Akkora LOL van,h mindjárt eldobom az agyam
Késő, sztem már eldobtam xD
Ugye balfékeskedtem itt a dolgozatommal xD páran msn-en láthatták,h egészen ideges vagyok, ha meg nem, akkor meg már majdnem,h letojtam a dolgot ...
Na már most pénteken le kellett volna adni ...
én m_o_s_t lettem vele kész
Nem merek 3 napja felmenni az egyik mailemre, félvén,h zaklatnak a szaktársak a dogáért, plusz tanárőrmesterasszony, hogy hol a fenében kések? Ők olvasnák, vitakérdéseket gyártanának és az enyémekre ötletelnének.
Erre most felmegyek,h éljen! Kész a doga, elküldöm
És kaptam egy e-mailt (melyet megvagdosva közlök xP ):
Kedves Hallgatók!
A jövő szerdai, nov. 12.-i Ilyenolyanóra rendhagyó módon lesz megtartva. A Mindentudás Egyeteme c. sorozat keretében a Zemori-sant Megpróbáljuk Megtanítani Mindenre Főiskolára jön ki a televízió, és a Diri bá tart előadást a globalizácó témakörében.
A kurzusba beillesztjük a különleges eseményt,(az nem a karácsony, szülinap, születés vagy esküvő?) és mindannyian részt veszünk rajta. 11.45.-12.00.-ig rendes óra van a Piszoknagy teremben, ahonnan együtt átmegyünk az Világlegnagyobb termébe. Az előadás vége, 13.00. utána pedig konzultációs lehetőség van 13.15.-ig.
A 12-i előadás 19-re tolódik, amikor tehát két előadás lesz megtartva (Zemori-san, valamint X.Y. Z.ZS.). Zemori-sannak megértését kérem.
Remélem mindenki hasznosnak fogja találni a részvételt az eseményen.
Üdvözlettel,
néninéni
Pedig nekem egy egész nagy előadás járt volna
Én akarom a másfél órámat, nem csak 45 percet...
Egy ideig még nem fekszek le xD
Ahh... pedig ezt negyed háromkor kaptam délután.
Ha belegondolok, hogy ha bátrabb vagyok, most szánsájn hepinessz lett volna a teljes hétvégém.
Miért piszkál a világ?
Nem baj, megszívta. Majd egyszer jól visszapiszkálom x)
Egyébként ilyet se csináltam még, csak vizsgáknál,h nem aludtam: .o izgalmas lesz majd, amikor 5en ülünk a tanár orrában és leolvad a fejem a nyakamról xD