Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1860 Dátum: 10 júl 22, 10:30:46 » |
|
Ma mindenképp kortyolgatás lesz. Ha felvettek azért, ha nem, azért. Így már nem is stresszes annyira.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1861 Dátum: 10 júl 22, 10:58:26 » |
|
Szurkolok én is! ^¸^ Meg persze kíváncsi is vagyok, hogy mennyit emeltek bizonyos szakokon a tavalyihoz képest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1862 Dátum: 10 júl 22, 11:08:21 » |
|
Hajrá mindenki! Drukkolok. Den, ma este már tankkal menj haza! xD Úgy legyen.xD Beparkolom a garázsba.xD Én is remélem, hogy mindenkit felvesznek a szakra amit bejelölt. Habár én már most stresszelek, ma sztem fel-alá fogok a városba járkálni.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1863 Dátum: 10 júl 22, 11:09:59 » |
|
Hmm.. a tankkal való parkolásban az a jó, hogy nincs az a hupsz, meghúztam az oldalátXD
Estére kell gyerekpezsgőXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1864 Dátum: 10 júl 22, 11:11:15 » |
|
Áhh, a tank az igazi. Nem kell mágállni a pirosnál. Sőt talán még a sorompónál sem. Am Den, pontosan milyen szakra jelentkeztél?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1865 Dátum: 10 júl 22, 11:18:00 » |
|
Katonai gazdálkodási szakra, 7 féléves tiszti képzés, habár így visszanézve lehet jobb lett volna a katonai vezetői, ott nagyobb a felvehető keretszám. Csak úgy voltam vele, hogy itt talán nem gyilkolnak majd annyira szét, mint mondjuk egy lövészképzésen, de azóta alkalmasságin felvilágosodtam, hogy ez súlyos tévedés.xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1866 Dátum: 10 júl 22, 11:21:50 » |
|
Annyira nem ismerem a dolgokat. De azt hallottam sokfelől, hogy a szak mindegy igazából, a szétverés mindig ugyanaz. Szal sok sikert! Reméljük, hogy sikerül a felvételi. Utána majd mesélhetsz itt, hogy miken mész keresztül. xD Engem mindenképpen érdekel a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1867 Dátum: 10 júl 22, 11:27:21 » |
|
Köszi, akkor majd írok élménybeszámolókat, ha eljutok oda. Habár már ígyis volt egy érdekes kis élményem, ez még nyílt napon év elején: Ugyebár sok érdeklődő volt, így pár programot is szerveztek. Volt ott pár emberke is, akik kérdezgettek dolgokat. Az egyik egy tűzszerész védőmellényt "népszerűsített".xD A lényeg az volt, hogy fel akarja e venni valaki? Hááát...miért ne?xD Utána kérdezte, hogy így megy e a fekvő. Okés, habár egy ilyen mellényel igecsak nehéz szablyosan fekvőzni, de azért csinálgattam, amikor egyszercsak nyomás a hátamon...hát nem rálépett?xD Lenyom földre, és mondja: Miért állt meg, folytassa?! Úgy, hogy rámnehezkedik szinte teljes súlyával...pedig ez csak egy nyílt napi programm volt...szóval lesznek ott érdekességek az tuti.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 22, 11:28:16 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1868 Dátum: 10 júl 22, 11:28:35 » |
|
Hát igen, asszem ez még csak a bevezető volt. Viszont ha elvégzed (túléled xD) utána tutin lesz állás, lakás, autó, stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1869 Dátum: 10 júl 22, 16:51:00 » |
|
Hmm.. a tankkal való parkolásban az a jó, hogy nincs az a hupsz, meghúztam az oldalátXD
Csak közúton ott a gond, hogy dikk nem fér el, és akkora holtterek vannak hogy nemigaz... Ha már a bakaruháról van szó, én a harckocsizókat választanám... Den szívből kívánom hogy sikerüljön a katona suli... Már a nyugdíjkorhatár miatt is... Korán mész nyugdíjba, és szép összeggel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1870 Dátum: 10 júl 22, 18:27:07 » |
|
"Dikk nem fér el" ééés?! egyébként is, kit érdekel a macisajt vagy a stoptábla?
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1871 Dátum: 10 júl 22, 19:12:37 » |
|
Majd ha te is 20 centi híján majdnem belerongyolsz főúton hátulról110-el, sötétben egy katonai hummvee-be, akkor tudni fogod milyen az ha katonai gépek közlekednek közúton... Én egy életre megtanultam milyen az, ha nagyobb sebességgel mész mint a tompítottad hatótávja, és a bevilágított szakaszon feltűnik egy nagy szögletes homokszínű "fal" két piros pöttyel, meg alatta 2 marha nagy kerékkel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1872 Dátum: 10 júl 22, 19:15:42 » |
|
Amúgy fent vannak a ponthatárok. Mi a véleményetek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1873 Dátum: 10 júl 22, 19:25:35 » |
|
én most nézegettem meg őket amire ugy igazából kíváncsi voltam nem is változottsokat na majd jövőre fogok én ugyis csak körmötrágni xDDD de reméllem akkor már nem nől ennyit -.-XDDD na kit hova vettek fel?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 22, 19:29:11 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
|
« Válasz #1874 Dátum: 10 júl 22, 19:29:15 » |
|
Gyá elvileg felvettek Egerbe, legalábbis bőven a ponthatár fölött vagyok:D