24 nov 16, 06:54:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 198
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Iskola, továbbtanulás és munka  (Megtekintve 431681 alkalommal)
0 Felhasználó és 29 vendég van a témában
Harag
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1245 Dátum: 08 nov 08, 21:03:25 »

Egyszerbb, ha filccel ráírod a neved. Mosolyog
Én nem szoktam lopkodni. Osztálytársaimtól nem akarok, a tanárok, meg mahuk is tőlünk kérnek...
Hétfőn nyílt nap lesz a suliban.... Délután! Ráadásul DÖK-ös is vagyok, úgyhogy még pluszban is bent kell maradnom.
De legalább ennek hála szerdáig, rövidített órák lesznek, és szerdán fél délkor mehetek haza!Xd
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Shainingu
Chuunin
*

« Válasz #1246 Dátum: 08 nov 08, 21:06:35 »

Jó neked! Nekem elég húzós hetem lesz! A tanárok rákaptak a dolgozat írás és felelés ízére!
Már ezen a héten is annyiból írtunk! Pontosan Bár ha belegondolok most letudjuk és egy darabig békén hagynak majd minket! Nevet
Naplózva

\\\"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen…akkor válik igazán erőssé!\\\"
\\\"Do not be worried I have influence on you to protect you yet if I die.\\\"
ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #1247 Dátum: 08 nov 08, 21:15:19 »

Én annyi elveszett cuccot találtam ,hogy bebisztositottam magam  Nevet.
Én már azt se tom hol áll a fejem ,pláne ,hogy kijelentettéka a tanárok hogyha a megigér 50%-ot nem kapják meg strájkolnak és ez a stárjk nov 18.-tól kezdődik.Hát egyrészt jó mert a fó tantárgyasok tartják az órákat mivel egységes dogákat irunk áhh és igy betudjuk majd fejezni az anyagot   Mosolyog máskép nem tudtuk volna mivel annyira túlzsufolták az egészet ,ésés még az is lehet ,hogy a dogák csúsznak szal többet tudunk majd rá készülni.
Hmm hát nálunk is beindult ez a feletetés meg iratás a melléktantárgyakból mer nemsokára kezdődnek amjd a doga irások és akkor mindenki arra készül.
Naplózva

Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #1248 Dátum: 08 nov 09, 15:50:11 »

Gomen, hogy más témába vágok bele, csak a 8. évfolyamosoknak írom ezt, mert a sulinkba DÖK-ös vagyok...:

Kedves érdeklődő nyolcadikosok! Kedves Szülők!

Iskolánk ebben a tanévben is kitárja kapuit az érdeklődő 8. osztályosok és
szüleik előtt!
Hallgassák meg tájékoztatónkat, ismerkedjenek meg iskolánkkal!

"NYITOTT KAPU"

2008. november 10-13.
14.30 – 15.30

1083 Budapest, Ludovika tér 1.

Raoul Wallenberg Humán Szakközép Iskola és Gimnázium

Ezt csak bemásoltam. xD
Aysee, hogyha olvasod ezt, akk szólok, szerdán d.u. 3-ig bent leszek a suliba. Meg mindnekinek szólok, szal meg lehet ott találni engem. xD
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 09, 15:57:47 írta Sabaku no Temari » Naplózva

Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Ámor
Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #1249 Dátum: 08 nov 10, 04:28:03 »

Akkora LOL van,h mindjárt eldobom az agyam ikszdé ikszdé ikszdé           Késő, sztem már eldobtam xD
Ugye balfékeskedtem itt a dolgozatommal xD páran msn-en láthatták,h egészen ideges vagyok, ha meg nem, akkor meg már majdnem,h letojtam a dolgot ...

Na már most pénteken le kellett volna adni ...
én m_o_s_t lettem vele kész Kúl

Nem merek 3 napja felmenni az egyik mailemre, félvén,h zaklatnak a szaktársak a dogáért, plusz tanárőrmesterasszony, hogy hol a fenében kések? Ők olvasnák, vitakérdéseket gyártanának és az enyémekre ötletelnének.

Erre most felmegyek,h éljen! Kész a doga, elküldöm Nevet

És kaptam egy e-mailt (melyet megvagdosva közlök xP ):

Kedves Hallgatók!

A jövő szerdai, nov. 12.-i Ilyenolyanóra rendhagyó módon lesz megtartva. A Mindentudás Egyeteme c. sorozat keretében a Zemori-sant Megpróbáljuk Megtanítani Mindenre Főiskolára jön ki a televízió, és a Diri bá tart előadást a globalizácó témakörében.

A kurzusba beillesztjük a különleges eseményt,(az nem a karácsony, szülinap, születés vagy esküvő?) és mindannyian részt veszünk rajta. 11.45.-12.00.-ig rendes óra van a Piszoknagy teremben, ahonnan együtt átmegyünk az Világlegnagyobb termébe. Az előadás vége, 13.00. utána pedig konzultációs lehetőség van 13.15.-ig.

A 12-i előadás 19-re tolódik, amikor tehát két előadás lesz megtartva (Zemori-san, valamint X.Y. Z.ZS.). Zemori-sannak megértését kérem.

Remélem mindenki hasznosnak fogja találni a részvételt az eseményen.

Üdvözlettel,

néninéni

Pedig nekem egy egész nagy előadás járt volna >.<# Én akarom a másfél órámat, nem csak 45 percet... >.<#
Egy ideig még nem fekszek le xD
Ahh... pedig ezt negyed háromkor kaptam délután.
Ha belegondolok, hogy ha bátrabb vagyok, most szánsájn hepinessz lett volna a teljes hétvégém.
Miért piszkál a világ? ikszdé Nem baj, megszívta. Majd egyszer jól visszapiszkálom x)

Egyébként ilyet se csináltam még, csak vizsgáknál,h nem aludtam: .o izgalmas lesz majd, amikor 5en ülünk a tanár orrában és leolvad a fejem a nyakamról xD
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 10, 06:40:52 írta Zemori-san » Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
DreadItachi
Akadémiai tanár
*

no1 hentai fan X3

« Válasz #1250 Dátum: 08 nov 11, 16:53:44 »

OMG fogadoóra vagy mi xD ienkor hazudnak a tanárok xD  valaki pls help me xD  Ohh My God
Naplózva
Haruhy
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1251 Dátum: 08 nov 15, 23:45:48 »

most hétfőn is lesz nekünk még1 fogdó óraO_O csak anya ne mennyen be az o.f-m höz me az midenelmond ami rossz velünk kapcsolatban... (de múltkor kivételesen normáli volt az idegbeteg matek tanár)
U.í.:minek fogad óra?
Naplózva

Aysee
ANBU Kapitány
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #1252 Dátum: 08 nov 15, 23:47:26 »

Tényleg fogadóóra O.o
Anyu tudja Ani? X"D
Ofőd az nókomment egy nőszemély...
Am jó h itt ülsz mellettem X"DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
Haruhy
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1253 Dátum: 08 nov 17, 20:49:56 »

amm... nem is ültél melletem Nevet
Naplózva

Zoll-sama
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Gépállat

« Válasz #1254 Dátum: 08 nov 17, 23:08:25 »

A régi szép idők, amikor még volt fogadóóra, én most inkább a házileadások miatt aggódom.
Naplózva

Gondolkodni ér!      Jön még kutyára rasengan!      NHFK Tag      Gépállat                        
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1255 Dátum: 08 dec 23, 15:12:26 »

Gondoltam, elképzelhető, valakit érdekel, szóval gondoltam, bemásolom, hátha valakit érdekel. (és ez a mondat valami rekorddöntő rekord lehet, ennyi szóismétléssel x'D)

Idézet
Nyílt Nap az ELTE BTK-n      
Az ELTE Bölcsészettudományi Kara a Hallgatói Önkormányzattal együttműködve 2009. január 17-én (szombaton) 10 órai kezdettel Nyílt Napot tart. A tájékozató célja az ELTE BTK-ra felvételizni szándékozó érdeklődők informálása a Karon 2009. szeptemberétől induló 58 BA szakról, 60 MA szakról és a 68 PHD (doktori) programról.

A Nyílt Nap központi programjai 10 órakor kezdődnek, ezt követően az egyes intézetek által gondozott szakokról tájékozódhatnak az érdeklődők.
A Nyílt Nap során a Kar szeptemberben induló BA és MA szakjai egyaránt bemutatásra kerülnek, mindezek mellett az érdeklődők megismerkedhetnek azok felvételi követelményeivel és felvételi rendszerével is, így például a 100 pontos mesterszakos felvételi rendszerrel.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Naplózva

LaSasuke
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1256 Dátum: 08 dec 25, 02:43:54 »

nekem elég necces lesz a félévim Nyelvesít
Naplózva
Rachet
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1257 Dátum: 08 dec 30, 17:10:01 »

Nálatok mikor kezdődik a szünet, ill. meddig tart? Nálunk még 20-án szombaton kellett menni, és már jan 5-én megyünk, és ezen a héten megint kell szombaton is mennünk :S így az utolsó nap is szombat volt, és még az első héten is lesz egy szombat... Nem hinném, hogy mindenhol ennyire bunkó a suli, hogy nem ad meg szünetnek két napot, és le kell dolgozni, kiváncsi lennék rá nálatok hogy van ...
Na és igen lassan itt van a félév Nevet Végülis nincs vele baj, csak az, hogy most majd ebbe a 2 hétbe a tanárok rákapnak a dogairatásra 1000-rel...
Naplózva
Shainingu
Chuunin
*

« Válasz #1258 Dátum: 08 dec 30, 17:49:29 »

Nálunk is 20-án még kellett menni a suliba, de lezser nap volt szerencsére! Mosolyog
Hát nekünk 5.én kellesz menni ja és még azon a héten szombaton megint! Nevet Sajna Mosolyog
Naplózva

\\\"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen…akkor válik igazán erőssé!\\\"
\\\"Do not be worried I have influence on you to protect you yet if I die.\\\"
Rachet
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1259 Dátum: 08 dec 31, 09:41:24 »

Jó tudni, hogy nem csak nálunk van így Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 198
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins