25 máj 05, 17:49:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 198
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Iskola, továbbtanulás és munka  (Megtekintve 485924 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Miroku
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #1590 Dátum: 09 aug 26, 10:49:15 »

Hm tényleg Miroku... A mezőkovácsházi Hunyadi János gimnáziumot nézted már? Nem tudom japánt tanítanak-e, de jó suli... Pár ismerősöm tanul ott, és asszem elég nagy a választék az idegen nyelvekből... Gondolkozik
köszi .. ^^ az oldalukon nincs tájékoztató ilyenről, szóval felkeresem őket mailon .. Mosolyog

Lady Gaga: egyik ismerősöm a Szent Lászlóba jár, ott kémia-biosz szakos, és francia nyelven tanul .. Nevet és pesti suli .. ^^

Esztii: jó, engem pestre sem engednek .. xDD de azért köszi . Nevet
Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Kletta
ANBU újonc
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

csodameséss

« Válasz #1591 Dátum: 09 aug 26, 10:56:36 »

Hát itt Pécsen sehol sem tanítanak japánt ^^" Babitsba tanítanak latint Nyelvesít
Mondjuk Én olaszt fogok^^
Naplózva

memories last forever. <3
Esztii
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1592 Dátum: 09 aug 26, 13:34:33 »

Kletta, az unokatesóm is olaszt tanul, és imádja, úgyhogy biztos te is szeretni fogod =)
Naplózva

Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Kúl
Édes szüleim: Aemy és G-sama  Szeretet
Sógoraim: Szanisz és Dani
vivien.san
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

ich bin KennTachi <3

« Válasz #1593 Dátum: 09 aug 26, 18:35:39 »

Miroku a lényegre tapíntottál  Nyelvesít ez az egyik suli amit kinéztem mert itt van tőlünk 2 percre se [gyalog]
De azt nem tudtam hogy francia is van  Nevet csak a németről az angolról és az olaszról tudtam Pojén
Naplózva

♥♥
Do you know where hell is? Inside your head !
Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3
Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
Miroku
VIP

« Válasz #1594 Dátum: 09 aug 27, 09:41:07 »

Hm tényleg Miroku... A mezőkovácsházi Hunyadi János gimnáziumot nézted már? Nem tudom japánt tanítanak-e, de jó suli... Pár ismerősöm tanul ott, és asszem elég nagy a választék az idegen nyelvekből... Gondolkozik

hát nincs .. :/ csak angol és német van .. Neeem

Naplózva

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #1595 Dátum: 09 aug 30, 11:25:54 »

Pár dolog amit itt találtam: 16 évig tanköteles az ember... nem mindenki, asszem aki 91 aug után születet annak 18 a korhatár. (csak a dátum nem biztos, a többi igen)
--
Diákmunka: nyári szünetben (illetve a többi szünetben is) 15 év a korhatár (szülői beleeggyezés kell) suli alatt 16(nem tudom, kell e szülői engedély) további megkötések, hogy 18 alatt nem végezhetsz északai munkát, nem végezhetsz nehéz fizikai munkát, bla bla max 8 óra bla bla...  (Mekibe sültkrumplisütő voltam tavaly pár napig... még a Sakuracon közben is telón zaklattak, hogy mért nem jöttem be, holott rég le lett beszélve, hogy akkor nem kell menniXD)
--
Kolesz fújXD (szerintem szerintem )
Nem lehetsz egyedül, nem kockukhatsz suli után egyből éjfélig vagy később... ha van lé, akkor a sulihoz közel bérelni valami olyat, ahol lehet lakni, ha nincs 3G és mobilnet lefedetség, akkor netet szeretni odaXD
--
Szerintetek maradjak ott a sulimban (Petrik) 13. osztályba, ahol elvileg megtanítanak arra, hogy kell kiírni a "Hello World" szöveget a képernyőre, hogyan kell programozni, vagy mennyek fősulira?
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Obinata
Újonc
*

« Válasz #1596 Dátum: 09 aug 30, 12:59:04 »

Harag képzeld én negyedikes voltam és csak egy nap volt amiko 5 órám volt szívás mi??
Naplózva
vivien.san
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

ich bin KennTachi <3

« Válasz #1597 Dátum: 09 aug 30, 13:03:54 »

Miroku nem tudom mennyire érdekel de a Szent László gimiben van japán oktatás [ tanítási órák után haladótól a kezdőig hetente 2-2 óra]. Most szeptemberben indul és remélem a következő tanévben is lesz még ^^
Naplózva

♥♥
Do you know where hell is? Inside your head !
Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3
Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
Miroku
VIP

« Válasz #1598 Dátum: 09 aug 30, 14:28:49 »

tudom, arról ismerősöm [ugyanaz. Hümm-hümm] mesélt, de ha már pestre megyek középsuliba, nem délután akarom tanulni .. de úgyse engednek .. szóval tökmindegy ..
Naplózva

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #1599 Dátum: 09 aug 30, 15:24:03 »

Pesten a Terézvárosi Kéttannyelvüben elvileg van. Vagyis, amikor még oda jártam, volt japán oktatás. Azóta már szétment a gimi és az általános, szóval nem tudom mi a helyzete.
Naplózva
Miroku
VIP

« Válasz #1600 Dátum: 09 aug 30, 15:33:57 »

kössz Katsu, hogy fájdítod a szívem .. T__T
Naplózva

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Stanislav
Újonc
*

« Válasz #1601 Dátum: 09 aug 30, 15:50:47 »

Gimiben is van japán oktatás? Ha ezt tudom nem jártam volna orosz-két tannyelvű suliba... Nevet Ehh... na mindegy... marad az autodidakta mód, amíg nincs pénzem/időm tanárra.

Egyetemen se lehet sajna tanulni, ahová járok... mentem volna ELTE-re hülye műszaki helyett. Mosolyog
Naplózva

th
Naruto-Kun Csoport
*

Táncoló levélárnyék

« Válasz #1602 Dátum: 09 aug 30, 15:52:47 »

Szerintetek maradjak ott a sulimban (Petrik) 13. osztályba, ahol elvileg megtanítanak arra, hogy kell kiírni a "Hello World" szöveget a képernyőre, hogyan kell programozni, vagy mennyek fősulira?

maradj főleg a petrikben jó neve van tudom oda jártam énis. és egy jó tanács amig tehetitek tanuljatok mert munka melett tanulni nehéz és finoman szólva kellemetlen
Naplózva

Gues Who's back?
Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy
A Fórum nemhivatalos megmondó embere
"Mamamamamaaaa"
Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael
Lányom: Đestri
Just Dance
Esztii
VIP

« Válasz #1603 Dátum: 09 szep 02, 14:22:45 »

huhh én meg elkezdtem a gimit, de mi annyit szerencsétlenkedünk ottan xD nem találjuk a termeket xD évnyitón még az osztálytermünket sem találtuk meg Nevet:D 34-en vagyunk, ami azért az én szemembe sok, nagyon sok, mert általánosba csak 23-24-en voltunk (nem emlékszem már) és a 34-ből 24(!) lány és 10 fiú. Az órarendem... hát annyira nem is vészes, naponta minimum 3 német óra és ezen kívül van magyarom, történelmem, matekom, infóm és tesim. Mire végzek már folyékonyan beszélem a németet xD
Az egyik gyerek az osztályba - többek között - több éve tanul németet, aztán a tanár megkérdi tőle, hogy akkor mit keres a kezdőbe erre azt mondja a gyerek: mer' sz*r volt a tanárom. x'D
Amúgy én is már 4 éve tanulok németet, de hát az eléggé kevés, amit tudok, szóval ezért vagyok én is a kezdőn. De nagyon jó csak nem ismerek senkit xD
Naplózva

Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Kúl
Édes szüleim: Aemy és G-sama  Szeretet
Sógoraim: Szanisz és Dani
boci555
Jounin
*

iLOVEmákostészta || balf@sz c:

« Válasz #1604 Dátum: 09 szep 02, 20:38:11 »

Hogy itt mennyi a hasonlóság xDD
Fulljó osztályt kaptam, hullajófejek, van köztük egy blícs fan, akit megriportáltunk németen, meg egy olyan mindenami japán fan éés áh nagyon király a suli
Mi elsőnap azzal kezdtük, hogy porta, és megkérdez
Aztán meg 3. órába ofő néni körbevezetett minket a suliban, szal köbö tudom, hogy mi hol van.
Már csak az osztálytársaim nevét kéne megtanulnom, meg hogy melyik név kihez tartozik xD
Aam osztály 32 fős ami nekem szintén sok, mivel áltba csak 21-en voltunk 8.ra oztáán nézzük csak 22 lány 10 fiú XDD
Egyik csoporttársam 8éves kéttannyelvűből jött szal németet nagyon pro-n vágja tőle tanulunk xDD ma volt 3 német óránk
és ebbe az évbe lesz: angol, német, matek, tesi, magyar, infó, töri, információkezelés (gépírás, és közgés cuccok) azt ennyii

egyetlen negatívum, hogy ehhez kétszer annyit kell bicajozni, mint az általánoshoz, éés nincsen rövideb kerülőút T_T, am imádom, mert a tanárok is jófejek (bár lehet azért mondom ezt, mert még csak 2 napot töltöttem velük együtt.. xD)
Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
> Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-*
- SÜNIIII <3 "w"
Oldalak: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 198
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins