Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1695 Dátum: 09 okt 09, 22:10:11 » |
|
Miroku dobj Arvaelnek egy pmet. Biztos vagyok benne, hogy szívesen segít. Remélem ne gond Arvael-tan:D. Ő vágja az ilyet azt hiszem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1696 Dátum: 09 okt 09, 22:17:27 » |
|
Én pont az a típusú ember vagyok, aki sosem tanul.. De komolyan.. szeptember óta egyszer nem volt könyv itthon a kezemben Mégis a legtöbb dolgot vágtam 3-ra.... Pl. Föcitanár meg akart szívatni, mivel látta, hogy előző órán aludtam, most meg dumáltam és ő szívta be, nem én Hála Istennek, nekem még 3 év (ezzel együtt) van az érettségiig (kcsg 0. ^^")...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1697 Dátum: 09 okt 09, 22:31:26 » |
|
Az egyik barátom beleírta a fizikakönyvembe, hogy: Na mi van Gábor, kinyitottál? Év vége felé vettem a kezembe és megláttam. Nagy röhögés, megmutatom neki meg ott volt még két barátom. Kérdem ki csinálta? Erre Ő: -Jaa, már el is felejtettem. Még év elején írtam bele.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 09, 22:34:14 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1698 Dátum: 09 okt 11, 19:57:32 » |
|
Aki az ELTÉ-n tanul (lehetőleg Informatikai karon) az jelentkezzen^^" Szeretném kikérdezni.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Shiro_Chidori
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1699 Dátum: 09 dec 30, 12:15:45 » |
|
Február 15-ig van idő asszem leadni a jelentkezési lapokat. Ez olyan bigyóó, mármint az, hogy még mindig nem tudom, hogy hova menjek Nem tudom mi érdekel, nem tom mi lenne nekem jó xD Az érettségire tuti nyugodtan megyek be, csak majd o.társaim parázása ragad rám egy kicsit (mint eddig minden vizsgán). nekem is mondták már, hogy az érettségi főiskolai tanuláshoz képest (vagy egyetemi) semmi xD Szó mi szó, még van egy kis időm gondolkodni rajta... remélem addigra vmi eszembe jut... Am volt még így vki? Vagy ilyenkorra már mindenkinek konkrét célja volt...?
|
|
|
Naplózva
|
Lányom: Riel---chan
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1700 Dátum: 09 dec 30, 12:35:36 » |
|
Pár hónap óta újra élet a topicba^^ Febr15? jó tudni... ofőnktől nem lehet tudni semmitXD Gondolkozz, mi akarsz lenni, ha nagy leszel... én informatikusXD^^" Érettségitől meg parázni kell számomra, nem ártana végre tanulniXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #1701 Dátum: 09 dec 30, 12:44:05 » |
|
én asztalos leszek szall nekem csak a végtagvesztéstől kell félnem (első baleset már megvolt nagy szallagcsiszolóval bele a tenyerembe ) érettségit nem toom hogy akarok e szakma után majd elválik egyetem főiskola meg számomra nuku mert nem szeretek tanulni, az idei évben is csak szakmai vitsgára tanultam és abból is puskáztam és lett kettő 5-ösöm egy 4-esem és egy 2-esem kamar vizsgára meg tanulok majd mint a gép mert ott nincs kecc-mec
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro_Chidori
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1702 Dátum: 09 dec 30, 12:57:23 » |
|
Dancsa, ajánlom neked (meg mindenkinek) a felvi.hu-t ^^
|
|
|
Naplózva
|
Lányom: Riel---chan
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1703 Dátum: 09 dec 30, 13:17:38 » |
|
Am volt még így vki? Vagy ilyenkorra már mindenkinek konkrét célja volt...?
Ha ez megnyugtat, én se találtam még meg azt, amiért élek-halok, és amit az elkövetkező 40 évben csinálnék. De tippjeim vannak már a jelölésre
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1704 Dátum: 09 dec 30, 13:21:50 » |
|
Kornél, asztaloskodni jó^^ szeretek barkácsolni... utojára egy törött flexkoronggal intéztem el a kezemXD fúrni nem tudok merőlegesen, meg egyenes vonalban vágni seXD
Néha felnéztem már felvire, csak akkor a ponthatárokról meg a pontokról tájékozódtamXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #1705 Dátum: 09 dec 30, 14:21:10 » |
|
azért választottam ezt a szakmát mert szeretek a fával dolgozni és nem is fagyok meg télen a műhelyben nyáron meg hűvös van annyi hátrány számomra hogy van egy kis asztmám de por allergiám nincs szall üzöm az ipart
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1706 Dátum: 09 dec 30, 16:17:19 » |
|
Ez egy párhuzamos univerzum, paralel világ, ahol bármikor kijöhet a poralergiád.
Én meg 8-án megyek Írországba dolgozni egy fél évre. Nagy kaland lesz. Most kezdődik életem hátralevő része.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1707 Dátum: 09 dec 30, 18:37:08 » |
|
Hát gl mate És hogyhogy Írország, ha szabad érdeklődni?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1708 Dátum: 10 jan 02, 22:36:57 » |
|
Hát nyugi ötletem nekem is csak egy helyre van, ahol kb. 440 alatt nem vesznek fel szal... De átnézem a jó kis vastag könyvecskét valamelyik nap és meglátjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1709 Dátum: 10 jan 02, 23:53:59 » |
|
Érettségivel és tanulmányi eredménnyel 400 pontot tudsz csak összeszedniXD a többinek nyelvvizsga, szociális körülmények, tanulmányi vagy sport versenyen elért nagyonjó helyXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|