Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #975 Dátum: 08 ápr 23, 18:39:12 » |
|
Vannak jobb suli, és rosszabb suik, okosabb kölykök és hülyább kölykök ez van. Ahová sok hülye gyerek jár, arról elterjed a hír, hogy rossz iskola, és a hülyébbeket igyekeznek oda zsúfolni. Ezért van az, hogy néhány középiskolában sorozatosan 95% felett van a továbbtanulási arány, egyesekban meg 0% Egyébként már sokat hallottam arról, hogy a magyar nyelv nagyon nehéz, és szinte csak azért könnyebb az Ázsiai nyelveknél, mert a hagyományos betűket használja.
egyébként azért történnek Magyarverések, mert próbálják elhitetni magukkal, hogy ők előbb voltak itt, és mi vagyunk a betolakodók. Holott egy románi, vagy egy szeribia sehol nem volt, amikor Magyarország már létrejött.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Sarachi-kun
Chuunin
Nem elérhető
ThePeopleWhoIsBurnedd
|
|
« Válasz #976 Dátum: 08 ápr 23, 18:40:28 » |
|
En, ugy, hogy tanutjak es semmi ertelme. K a joeget erdekel az, hogy milyen nyelvbe tartozol. Most komolyan. ha valaki nyelvesz akar lenne, gratulalok neki es sok szerencset, de most minek ezt bolygatni... Mert ha megtalaljuk z egyik rokonukat nem hiszem, hogy nem fog lesza*ni minket Am. Harag szerintem ugorjunk a temarol. Utaljatek nyugodtan egymast, en tartzokodom mindket neptol. Egy 20 masik egy hilyan 19 szoval pisz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 23, 18:41:53 írta Sarachi-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #977 Dátum: 08 ápr 23, 18:44:59 » |
|
Én Nagyvárad egyik legjobb általános sulijába járok .De nagyon sokat is kérnek :'X. Harag ,nem rég tanultuk (már a 16. századnál tartunk :'X),hogy Magyarország hogy smit is volt.Mi hasonlóan tanuljuk ,mint a magyarországiak a történelmet ,és külön van a magyar töri és a világ töri.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sarachi-kun
Chuunin
Nem elérhető
ThePeopleWhoIsBurnedd
|
|
« Válasz #978 Dátum: 08 ápr 23, 18:47:30 » |
|
Nagyszalontat ismered? En oda szoktam jarni. Eccer majd talalkozni is kene. Ott lakik nagyim, meg nagyim, szoval az nyaranta a camp hely.Amugy en Mogyorodon laokm, es az ottan suliba jarok de eleg sux. A lenyeg, hogy van 1-2 jofej tanar a tobbi goddamnit
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 23, 18:48:17 írta Sarachi-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sili-san
Vendég
|
|
« Válasz #979 Dátum: 08 ápr 24, 12:13:54 » |
|
Hello!! Most jött a levél, hogy felvettek a Teleki Blankába, a bioszos tagozatra, mostmár véglegesen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Devil Sasuke
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #980 Dátum: 08 ápr 24, 14:00:06 » |
|
Végre megkaptam a levelet hogy fölvetek a középsuliba nagyon boldog vok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #981 Dátum: 08 ápr 24, 16:11:59 » |
|
Hú végre megkaptam.....mit is?Semmit Ma kaptam 2 ötöst bioszból és egy 5-t és egy 4-t németből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #982 Dátum: 08 ápr 24, 16:32:39 » |
|
Ehh mien jó, hogy nekem már nem kell foglalkoznom ienekkel... Ehh de... xD R*hadt érettségi xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #983 Dátum: 08 ápr 26, 16:26:47 » |
|
Nah, most boldog vagyok, mert felvettek a Bolyai Jánosba, Magyar-Angol 2tannyelvű szakra!
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #984 Dátum: 08 ápr 26, 20:42:24 » |
|
Grat Harag! Ez az a hely ahová szerettél volna menni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Indiekidd
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #985 Dátum: 08 ápr 26, 20:47:43 » |
|
Jah, engem is felvettek a Neauman Janos Szakkozep Iskola (Pest legjobb szamtek sulija ) 0. evfolyamara. Szoval pisz niga. Amugy grat midenkinek akit felvettek oda, ahova menni szeretett volna, vagyis nekem is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #986 Dátum: 08 ápr 27, 17:05:40 » |
|
Igen, Igen! 5 évi némettanulás után, az volt a legfőbb vágyam! (Amúgy tényleg) gratulálok mindenkinek, akit már felvettek valahova. (Akkor jövőre nulladikos leszek )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #987 Dátum: 08 ápr 27, 17:12:16 » |
|
Örülök, hogy mindenki ilyen boldog suli terén. Én viszont holnap írok franciából javító dogát, mert az első.. karó lett. :'X :'X Sajna a francia nem az erősségem, igaz mindigis négyes voltam belőle...ami azért nem olyan rossz. Ettől a holnapi dogától meg rohadtul félek. SLANE! Nagyon tetszik az aláírásod. (meg az avatarod is). Nem tudom, hogy Heath Ledger( ), vagy egyszerűen csak Joker fan vagy-e (én mondjuk inkább ez előbbi), de nekem akkor is bejön.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 27, 17:13:02 írta Chidori »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Abarai_Renji
Gennin
Nem elérhető
Drunken Fist Fighter
|
|
« Válasz #988 Dátum: 08 ápr 29, 18:56:55 » |
|
Hi emberek!
Azt szeretném kérdezni, h kit vettek fel a Ráday Pál Gimn- be Pécelre??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sparky
Chuunin
Nem elérhető
Disco Bear
|
|
« Válasz #989 Dátum: 08 ápr 29, 20:15:24 » |
|
Na ez az!! Nekünk,ez az utolsó nap (nem a tanévből) és lesz egy 4 napos szünet.Igaz hogy nem sok,de nekem éppen elég.. Gondolom sok mindenkinek,lesz most egykis szünet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|