öt és a formális nyelvek és automatákat, lesz programozásom, anál1-em (analízis szebbik nevén:D), jog és menedzsment, közgazdaság, webfejlesztés
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #2185 Dátum: 11 jan 31, 20:08:16 » |
|
Az anál1 az piskóta.  Amúgy a másik jó rövidítés a SZAR, mint számítógép architektúrák. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eszti-san
Gennin
Nem elérhető
CsiziDani..It's YOU!!o.0
|
 |
« Válasz #2186 Dátum: 11 jan 31, 20:47:13 » |
|
xD  ..jó nevek hát ha majd leérettségizek és továbbtanulok nekem is ilyen cumi tantárgyak lesznek szerintem...főleg az egészségügyben:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
 |
« Válasz #2187 Dátum: 11 feb 01, 20:41:24 » |
|
Nah ha már órarendek itt az én 2. féléves órarendem:D Majd Kedden a Föld és élet bemegy a reigonalizmus után szóval ott is 7ig leszekxd 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 01, 20:46:18 írta Bontakun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #2188 Dátum: 11 feb 04, 01:21:58 » |
|
Ha ismeritek a Pokka márkát, vagy szeretitek a jegeskávét és segítenétek egy diplomadoga elkészülésében, akkor töltsétek ki ezt a kérdőívet légyszi:) https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGlGOV9kZzIzcjU2LURjX0h5bXV0a1E6MQ Egyik szaktársam diplomamunkájához lenne rá szükség.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2189 Dátum: 11 márc 11, 19:56:34 » |
|
Ezennel meg kénék minden kedves fórumozót aki szerint megérdemlem, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyek Kedden, Szerdán és Pékteken szorítsatok, hogy jól írjam meg az éretsdégi tesztjeim Számítok rátok 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|