24 nov 16, 06:27:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 198
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Iskola, továbbtanulás és munka  (Megtekintve 431580 alkalommal)
0 Felhasználó és 36 vendég van a témában
Pein95
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #1470 Dátum: 09 ápr 24, 20:29:51 »

hát igen én se találkoztam még kedves tanárral
bár én legjobban a töri tanárt utálom, mert egy hülye kekec idióta bár azt mondják hogy alkoholista is például hallotam olyat hogy elfelejtett bemenni az egyik órára meg ilyenek, meg mikor bejönn a terembe az az első neki hogy körül néz hogy nincs-e szemét az osztályba ha van akkor azt velünk szedetí fel de még azt is amit nem is mi szemeteltük el. Na meg egyszer helyetesített tesi órán, fel voltam menntve mert rohadtul lehorzsoltam a lábam alig bírtam mozgatni, oda adom neki a felmentést erre mondja mutasam meg neki a horzsolást, na mondom persze, erre azt mondja " jó, kellemes üldögélést", na mondom ilyen egy kekec k*rvát, egyedül a tesi tanárommal nincs semmi bajom az jó fej bár néha az is idegesít.   
Naplózva
Shadow
Gennin
*

« Válasz #1471 Dátum: 09 ápr 24, 20:39:16 »

Nekünk a matek tanár volt alkesz, az elején még elég normális volt de nem tanított valami jól mert mindenre amit vetünk azt mondta h ezt venni kellet általánosba és ö nem tanítja meg azt amit az általánosban a matek tanárnak kellet volna , na de mindegy az a lényeg h egy idő után full zavart volt órán a lépcsőn alig bírt felmenni meg mindig vm siós üvegbe hozott magának piát és elég erős volt a szájszaga.
Végül elment de állítólag csak cukorbeteg volt és a gyógyszertől amiatt szedett attól volt rosszul meg az okozta az erős alkoholos szájszagot.
Szal lehet h tényleg nem volt alkesz de lehet csak nekünk mondták azt h beteg volt.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1472 Dátum: 09 ápr 24, 21:53:59 »

Na, most egy hosszú beszámolót írok a mai hétről a suliban.

Ugye hétfő, kedd, szerda: Nem történt semmi. Ezek mindig unalmas napok, a megírt témazáróról meg nem számolok be.
Csütörtök: Nos, itt nem akarom elmondani a nap sötét oldalát, mert volt egy kis incidensünk egyik órán a tanárral... de ezt hagyjuk. xD Inkább térjünk át a rajzra. Nos délután 14 órától még van két rajz órám. És ugye akkor egy kistanár tartotta, akivel elmentünk a líceumba. (Egerben a főiskola. Ennek a gyakorló sulijába járok) Felszaladtunk a 10. emeletre... Kicsit fárasztó volt ilyen nem tudom hány száz éves csigalépcsőn megtenni az utat. osztálytársam számolta... Csak 836 lépcsőn másztunk fel. xD na mindegy, nem lényeg. Szóval felmentünk a legfelső emeletre, és elkísért minket egy emberke is, aki megmutatta azt amit megnéztünk, és ami nem volt már, mint a líceumban lévő Camera Obscura. Nevet

Nah, a camera obscure az, amivel az első fényképeket is készítették. De ami a főiskolán van... az... az.... olyan csodálatos. *.* Szóval felmentünk a "sötét szobába"... és ott volt egy asztal, amire fentről, egy tükrön át beverődött a fény... és ahogy a csávó mozgatta a tükröt megjelent egész Eger. Mondta, hogy tiszta Big Brother, mert belehet látni az ablakokon, hogy mit csinálnak az emberek... meg aranyos volt ahogy ilyen miniatűr autók és emberkék száguldoztak az utcákon. Megnéztük a város nevezetességeit ott, közben a csávó mutatta, hogyan lehet kiélni a feszültséget, és elkezdte pöckölgetni az asztalra kivetített Dobó téren járkáló emberkéket.... xD

Aztán mikor visszamentünk órára még jól leb*sztak minket, de ez külön procedúra volt, úgy hogy hagyjuk. xD

Ma meg Eszterházy napok volt suliban.  Nevet És nagyon jó volt... Első órán egy főiskolai tanár adott előadást a Honfoglaló magyarokról. Uhh, abban az időkben de jók voltunk. *.*
Második órán meg a drogról és a cigizésről beszéltek... De nem úgy, mint ahogy elregélik minden évben valamelyik órán, hogy: "Ejnye-bejnye gyerekek ne cigizzetek", hanem hoztak be infarktusban megállt szívet, rákos tüdőt, elmeszesedett hasi ereket, cirrózisban kinyiffant májat és haldokló méhlepényt... És mindezt meg lehetett fogni. *.* Persze szigorúan csak gumikesztyűben, mert amiben tartósítják, erősen savas... De én megnyomogattam az összeset. *.*  Úristen... annyira, de annyira fura volt egy szívet tartani a kezemben. *_* Osztálytársam még mondta is, hogy tök sz*r, hogy ez egyszer dobogott valakiben. xD meg ugye három májat hoztak. Egy épet, ami olyan volt, mint egy sima libamáj. Egy zsírmájat, amely hatalmas volt, és fehér színű és nagyon-nagyon puha... de elvileg ha valaki ilyen állapotban abbahagyja az ivást, akkor a mája még visszafejlődik. És hoztak egy cirrózisban kihunyt májat. Nah ez kőkemény volt, barnás-fehér és ráadásul óriási ragyák voltak rajta...  smirksweat Azt mondta az orvos, hogy ez hat hónap alatt kinyírja az embert, és Magyarországon nem számíthat gyógyulásra senki.

Jaaa, a tüdők, meg tök gusztustalanok voltak... Főleg a cigizős tüdő... xD Az teljesen fekete volt... és ilyen nagy. xD Mondjuk a szív is elég fura volt...  Technikai KO

Ja, és mindezek után egy fotóművész tartott két órát nekünk. Az is tök jó volt. *.*
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 24, 21:56:37 írta Saphira » Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1473 Dátum: 09 ápr 25, 15:15:05 »

Jéé! Nevet Egerben abban a Camera izében én is voltam ott anno osztálykiránduláskor!  Nevet Tök lol az egész.... Igaz annak már vagy 10 éve!  Nevet Ezekszerint meg van még! :'D
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1474 Dátum: 09 ápr 25, 15:21:53 »

Én már nagyon sokszor voltam. x"D de most jutottam el odáig, hogy volt erőm elmesélni... x"D Ugye az iskolánk elég jó kapcsolatot tart fent a főiskolával, mivel a gyakorló sulija, így gyakran elmászkáltunk arra. x"D

És igen, persze, hogy meg van. Meg is lesz még egy ideig... x"D
Naplózva

kankurou0124
Gennin
*

Lőtéri döglött kutya xD

« Válasz #1475 Dátum: 09 ápr 25, 17:25:48 »

Hát Saphira! Ez komoly lehetett!  Hümm-hümm
Azért érdekelt volna engem is ^^
 A mi sulink eléggé... nemis tudom... CSÓRÓ ahhoz, h ilyeneket hozasson,  mi csak KAZETTÁN néztünk ilyeneket... Sajna Neeem
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 25, 17:26:43 írta kankurou0124 » Naplózva
Temari-san
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1476 Dátum: 09 ápr 25, 18:10:39 »

Amilyen osztályba én járok, ott 9.-ben év végén elviszik a kitűnő tanulókat Görögországba 10 napra. Mondta az ofő, hogy sátrazás lesz. Azon filóztunk a többiekkel, hogy ha ott leszünk 1 hetet, áram nélkül, a sátrakban, akkor hogy a pokolba fogunk telefont/MP4-et/egyéb elektronikai kütyüket tölteni?
Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben? Hogy oldjuk meg?  Technikai KO

Apukám valami kézzel tekerős generátorról beszélt nekem, és én találtam is egy valami ilyesmit, FreeCharge a neve, de ez csak mobilhoz van (asszem csak Motorola és Nokia gyártáshoz), ráadásul állítólag 23.000 Ft.....
Szóval nem tudom, mihez kezdjünk így...
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1477 Dátum: 09 ápr 28, 19:08:36 »

Idén április elsején egy kicsit megvicceltem a matek és a magyar tancimat. ^^ Órán sunyiban telenyomtam a számat ketchuppal, majd jelentkeztem, hogy a tanci felfigyeljen rám. És nekiálltam "hatalmas kínok" közepette a padra köhögni a ketchupot. Azok a fejek, amiket levágtak...x'D
A legjobb, hogy még osztálytársaim se tudtak a tervemről. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
peti93
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1478 Dátum: 09 ápr 29, 17:02:01 »

hehe, ez ilyen Nagato és az áfonyalekváros palacsinta-szerű dolog  Pojén nekünk tegnap elfelejtett bejönni a matektanár órára és azon a részen csak mi voltunk, még az az unott fejű tanár se járkált amelyik pikkel ránk és csak azt lesi mikor tud belénk kötni, ugyhogy ment a baromkodás 1000-rel  Nevet
háhá hétfőn o.kirándulás, csak 2 gond van vele: 1. érettségiszünetben van, ami nekünk alapból szünet lenne (és ezúton kívánok sok szerencsét az érettségizőknek!), 2. pont most amikor con lenne és ami még rosszabb h pont ott a környéken járkálunk majd, de azé sztem jól elleszek  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 02, 20:03:27 írta peti93 » Naplózva

Sensei: pintermate */_\*
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #1479 Dátum: 09 máj 03, 21:31:33 »

Nos remélem minden végzősnek kellemesen telt a ballagás.
plusz szeretnék sok sikert kívánni az érettségihez remélem midnenki a lehjobbat hozza ki magából még ha csak erre az egy (jópár) napra is.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1480 Dátum: 09 máj 14, 01:26:59 »

hogyaza *@¤$ŁĐđÄÄ[€#@! ..  Bazsus nem adhatom le a szakdogát, mert nincs konzuli értékelés rajta, s ennek a személynek köze nem lehet a sulihoz (eddig csak annyi volt a lényeg hogy engem nem taníthat), valamint abban a szakmában kel dolgoznia és ha nem adom le pápá vizsga., hogy b..+ ha nincs ilyen ismerősöm aki benne van a szakmában (közgazdasági) akkor cseszhetem az egészet...

...mindegy megkérem holnap a szomszéd nénit írjon rá valamit, piaci kofa csak jó lesz...

Naplózva

peti93
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1481 Dátum: 09 máj 14, 21:11:22 »

nah ez most jutott eszembe, h milyen jó fej is volt az én ált. sulis töri tanárom:
ez kb. 1 éve volt, h. mentem országos magyar versenyre + rá 2 napra meg nyelvvizsgára és másnap jött a töri óra... az előtt kb. 2-3 héttel kiadta, h. vmi tablószűséget csináljunk és azt tanuljuk is meg. én naná h inkább azokra készültem és mikor kéne beadni én mondom neki h. nekem nincs erre má írná befele a karót és mondom neki: "h azé ájjunk má meg, hát nyelvvizsgára meg a magyarversenyre kellett készülnöm." ezt persze le se sz*rta, mivel "volt rá 2 hetem h megcsináljam"csak hát ezzel meg az a baj h leg. 1 hónapja már azokra készültem..., jah és még az is poén h évvégén mindenkitől búcsúzott és akk. monta h én még a 4est se érdemelném meg mer tudnék én csak nem tanulok...
Naplózva

Sensei: pintermate */_\*
Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #1482 Dátum: 09 máj 15, 21:19:36 »

Hát az én töri tanárom ezen a héten nagyon felb*szta az agyamat. Na valamikor íratott egy felmérőt csak akkor én épp hiányoztam,ez valamikor múlt héten volt asszem. Na most kedden jön be technika órára (mert ő egyben a technika tanár is) és hozza a felmérőket aztán kérdezi hogy én ugye nem írtam felmérőt rá nyögöm igen erre ő azt mondja menjek át egy másik terembe és írjam meg na magamba ezt mondtam: "WÁTTEFÁK" Ohh My God. Ráadásul hétfőn volt töri óránk és akkor nem volt képes szólni hogy: "figyeljél fiacskám húnap technika órán töri felmérőt fogsz írni úgy hogy tanújá' ám mert szopi lesz", de egy szóval se mondta én meg persze nem tanultam és 1-est adott a nyomorék és ezt teljes igazságtalanul mert most én talájam ki hogy ő mikor akar felmérőt íratni velem ráadásul nem is töri óra volt hanem technika úgy hogy előző nap még csak bele se nyitottam a könyvbe és ezzel most rohadtul lerontotta az átlagomat töriből, pfú de utálom ezt a tanárt.
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 15, 21:21:13 írta Pein95 » Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1483 Dátum: 09 máj 15, 22:03:45 »

Erre mondják azt hogy szívás... De azt nemértem, hogy nem reál tantárgyból hogy lehet 1-est írni, amikor csak rizsálni kell! Főleg történelemből...

Naplózva
Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #1484 Dátum: 09 máj 15, 22:08:02 »

Hát tudtam is valamit csak nem annyit amennyit kellet volna, és ha szólt volna akkor gyorsan átolvasom és megtanulom, csak hát nem szólt a dögje. Gyáááá
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 15, 22:29:34 írta Pein95 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 198
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins