Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1800 Dátum: 10 ápr 19, 13:37:23 » |
|
Ahha, pl osztálytársam nővére már múlthét közepén meg kaptaXD, meg többekről tudok, akik már megkaptákXD
király...ma engem is megdobtak vele. Hatodikán irány a Madách!
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1801 Dátum: 10 ápr 20, 23:50:40 » |
|
Nah, megjött nekem is a levél... 6-án Európa 2000 iskolaXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1802 Dátum: 10 ápr 21, 13:55:39 » |
|
Teljeen megnyugodtam...Belgával fogok érettségire készülni http://www.youtube.com/watch?v=1DrpfWGcvyQ
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1803 Dátum: 10 ápr 21, 20:05:36 » |
|
Magyar: A legkönnyebb talán. Szövegértés könnyű, aztán érvelned kell egy mai témáról, ami még érdekes is. Szóbelin pedig ha emlékszel valamire abból már megélhetsz. Angol: Aki tud angolul annak gyerekjáték, aki nem annak nem. xd Töri: Na ezt nehéz jóra megírni... Az esszékbe nagyon beletudnak kötni a szóbelire is tanulni kell. Atlasszal persze simán átlehet menni de ugye nem a 2-es a cél. Matek: K*rva könnyű. Föci: IQ teszt, a szóbelire ott az atlasz meg a segédlet. Szóval nem hiszem hogy nehéz lenne, nem izgulok viszont másokat paráztatni jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #1804 Dátum: 10 ápr 21, 20:29:14 » |
|
Sztem van egy olyan periodusság is h. ami előző évben nehézebb volt az következő évben vicc... Jah és tuti nem elsz benne ami ilyen évfordulókból adódna...Bár lehet h. pont most mert már nem számít rájuk az ember...Viszont lefogadom idén enm elsz parlamentes esszé a töriben pedig az passzolna a választások időszakához...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #1805 Dátum: 10 máj 02, 20:03:30 » |
|
Na meglett az eredmény! Felvettek a cinkotai Szerb antalba 0. évfolyamos angol előkészítőre. Nagyon örülök. Jót tett az egómnak ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #1806 Dátum: 10 máj 02, 20:13:18 » |
|
Engem a Karinthy Frigyes Gimnáziumba vettek fel német kéttannyelvű osztályba ( elvileg az angol kéttannylevű volt a cél, de én ennek is örülök )
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #1807 Dátum: 10 máj 02, 20:17:23 » |
|
sok sikert és kitartást az érettségizőknek. ^3^
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1808 Dátum: 10 máj 02, 20:45:34 » |
|
Minden érettségizőnek sok sikert és kitartást holnapra. Na meg a későbbiekre is .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1809 Dátum: 10 máj 03, 04:51:43 » |
|
Engem a Karinthy Frigyes Gimnáziumba vettek fel német kéttannyelvű osztályba ( elvileg az angol kéttannylevű volt a cél, de én ennek is örülök ) O_o (aki nem tudná, oda csak hatos átlaggal veszik fel az embert) Elszomoríthatlak téged? Heti 100-200 szót kell megtanulni ottXD De gratutlálok^^
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1810 Dátum: 10 máj 03, 16:03:25 » |
|
És állítólag sok a füves ott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1811 Dátum: 10 máj 03, 16:34:53 » |
|
Hát akárki akármit mond, ne beszélje azt be senki hogy befüvezett fejjel be lehet verni 200 szót...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #1812 Dátum: 10 máj 03, 17:20:24 » |
|
LOL Gabesz
az lehet, hogy erős suli, de Vivit nem véletlenül vették fel oda.
én is nagyon jól tudtam, hogy a heti 19 angolórával meg fogok szenvedni, de felvettek első helyen, szóval mostmár nincs it mit tenni. azt tervezem, hogy ezt az öt évet végig fogom tanulni, és csak a tanulásra koncentrálok, de úgyse lesz belőle semmi .. mármint úgy semmi, hogy valami majd úgyis leköt .. áh, OFF. >.<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 03, 17:21:36 írta Miroku. »
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1813 Dátum: 10 máj 03, 17:35:40 » |
|
Mindenki nyelvet fog tanulni teljes gázzal ? Oo" Nekem csak heti 3 angol lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki