baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
|
« Válasz #1380 Dátum: 09 márc 03, 10:16:30 » |
|
én ma megyek a Csik Ferencbe szobelizni:)...ezért elöbb haza jöhettem Vki jár oda itt a forumon? 68pont lett a központim am...matek nagyon könnyű volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #1381 Dátum: 09 márc 03, 13:54:20 » |
|
Nekünk már júniusban nincs suli. ^______^ Építenek egy új tornatermet, és h elkészüljön már akkor el kell kezdeni.. Viszont ezt le kell dolgozni, ezér hat szombaton suli. :/ Nemlátom a matinééét. T_T xDDDD De azok is az a jó, h nem 45 percesek lesznek az órák, hanem 35. :))
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
kankurou0124
Gennin
Nem elérhető
Lőtéri döglött kutya xD
|
|
« Válasz #1382 Dátum: 09 márc 07, 16:34:49 » |
|
Én azt bírom a sulimban, hogyha valamilyen szombati napot lekéne ,,dolgozni", akkor valami sportnapot, vagy ilyet rendeznek, és elkerüljük a tanulást... Mert 8.ban nem nagyon kell mondjuk tanulni, főleg így 2.félévben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #1383 Dátum: 09 márc 07, 18:25:15 » |
|
áá nemtom, hogy nektek milyen sulitok van nekünk most 8. második féléve a legnehezebb eddig ... sőtt szerintem első félév kifejezetten könnyű volt... a központifelvételin 73 pontot értem el (matek:37, magyar:36) deee jobb is lehetett volna a matekot nagyon lassan csináltam, aztán a végét nemtudtam befejezni T_T ahogy elnéztem itt szegeden a felvételieredményeket, lehet hogy fel fognak venni az 1. helyree
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1384 Dátum: 09 márc 07, 18:35:42 » |
|
uristen... 8. nehéz? :'D lehet középsuliba öngyilkos leszel vagynemtom xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1385 Dátum: 09 márc 07, 18:41:34 » |
|
tervezem már egy jó ideje, de nem volt még rá időm, hogy öngyilkos legyek... figy most amit jelenleg csinálok: ide írok , írom a matek .angol .föci . biosz . töri leckét felváltva, az internetes mozaik versenyre küldöm a biosz, infó, föci kérdőíveket.... és készülök a próbára. szal még egy kis pihenés is belefér
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1386 Dátum: 09 márc 07, 18:51:10 » |
|
Hát kelle neked enyni mindent elvállalni.... Amúgy léynegében most néha napján kevesebbet tnaulok mint általánosban bármikor...... Viszont valóbna azért tanárok jobbna stresszelik a gyerekeket gimiben/középsuliban,és hát ez necces lehet.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1387 Dátum: 09 márc 07, 19:05:57 » |
|
na majd meglátom.. elsőre fel kell hogy vegyenek a középsuliba, és éppen ezért csinálok ilyen sok mindent, mert pl, ha egy verenyen jó helyezést érek el, akkor 5-ös jár érte.. és mivel már egy csomó versenyre jeliztem, ezért már csak meg is oldom a feladatokat a lehető legjobban és igy jár vele a jó jegy, ami majd beszámít a bizibe, és tom, lehet egyesek lazítanak 8. év másokdik félévekor, sztem az nem helyes, mert akk szarlesz az évvégi bizi, és azt látják középiskolába, hogy a gyerek leszarja az egészet, és csak az érdekli, hogy felveszik, vagy tényleg végigdolgozza az egész évet.. na csakleírtam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1388 Dátum: 09 márc 07, 19:08:25 » |
|
Hát én most 7.től gyakorlatilag gimnáziumba járok, úgy mondják hogy gimnáziumi általános tagozat xD Nade a lényeg, hogy jóval "k*csögebbek" a tanárok mint általában sima általánosokban. És pl a biosztanárom szerint meg kell tanulnunk idén a 11.-es bioszt is, mivel az osztály 90%-a elmegy tagozatról és nem lesz biosza /többé-kevésbé/... Így pl bioszból 11.-es könyvünk van -.-" (mert a 8.-os és a 11.-es hasonló /nálunk/ )
Nekem a központim 79 pontos lett... xD és 80 kellett volna, hogy ne kelljen szóbeliznem... De az a 79 is úgy jött ki hogy ha jól emléxem 6 pontért ilyen "kérvényt" kellett benyújtanunk mert sz*rul javították. Persze 1 pontot nem adtak meg, amit járt volna mégxD Nehogymá 80 legyen -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1389 Dátum: 09 márc 07, 19:32:46 » |
|
én megse néztem hogy hogyjavították, és olyan sulit választottam, ahová nem kell szóbelizni, mert ismerem magam, és nem tudok normálisan beszélni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1390 Dátum: 09 márc 07, 23:29:15 » |
|
Serintem egy nagy igazsa'got mondok : Az ISKOLA SZAR
Hihetetlenül frappánsan fogalmaztál. Próbáltam rá úgy tekinteni, mint valami szent dologra ami értékesebbé teszi a tudásra szomjazó diákok hadát, de mostanság azt veszem észre, hogy semmi értelmes dolgot nem tanulunk. Kivéve a magyarból és töriből pár jó dolgot, de azt is iskolán kívül tanulom, hogy jó legyen az érettségi. Tehát ha értékesebb ember akarok lenni magamra és a környezetemre kell számítsak. Mert ahogy Hebi is mondotta: Az ISKOLA SZAR
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 07, 23:43:36 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1391 Dátum: 09 márc 08, 11:29:32 » |
|
Jaj én szóbelin csak úgy hadartam neki mindenféléről ha nem ad max pontot rá akkor mérges leszek Mert végülis azt mérték, hogy mien gyorsan tudunk összefüggő mondatokat képezni, az szerintem megvolt, elég gyorsan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1392 Dátum: 09 márc 08, 11:49:52 » |
|
jájj... fu nekünk ez a hétt elég érdekes volt, minden nap hiányzott az osztály fele legalább 10fő azt uccsó órákra meg már mindd visszaértek érdekes volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1393 Dátum: 09 márc 08, 11:54:23 » |
|
jah az érdekes xD Nálunk is sokan hiányoztak, de /szerintem/ mert betegek voltak. 25 főből mostanában max 18-an vagyunk suliba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1394 Dátum: 09 márc 08, 12:03:59 » |
|
jajj meg érdekes nálunk ahogy változik az osztálylétszám elsőbe még 28-an voltunk... majd az évek során jöttek 6-an... és most vagyunk igy 21-en nemszeretnek minket T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|