24 nov 16, 04:32:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 198
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Iskola, továbbtanulás és munka  (Megtekintve 431456 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Veracchi
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1575 Dátum: 09 júl 28, 10:38:25 »

Te hogy menjek oda amikor már suliba járok te? Nevet
Wellnes az jóóó  Ohh My God
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 25, 14:53:58 írta Gabesz » Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #1576 Dátum: 09 júl 28, 10:43:54 »

Nem leszarom? ikszdé
Átjössz és kész T___T. *khm. visszaolvasás hiánya*

Hm.... Ha nagyleszek, hivatalos, programozó leszek *____*.
C++, Pascal és php és egyéb ^^.
Naplózva

Gyümi
Jounin
*

« Válasz #1577 Dátum: 09 júl 28, 17:24:59 »

Gabesz, Saphira, félreértettetek.
Úgy gondoltam, hogy nem lennék koleszos, hogy ne szabják meg, hogy mikorra kell visszaérni. (Merthát otthon szülőket lehet puhítani azért Hümm-hümm ) És persze a többi leírt dolgot.
Nem pedig úgy, hogy nem szabják meg xD
Naplózva
Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #1578 Dátum: 09 júl 28, 18:25:42 »

De koleszosként több lehetőséged van, mint bejárósként..folyton azon izgulni, h le ne késd a buszt, vagy amivel mész.. Hümm-hümm

El vagy tévedve. És fogsz még csalódni, hidd el...
Bátyám pozitív véleménnyel van a koleszos éveiről, és nem bánta meg, hogy nem bejárós volt. Mosolyog

Miroku.. Gratula a választáshoz... Kifogtad Békéscsaba legkeményebb iskoláját! De az a legjobb a Rózsa után... Hümm-hümm A mellette lévő Kós-ba jártam... Nevet
Csak pályázom rá, de ezután (mivel eddig nem tudtam, hogy ez a legkeményebb suli. Nevet ) már nem akarok máshova menni. Osztályfőnököm eddig azt panaszolta, hogy nekem nincs sok jó iskola. Nem vagyok egoista, de tényleg ezt mondta. Békés megye iskola színvonala elég rossz. Mint itt majdnem minden. :'D És ha már a legrosszabb közül kell választanom, legyen a legjobb. Nevet Remélem értitek, mire gondolok..
A Koós-ba megy pár osztálytársam, az egyik fodrásznak.. Az ilyen kézműves iskola, szóval oda nem akarok menni. Nevet

> Amúgy Gyümi, nem tudom neked mennyire lenne a suli, amit kinéztél már előre, de busszal feljutni Békéscsabára innen legalább egy óra, és ha nulladikom van legalább ötkör kéne kelnem. Ha meg koleszos leszek elég fél hétkor..
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 28, 18:27:47 írta Miroku. » Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1579 Dátum: 09 júl 28, 18:31:33 »

Na igen.. Én sem bántam meg hogy koleszos voltam... Vannak ott szabályok, de jó buli az egész.. Mosolyog

Igen a Kós szakképző... Ipari suli... De az Evangélikus meg afféle művészi ha jól tudom... Hmm?
Naplózva
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1580 Dátum: 09 júl 28, 22:25:16 »

hát igen a bejárással az a baj hogy nagyon korán kell kelni én pl 4:30-kor kelek suliidöben ha van első órám :/ de koleszos semmi pénzért nem lennék mert a suli közelében elég sz*r koleszok vannak
Naplózva

Gyümi
Jounin
*

« Válasz #1581 Dátum: 09 júl 28, 22:44:04 »

Balu, hát busz kb 5percnyire áll meg a sulitól (elvileg) szóval elég lenne 7.20as busz, 7.50re szépen beérne, és van 10percem megtalálni a sulit. Szóval még ha 7kor indulna a busz, még akk se kellene korábban kelnem mint általában, mivel eddig is 7kor indultam.
Reggelből tehát nem vesztek időt, este meg háát, most félóra plus nem gáz..
Koleszos meg am én se lennék o__O
szerk.: bár lehet reggel nem megy aza busz arra. akk viszont átszállás.. -.-
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 28, 22:46:38 írta Gyümi » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1582 Dátum: 09 júl 30, 18:44:09 »

Hmm lássuk csak hagy szóljak hozzá én is a témához...
Nekem szerencsém van nem a világ legjobb sulija de egész jó helyileg közel van meg minden majd elég nekem a kolesz akkor ha eljutok odáig, hogy egyetemre fogok járni ami meg tuti nem lesz közel...
sz&al szeretem a sulimat jó az osztályom 20-25perc gyalog (15 ha elaludtál és átrohansz a városon - mondjuk ha egyébb nem helyiek vannak veled számíts egy olyan 35-40 percel minimum, de van busz is sami kényelmes ha nem aludtad ki magad) járhatnék máshová is suliba de akkor muszály lenne 50percet utaznom minimum még ha csak 30 km is az út vagy kolesz mondjuk van néhány elég szabad kolesz mifelénk de mégiscsak a nevelők sookal inkább korlátozzák az ember szabadságát + van olyan hely ahol mondjuk több figyelmeztertés után suliban is mgszivatnak (tudtommal)
ez mifelénk van így
Békéscsaba környékén meg szerintem legjobb ha koleszos az ember mármint nem tom nekem már csak a környék + utak minősége miatt is én ott élnék azt választottam volna..mármit ahogy pár nyári nap után arra vélekedek a dolgokról...  de itthon ha nem lenne a sulim és gimihez ragaszkodnek magyarhoz akkor kibírom a buszozást/vonatozást...
Mondjuk van aki leghetőségek miatt kénytelen koleszt választania akkor meg kénytelen kibírniazt a keveset ott van pl barátnőm (mondjuk én szerintem ő se hozta a legjobb döntést dehát ez van) szal ő most pesten Bartókos ilyen zenei cuccra jár... hát ömmm (nagynéim belezavart az eleve felesleges gondolatmenetembe ikszdé) szal neki elég nehéz vbolteleinte elviselni a kolit pl hogy 12en vannak egy szobán stb. meg teljessen új környezet...de mostnmár jó neki
azokat viszont végéppp nem értem akik egy tölünk 120 kmre lévő suliba mennek holott sokkal kényelmessebb lenne bejárni oda ahova én is járok suliba
mit akartam még a koli cucc meg ugye egyetemen már 1000x kényelmessebb lesz azt majd tuti messzire fogok menni hozzám közel esetleg mondjuk piliscsaba lenne az annyiból jó onnan hetente hazajátrhatnek mondjuk pestről is de ott nem nagyon akarok továbbtanulni nem tudom szerintem ott kevésbéesznek szépek a diákéveim egyébb sulikból
amik tervben vannak meg örülni fogok ha havonta hazajövök mégis csak legalább 200 km-t le kell utazni ezért is választok majd inkább olyan sulit ahol kelllemes lessz a környezet nemtom pl egy prágai károly egyetemmel boldogulnék egsz szlovákiában de onnan nem a legegyszerűbb hazajutni nagyváros ez nekem még pozsonnyal is ugyvok komméniusz jó suli de féllek tőle hmm és most elfelejhtetytem mit akartam eredetileg asszem azt hogy nekem ott tényleg majd ha koli fontos lessz a jó környezet mert ok vannak közel is sulik pl pest, p.csaba, nyitra vagy ralatíve pozsony sincs messze de ott fontos lessz majd az a diákélet nekem ugy gondolom mert valószinő hogy nem fogják ezekben a városokban azt nyújtani nekem amit szerenék xD 
és mivel belezavarodtam a gondolatmenetembe asszem ŕtam egy felseleges hozzászóllást nem tom ki e lehet venni belőle valami értelmesset
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 30, 18:45:14 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #1583 Dátum: 09 aug 19, 19:13:25 »

Mit mond az el egy középiskoláról ha nincs gólyatábor? Azt hitem ez mindenhol hagyomány
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
*Reira
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

[Naru♥Hina]

« Válasz #1584 Dátum: 09 aug 19, 21:40:31 »

Sziasztok! Mosolyog
Én stewardess szeretnék lenni. Minden vágyam az.  Pirul
Teljes erőmmel azon leszek, hogy Gimi után felvegyenek egy olyan fősulira, ahonnan egyenes út vezet a célomhoz. Nevet
Ez már csak tényleg rajtam áll.  Mosolyog

Hogy mit mondd el egy középsuliról, ha nincs gólyatábor?
- Semmit. Mert nem kell egyből arra gondolni, hogy rossz.
Egyéb okai is lehetnek. Pl; anyagilag nem áll jól az iskola, nem tehetik meg.
Mondjuk, én nem voltam, de így is remekül kijövök az összes osztálytársammal.
Meg egy jó barátság kezdetéhez több idő kell, nem az a pár nap.
Ismerkedni meg az első két napban is megteheti az ember, utána meg már úgy is mindenki puszipajtás. Nevet

Én meg néha ezek alapján azt nem értem, hogy még is mire jó a gólyatábor? Esetleg valakinek valami élménye? Véleménye a gólyatáborban töltött perceiről?
Naplózva

"Az élet és a szeretet csupán egyetlen időt ismer: a jelent.
Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat,
amelyben élünk, amikor szeretünk."
milanbert
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

otaku-kun

« Válasz #1585 Dátum: 09 aug 25, 07:59:51 »

Mit mond az el egy középiskoláról ha nincs gólyatábor? Azt hitem ez mindenhol hagyomány

Szerintem összekevered a dolgokat a felsőoktatással. Legalábbis felénk a középiskolákban nem volt divat a gólyatábor.
Szakközép és szakmunkás sulikban legalább is nem, bár némeik gimi rendez ilyet.
Naplózva
Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #1586 Dátum: 09 aug 25, 12:55:58 »

azokat viszont végéppp nem értem akik egy tölünk 120 kmre lévő suliba mennek holott sokkal kényelmessebb lenne bejárni oda ahova én is járok suliba
kényelmesebb? lehet .. nincs annyira messze? az is lehet .. nem kerül annyi időbe és pénzbe? megeshet .. viszont Békés megyében nincs olyan középiskola, ahol japán nyelvet tanítanak .. ezért kerestem egy másik megyében ..

volt a debreceni Ady, de ott csak szakkörszinten volt japán, ami már meg is szűnt ..
a szolnok Tiszaparti Gimnáziumból meg még nem válaszoltak ..

szerk.: amúgy valaki Debrecenből: az Adyról milyen vélemények vannak?
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 25, 12:56:58 írta Miroku. » Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1587 Dátum: 09 aug 25, 14:57:04 »

Hm tényleg Miroku... A mezőkovácsházi Hunyadi János gimnáziumot nézted már? Nem tudom japánt tanítanak-e, de jó suli... Pár ismerősöm tanul ott, és asszem elég nagy a választék az idegen nyelvekből... Gondolkozik
Naplózva
vivien.san
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

ich bin KennTachi <3

« Válasz #1588 Dátum: 09 aug 25, 17:17:27 »

Én pesti vagyok így sulikból elég nagy választékom van  smirksweat A nyelv.Hát én úgy vagyok vele hogy angol középfokum van és nem tudom milyen nyelvet ill nyelveket lenne a legpraktikusabb tanulni most mert ez is korlátozna a suli választásban meg persze biosz kémia föci ill vegyipari szak is fontos lenne mert ez az amit szeretek meg minden . Az hogy közel van-e az nem annyira fontos mert valószínüleg bkv-val megközelíthető bár ha közel van az nem hátrány  Nevet Pojén
Naplózva

♥♥
Do you know where hell is? Inside your head !
Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3
Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
Esztii
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1589 Dátum: 09 aug 26, 09:47:16 »

miroku, itt Zalaegerszegen van japán oktatás  Ördögi Ördögi Ördögi én még csak most kezdem a gimnáziumot, és nem voltam gólyatáborban, izéé... nem is tudom, hogy volt-e egyáltalán, én nem hallottam róla. A japán tanulásról annyit, hogy A Kölcsey Gimnáziumban tanítják (én is idejövök, de azért japánt nem tanulok xD) a szomszéd csaj is japánt tanul. De lehet, hogy másik suliban is van japán oktatás én nem tudok róla. x) Kolesz.... hm... amikor felsőoktatásra megyek, bizonyára részese leszek valami ilyesminek, mivel errefelé kb. 1-2 fősuli van. Szóval én éppenséggel nem a legjobb helyen lakom az iskolák szempontjából, ráadásul innentől fogva rengeteget kell majd buszoznom, bejárós leszek... öt évig fogok a gimibe járni, de nem tudom még, hogy mi legyek xD talán 5 év múlva benő a fejem lágya ikszdé hétfőn meg már évnyitóm lesz és bevallom, egy kicsit félek is tőle, mivel nem vagyok az a barátkozós típus, szóval nehéz lesz először. Mondjuk aki általánosban osztálytársam volt annak rosszabb, mivel ő koleszos lesz egy teljesen idegen városban, idegen emberkék között. De biztos feltalálja magát valahogy. Azoknak az osztálytársaimnak a legjobb, akik ketten vagy többen mennek egy osztályba. Nálam ez nem jött össze xD hárman megyünk abba a suliba, de mindhárman másik osztályba. Szóval kíváncsi vagyok... xD jah, még valami, gólyabál...  >.<# ettől viszont félek x) az egyik ismerősöm, aki abba a suliba jár, azt mondta, hogy csakis engem fog keresni, hogy megszivasson... most akkor nem alaptalan, hogy félek tőle??? mármint a gólyabáltól xD ...  Neeem
Naplózva

Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Kúl
Édes szüleim: Aemy és G-sama  Szeretet
Sógoraim: Szanisz és Dani
Oldalak: 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 198
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins