24 nov 16, 06:19:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 198
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Iskola, továbbtanulás és munka  (Megtekintve 431560 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
Shinichi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

His royal highness

« Válasz #915 Dátum: 08 ápr 17, 15:14:06 »

Nah,ma hálistennek lightos napom volt Kúl

Tesi: túléltem,a mai egész kellemes volt...

Matek: végiguntam,de hálistennek hamar csöngettek...

Német: jó volt,kifiguráztuk egyik osztálytásunkat...Hering a vezetékneve,és szóba került a tenger gyümölcsei,mindenki elkezdte,hogy a Márk nem az? Erre a tanárnő: A HERING AZ HERING!
Szakadtunk a röhögéstől,főleg amikor a tanárnő elkedzte taglalni,h van halkonverz,fagyasztva a hal,és sütve... ikszdé
Megis született rapper osztálytársaimtól egy szám,már nememléxem a szövegére...

Rajz: mozaikot raktunk ki,de én színeztem...
NYelvtan: LEGYENMÁÁÁRVÉGE-feeling volt,mivel nagyon vágyódtam a kis gépecskémre xP Amúgy a rokon értelmű szavakat vettük... Hangalak sok,jelentés 1,blabla...

Aztán végre hazajöhettem  Nevet

>egy ideig törött kezű otársam (már nem törött,de kímélnie kell),ráesett a kezére...olyan sprintet futott le kínjában,mintha olimpién lenne...
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #916 Dátum: 08 ápr 17, 16:11:04 »

Nálunk az ének tanár törit tart ikszdé Amúgy  én a tesi tanártól akptam 1 beírást , mert beszorítattak az öltözőbe és kirúgtam a csába za ajtót ... Hát perse , hogy akko pofátlankodott az öltözőbe ... És beírta , hogy ... Lábbal rúgta ki az ajtót ... Mondtam Muternka , hogy íra vissza,  hogy kézzel még sajnos nem tault meg rúgni a gyerek , de dolgozunk az ügyön ...  Sajna nem írta vissza ...
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #917 Dátum: 08 ápr 17, 16:22:59 »

Ez tetszik Nevet
Tegnap egész órán játszottunk tesin Nevet Döntetlen lett. Kidobó 1-1, zsinórlaszti 1-1,és volt még egy döntő kidobó,de ottis mindkét félnél ugyanannyi ember maradt bennt... durva ikszdé
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #918 Dátum: 08 ápr 17, 16:28:53 »

Én ezen a héten fel voltam mentve...szal egész órán rekeszizomerősítés folyt...
(a gyengébbeknek: nevettünk)
Naplózva
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #919 Dátum: 08 ápr 17, 16:31:25 »

Mi vagyunk 14-en,ott sajnos ezt észreveszik...Nahmind1,van egy jó storym Nevet :
Nővéremnek rajzórája volt,a téma "kutya". Nővérem nem strapálta magát,rajzolt három-négy fekete pöttyöt a lapra. Tanárodamegy:
- Barbara,ez micsoda akar lenni?
- Dalmata hóesésben.
A körülötte ülők röhögni kezdtek,még a tanár is nevetett egyet...állítólag Nevet
De érdekes,hogy a nővérem mindig ilyet rajzol,és mégis 5-ös rajzból...nagyon bírja a tanár. Pojén
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #920 Dátum: 08 ápr 17, 16:36:58 »

Váá én imádok kidobózni !! Nagyon jó is vagyok ... bár még 4 - edikes koromban jobb voltam ... Akkor gondnékül földhöz vágtam magam ... Ezt már annyira nem szeretem csinálni , de még mindeig képes vagyok rá a győzelemért ... Csak a labda elkapás nem az erősségem ... Volt olyan , hogy a c-sekkel játszottunk és már csak én voltm ... 10 percig voltam még bent úgy 10 emebr ellen :thumbsip: ... Én már úgy rajzolok kutyát, mint ami az a+ - on megy , hogy először valami olyan forma ami nemikszervre meg hasonlókra emlékeztet aztán kigészítem ikszdé
Naplózva

SR club alapító és tag

ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #921 Dátum: 08 ápr 17, 16:38:32 »

Nekem is van egy jó storym.
Földrajz órán vagyunk és Olaszo.-got tanuljuk,mindenki mondd valami érdekességet.Én is elkezdem mondani amit hallottam:"Én:Napolyhoz közel találtak két olyan csontvázat amelyek kézenfogva maradtak meg.
         Tanárnő:Ha más pozicióban maradtak volna meg. >.<#"
Szennyes gondolatai vannak a tanárnőnek.
Naplózva

Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #922 Dátum: 08 ápr 17, 16:42:56 »

Énis nagyon szeretem a kidobót,és jómagam is sokáig benn tudok maradni,de ne ide offoljunk Nyelvesít
ipirike,nálunk nincsenek ilyen tanárok. Viszont a biosztanárunk hihetetlen lelkesedéssel tud beszélni a földigilisztáról és egyéb férgekről ikszdé
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #923 Dátum: 08 ápr 17, 16:44:02 »

Jaj én ált. isk-ben szerettem a rajzot...
8.-ban gyakran festettem a padtársamra...élveztem Nevet
Emlékszem egyszer fonatot kellett rajzolni...volt rá 45 percünk...azalatt 6-8 embernek megrajztoltam

Jujj...meg tagnap kiakadtam matekon...a tanár szedibe a szerkesztéseket...előttem ülő csajnak...nagyon szép...nekem...ez hiányos...
Azt hittem felrobbanok...egy darabig hápogtam utánna meg nagy dühösen szavalom,...
mekorra kibaszás már hogy én csinálom a fél osztálynak ugyan azzal a módszerrel mint amilyen az enyém...erre az előttem ölőnek jó de nekem nem...és hogy elegem van már az egészből hogy a szünetem arra megy el hogy a hülye és vak o.táraimnak megcsinálom a háziját...erre meg ez van...ők meg csak...de inkább csináld már meg...nehogy véletlenül meg kelljen mozgatni a kezüket és azt a minimális agyat ami ehhez szükséges...

szegény csaj csak lapított...nagyon felhúzott a büszke vigyorával...bassza már meg nem is csinált semmit és az én érdememmel büszke magára...alig bírt leállítani...elegem van már belőle...csak belőlem él...kikapja a kezem alól a dolgokat meg anyámkinnya...és mit kapok cserébe...mégegy büszke vigyort hogymégse olyan hülye mint amilyennek gonoldta magát...egyszer eskü leütöm...vagy simán beköpöm o.főnél hogy tanárnő Zsuzsika egész háziját én csináltam szal tudok szerkeszteni...ezt még másik 10 ember szerkesztése is bizonyítja...
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #924 Dátum: 08 ápr 17, 16:49:38 »

Nyugi Morita, nyugi...
Anno én is hasonló helyzetbe kerültem, mert nem tudtam befejezni a Matekdogámt, amikor körülöttem ülő 9 embernek csináltam.
Azóta én vagyok a szemét stréber, aki senkinek nem segít.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #925 Dátum: 08 ápr 17, 16:53:30 »

én meg most úgy megsz*ptam , mint a szop*s **** ... Sose csinálok Matek házit ésmivel a technika meg a matek tanár ugyanaz és nem volt technikára cuccom , mert sose viszek semmit geometria dogát kellett írnom , de a füzetben amiben ki van hagyva jó pár oldal ,hogy majd pótlom a dolgokat >.<# Szóval most jól rábattam , de mind1 ... Amúgy kár, h ogy nem tnaulok semmiből ...   
Naplózva

SR club alapító és tag

Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #926 Dátum: 08 ápr 17, 17:04:30 »

Sajna nekem mindig kell,mert az hótszáz,hogyha rosszul csintam a feladatot vagy nincs kész,h engem szólítanak...
ez olyan,mint anyukámnak a zöldségleves. MINDIG kifogja a fokhagymát,pedig direkt ügyel rá,hogy ne... de mindig ott köt ki a tányérjában  Nevet
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #927 Dátum: 08 ápr 17, 18:22:05 »

Morita most mért húztad fel magad? Nem mondta senki hogy kötelező megcsinálni másnak a feladatot! Csinálja meg mindenki magának!
Bocsáss meg, meg fogsz sértődni, de leírom:
Jogosan tette hogy vigyorgott! Mert volt egy balfék, aki megcsinálta helyette...  Kúl

Én is inkább voltam anno szemét stréber (hogy Harag szavával éljek) inkább mint a tróger lusta o. társaimnak segítsek...
Mert minek? Úgyse hálálják meg!
Hogy jobb legyen az osztályátlag? Mi a fenének kéne jobb osztályátlag?
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #928 Dátum: 08 ápr 17, 18:26:39 »

Szeirntem nagyon parasztság mással megcsináltatni a házid ... Én nem szoktam  sőt az osztályból snekise mi inkább elkérjük és lemásoljuk ikszdé De nem ugyanaz ... Nem dolgozik helyettünk az illető , mert  a saját háziját csinálja meg ...
Naplózva

SR club alapító és tag

ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #929 Dátum: 08 ápr 17, 18:29:14 »

A biosz tanárunk a majmok szaporodásét "majomsex"-nek nevezi >.<#
A töri is nagyon bele szokta élni magát a mesélésben  Gondolkozik-meg felszokott világositani minket a bisztonságos sexről is  >.<#.istenem ezek a tanárok mit nem gondolnak  >.<#
Nalunk a suliban folyik egy tisztasági verseny ,és hát mi vagyunk a legesélyesebbek ,de lehet ,hogy megint úgy járunk ,mint a tavaly ,hogy az első dijat a 8.-osoknak adják "mert ők ballagnak".pedig mi voltunk tavaly a legtisztább osztály ,csak a 8. osztály ballag és akkor... :/
Naplózva

Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 198
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins