Naruto a kedvenc animém ezért ebből van a legtöbb kedvenc jelenet, de tulképpen az összes részt, ami nem filler bármikor szeretem nézni és élvezem.
Legnagyobb kedvenc a végső Naruto vs Sasuke harc az első sorozatban abból is konkrétan a 133. rész, nekem az eddig a világ legjobb anime epizódja, amit láttam és baromi gyakran megnézem
aztán egy két további kedvenc jelenet, amiket ajánlok is ha az ember random szeretne jó jeleneteket újra nézni:
-50. rész, amikor közlik, hogy Lee-nek fel kéne hagynia a ninjasággal
-16-tól 19-ig az a 4 rész egybe tökéletes, onnan kezdve, hogy Sasuke "meghal" és Naruto bedurvul, egészen Zabuza haláláig aztán a hazaindulásig.
-30. rész mikor Sasuke beindul Oro ellen, az egy ritka jól elkészített harc volt.
-62. rész, mikor Neji és Naruto utoljára beleadnak mindent a harcuk végén
-71. rész mikor a Harmadik megidézi Enmát és elkezdődik a közös zúzás oroék ellen
-80. a Sandaime temetése, számomra a gyászos jeleneteknek nagy jelentősége van, imádom, ha jól meg van csinálva az ilyen és ez a rész bizony hihetetlen jó
-107. mikor két főszereplőnk a kórháztetőn egymásnak mennek
-109. mikor Sasukén kijön a tenfuuin és neki ugrik Sakonnak, az meg falhoz vágja és akkor látjuk először, hogy nekik is van tenfuuinjuk, imádom azt a részt.
-114. Chouji...több szó nem is kell, azz a részt nem lehet nem szeretni
-117. Neji "önfeláldozása", az egész harca istei volt
-124. Lee suikenje, eszméletlenül effektes taijutsu harc, az ilyen jól kidolgozott harcok miatt örülök, hogy van szemem! plusz a rész végén mikor Gaaraék berontanak, isteni fordulat
-131. Vége a Sasuke emlékeknek és a tóban meglátja Itachi tükörképét, beugrik a vízbe aztán átváltunk a jelenre és elkezdik a harcot a rész végén
133-134-135 az mind egybe is isteni, de pl mikor Shikamaru elsírja magát és fogadalomfélét tesz, az is egy örök jelenet a számomra
bocs a sok szövegért igyekeztem csak néhány jelenetet kiemelni