Roli-senpai
Vendég
|
|
« Válasz #60 Dátum: 08 jan 06, 03:53:51 » |
|
Nekem eddig az összes elhangzott jelenet is tetszett Simából nekem amikor Itachival harcolnak( amikor Konohába mentek), shipuu-ból meg mikor Gai egy csapatkiálltás félét szeretne, és senki sem akar belemenni Lee-n kivül.... (asszem 17. rész körül volt )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 06, 03:54:24 írta Roli-senpai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jordan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #61 Dátum: 08 jan 06, 17:56:31 » |
|
Nekem akkor is az a jelenet, amikor Gaara harcol Lee-vel. (bár nem tom hogy van-e valami jobb is mert a Jetix-en szoktam nézni azon meg nincs csak 52-ig vagy hanyadikig.) (onnanstól nem láttam egy fia részletet sem) ;D
|
|
|
Naplózva
|
Hobbim: Csillagászat, testépítés
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #62 Dátum: 08 jan 06, 17:58:38 » |
|
Hát hallod-e az angy baj! ezt sürgősen pótolni kell mert: -A Jetix mire az összes részt leagyja, és már legalábbis nagypapa leszek -Rossz a szinkron -Egy csomó részt (vér kések stb.) kivágtak belőle kár,h ogy ez itt off volt tőlem.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Jordan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 08 jan 08, 13:42:54 » |
|
<idézet törölve> Moderátor: Minek idézni az előző hsz-t...? (Chakra)Igen erre én is gondoltam.... csak az a baj hogy nem ismerek egy olyan oldalt se ahol meg tudom nézni az összes részt úgy hogy meg is értsem mert japánul nem értem de még ha angolul is van akkor se mert úgyis csak hadarnak.....felirattal még jó is lenne....(tudom van olyan topic amin leír egy csomó oldalt de mind külföldi.....) Esetleg valaki tud segíteni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 08, 21:28:47 írta Chakra »
|
Naplózva
|
Hobbim: Csillagászat, testépítés
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 08 jan 08, 15:50:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tems
Gennin
Nem elérhető
Bakanda! Cehh... xD
|
|
« Válasz #65 Dátum: 08 jan 09, 19:39:27 » |
|
Én azt bírtam, mikor Lee a Raigas fillereknél curryt evett alkohollal megfűszerezve xD Mondjuk ott az összes curry jelenet oltári volt xD
|
|
|
Naplózva
|
Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...
Junjou Romantica! (L)
|
|
|
barkasz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 08 jan 09, 20:18:02 » |
|
Shipuddenből az az eddigi legjobb, mikor Gai felkapja a hátára Kakashit, és Nejivel is hasonló szándékai vannak Lee-nek! hihi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #67 Dátum: 08 jan 09, 20:57:41 » |
|
Nekem a Naruto vs Kiba jelenet nagyon tetszik de jobban is meg csinálhaták volna . Ha találkozot volna hamarab Jirayával és eltanulta volna az idézö jutsut és meg idézi Gamabuntát Kibánál mekorát lestek volna biztos , hogy Chunin lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibson
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 08 jan 12, 14:59:32 » |
|
Nekem meg az amikor Sasuke után erednek Shimaru vezetésével a többiek és mintha mindenki a halálával de legyőzi az ellenfelét ....majd utána happy end van mert mindenki meggyógyul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 08 jan 12, 23:02:15 » |
|
nekem az amikor ki akkarják narutoék deriteni hogy mi van kakashi maszja alatt ( 100 rész)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibson
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 08 jan 13, 13:07:32 » |
|
uh télleg az nagyon jó rész ... még sehonnan nem lehetett látni kakashi arcát ugye? elvileg amikor Itachival harcol akkor a honlap szerint lehet látni az arcát ...de nem tudom nem néztem még meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #71 Dátum: 08 jan 13, 13:29:56 » |
|
Az én kedvenc részem, az egész 19. rész, a sima Narutóbol. Az olyan gyönyörü, mikor Zabuza, átgondolja az életét, és rájön, hogy Haku mennyit is jelentett a számára. A végén, pedig, amikor egymás mellett fegüdtek, és Haku holttste elkezdett sírni. Meg a havazás is nagyon betett neki ^^.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoli-kun
Vendég
|
|