Saphira
|
 |
« Válasz #1875 Dátum: 10 júl 22, 19:39:45 » |
|
Eger?  Melyik suliba jössz?  Vagyis mire. xD Azon az egyen belül. xD Egyébként gratulálok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 22, 19:40:28 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
 |
« Válasz #1876 Dátum: 10 júl 22, 19:46:02 » |
|
Természettudomány és azon belül föci  Csak küldjék a levelet akkor lesz biztos, addig nem kiabálom el:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #1877 Dátum: 10 júl 22, 20:33:23 » |
|
Hóóó-óóó-óó ^^ Felvettek, jövök ELTE-IK 
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #1878 Dátum: 10 júl 22, 21:16:41 » |
|
Grat Dancsa...  Jó lesz  Grat Bontakun te egész közeli szakmába vágsz mint én Amúgy engem is felvettek idén kémiára de 90% h. geofizikusnak is...  de nem hinném h. két szakot együtt fogok nyomni...az egy kicsit sok lenne..főleg h. a kémia és a geofizika nem éppen ugyanaz...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 22, 21:17:19 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1879 Dátum: 10 júl 23, 00:06:03 » |
|
"Ön besorolást nyert: ELTE - BTK germanisztika-skandinavisztika szakirány ANA" 
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1880 Dátum: 10 júl 23, 05:40:07 » |
|
Gratulálok mindenkinek aki bejutott  Aztán ne igyatok sokat x'DDDDD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #1881 Dátum: 10 júl 23, 08:45:00 » |
|
Nem ittam sokatXD Két pohár gyerekpezsgőt, egy üveg kólát, és egy kevés nesteátXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1882 Dátum: 10 júl 23, 08:47:50 » |
|
Grat mindenkinek, elvtársak. Most már elmondhatom a nagy titkot: most szívtátok meg. xDD Eddig volt jó nektek.  Gimi, szakközép az jó, ergyetem meg egy nagy sz*r. xDD Legalábbis én ezt tapasztaltam.  Szal hajrá! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
 |
« Válasz #1883 Dátum: 10 júl 23, 09:46:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Édes szüleim: Aemy és G-sama  Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #1884 Dátum: 10 júl 23, 10:15:20 » |
|
Gratulálok mindenkinek! ^¸^ Dancsa, Neked külön örülök! ^¸^ Jövőre szeretném visszakapni a szurkolást.  xD Ritka, nagyon okos lehetsz, megnéztem, és a Te szakodra 436 pont kellett. O.O Gratulálok.  ( Hogy sikerült ennyi pontot szerezned? :O Érdekelne.  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #1885 Dátum: 10 júl 23, 10:22:14 » |
|
Grat mindenkinek, elvtársak. Most már elmondhatom a nagy titkot: most szívtátok meg. xDD Eddig volt jó nektek.  Gimi, szakközép az jó, ergyetem meg egy nagy sz*r. xDD Legalábbis én ezt tapasztaltam.  Szal hajrá!  Nem is az egyetem tízezerszer zsázezerszer jobb mint ami előtte volt, végre szabad az ember és azt csinálja amit akar az oktatók meghallgatják a véleményét igénylik h. visszakérdezz... Szóval sztem attól még h. keményebb a számonkérés itt az ELTE TTKán tutin megéri egyetemistának lenni... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 23, 10:23:44 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #1886 Dátum: 10 júl 23, 10:26:03 » |
|
Hát én is szívből gratulálok mindenkinek.  Ügyesek vagytok! Hiába az NKWT-s fórumozók a legjobbak. Ritka tényleg zseni. oO" 436 az nem semmi. Amúgy húgomat is felvették.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #1887 Dátum: 10 júl 23, 10:29:34 » |
|
Gratulálok Húgodnak, Seva!  Megérdemelte ő is! ^¸^ Olyan boldog vagyok bakker, pedig nem is az én felvételim volt, hanem a Tiétek. xD Egyetem szerintem is sokkal jobb, mint az eddigi sulik. ^¸^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #1888 Dátum: 10 júl 23, 10:38:33 » |
|
Ritka grat ! Tavaly nekem 436 lett a legjobb  és nem kell hozzá nagy tudás, jól kell taktikolni ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #1889 Dátum: 10 júl 23, 11:01:56 » |
|
Még egy zseni. oO" Vagy dupla acc.  Azért én nem hiszem, hogy tudás nélkül ellehetne érni ennyi pontot. Ehhez alapból kitűnő érettségi kell, meg min két nyelvvizsga vagy versenyeredmény, ilyesmi.  És ezeket tudás nélkül nehéz összehozni.  Most eszembe jutott milyen gázul hangzik, hogy nekem 90 pontom volt anno.  A régi rendszer szerint. xDD Szerintem amúgy a gimi és az egyetem a legjobbak. Mindkettő más szempontból. Az általános viszont nagyon gáz.  Én a gyerekemet nem is fogom beiratni az fix. Majd kitalálok vmi kamu ürügyet és inkább magántanuló lesz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|