kankurou0124
Gennin
Nem elérhető
Lőtéri döglött kutya xD
|
|
« Válasz #1530 Dátum: 09 júl 09, 13:46:40 » |
|
Én is már'vén diák' vok. xD MOst ballagtam... De rajtunk kívül voltak rosszabbak is. xD Csak nekünk, pl. egy féléven belül, ablaktörés, karnis szakítás, illegális fegyvertartás, csend háborításról volt híres az osztályunk... Az is jó, hogy ezeket mind 1 ember művelte. xD Szerencsére nem én. Hadd ne mondjam a nevét, hátha itt fórumozik. xD Uhh...és jövőre meg a 9. ÁÁ Gimibe megyek, ugyanis halvány lila gőzöm nincs, hogy hova menjek tovább... xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 09, 13:51:43 írta kankurou0124 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #1531 Dátum: 09 júl 14, 12:07:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1532 Dátum: 09 júl 14, 14:15:37 » |
|
fegyvertartás...mondd, hogy csak Airsoft, vagy hasonló és nem frankón egy 9mm-el ment suliba netán légpuska, vagy mi? :S
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1533 Dátum: 09 júl 14, 14:18:29 » |
|
Jah, ez nekem is feltűnt már, hogy akkor most bevitte az AK-47est vagy mi? xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1534 Dátum: 09 júl 14, 14:20:12 » |
|
Ez durva,mondjuk nálunk azt se veszik figyelembe ha szívnak órán,jó mi még 9.ik legelején vodka-limeoztunk de rájöttünk hogy nemkéne =/
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1535 Dátum: 09 júl 14, 16:16:06 » |
|
Nálunk cska drogoztak...vagyis annak minősülő készítményt nyomtak frankón....ilyne kis tablettákban.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1536 Dátum: 09 júl 14, 16:26:28 » |
|
csak?? csaak? ezt hogyérted, hogy csak? azért az nem éppen egy hétköznapi dolog, hogy tabitzik a suliba... báár én inkább meg sem szólaltam ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #1537 Dátum: 09 júl 14, 16:54:22 » |
|
Te is suliban drogozol?x'D Am sajnos ez már lassan természetes lesz.. =/
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #1538 Dátum: 09 júl 14, 17:01:07 » |
|
Nem. Balázs, ő még a suliba se megy be ezért bukott meg idén... 251 igazolatlan órája volt nemtom, hogy miért nem rúgták ki egyből, bár lehet, hogy már megvolt... Bár csodálkoztam volna, hogy atomcigi és vodkaszaggal bemegy az órára..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 14, 17:02:53 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1540 Dátum: 09 júl 14, 17:24:03 » |
|
A "csak"-ot én irónikusan értettem,meglehetősen elítélem aki ilyenekkel él,bár mint a mondás tartja mindneki a saját életének elb*szója....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #1541 Dátum: 09 júl 14, 23:23:30 » |
|
Ez milyen igaz, am hogy ne térjek el nagyon a téma címétől xD foggalmamnincs, hogy milyen munka kéne, csak azt tudom, hogy kéne, kell a conra teremteni lóvét, (mert kb egy 5ös a vonatjegy meg nemtommég a belépőtse mennyi) éshát így nehéz lesz... Am tovább tanulni, még csak középbe megyek angol-német-infó szakra közgé-s suliba, elsem tudom hinni, hogy máshová kell mennem mostantól /
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #1542 Dátum: 09 júl 15, 07:20:36 » |
|
Anno a vitatopicban beszélgettünk arról, hogy a továbbtanulás jobb-e vagy a munka az érettségi után. Van aki szerint ez, van aki szerint az. Szerintem a munka mellett suli a legjobb. Vagy suli mellett munka.
Kinek hogy tetszik...
Egyépként ez inkább a 18 évesekre vonatkozik, főleg a felsőoktatásra/munkavállalásra, nem a középsulira, mivel mindenki tanköteles 16 éve korig. Aki ebbe beletartozik, max a nyári munkáról beszélhet....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 15, 07:23:06 írta aemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #1544 Dátum: 09 júl 15, 09:28:37 » |
|
Én most végeztem el a Gimnáziumot, frissen leérettségiztem és most várom h. felvettek-e az egyetemre. Már alig várom, kiváncsi vagyok milyen egyetemistának lenni... 23-án húzzák a ponthatárokat... Jó este lesz...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
|