Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #330 Dátum: 09 jan 19, 19:45:21 » |
|
Nekem részeim:
Naruto VS. Neji harc Naruto VS. Gaara harc és a Naruto VS. Sasuke harc 1. és 2.
Kedvenc jeleneteim:
Minden, ami Gai-sensei és Lee-vel kapcsolatos ( ebbe a Gai VS. Kakashi jelenetek is beletartoznak xD ) Jiraiya perverz jelenetei. xD
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #331 Dátum: 09 jan 20, 14:11:59 » |
|
Én kedvenc részeim: - előttem írták de Jiraiya jelenetei - Lee vs Gaara - Lee vs Kimimaro - Naruto vs Neji - Naruto vs Orochimaru ja és persze Asuma harca Hidannal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #332 Dátum: 09 jan 26, 19:42:55 » |
|
Nekem a kedvenceim: -lee jlenetei -kakashi harcai -naruto vs. sasuke -a leges legnagyobb kedvencem: HIDAN vs. asuma/shikamaru (de még elég sok van)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #333 Dátum: 09 jan 26, 21:18:00 » |
|
Kedvenc jelenetből van bőven... Shikamaru összes jelenete (sejthető volt ), Neji és Lee jelenetei, Kakashi azon jelenetei, amikor kiderül, hogy ő is legyőzhető... de sorolhatnám még...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #334 Dátum: 09 feb 02, 20:05:54 » |
|
Új kedvenc. Amikor Ero-sennin és Naruto a fűben ülnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #335 Dátum: 09 feb 02, 20:45:49 » |
|
Nekem most az tettszett meg,mikor naruto mint konoha megmentője a békákkal megidéződött,az nagyon nagy volt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #336 Dátum: 09 feb 03, 17:07:48 » |
|
Moderátor: Miérteket is írjunk.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kikosquall
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #337 Dátum: 09 feb 23, 15:26:07 » |
|
Remélem nem Spoiler: Sok ojan jelenet van ami tetszik de legjoban Naruto és Sasuke harca a sima Narutoban meg Asuma és Shikamaru vs Hidan és Kakuzu is szerintem nagyon jó volt mert Hidan és Kakuzu voltak a kedvenc szereplőim de az is tetszett amikor levágták a fejét
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 23, 15:27:29 írta kikosquall »
|
Naplózva
|
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #338 Dátum: 09 feb 25, 14:02:32 » |
|
Kedvenc jelenetből van bőven... Shikamaru összes jelenete (sejthető volt ), Neji és Lee jelenetei, Kakashi azon jelenetei, amikor kiderül, hogy ő is legyőzhető... de sorolhatnám még... a shikamarusokat én is csípem.Na meg a hang ötöse részek mert jól bemutatja a csapatmunkát Ja pardon hang négyese + kimimaru
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
monster999
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #339 Dátum: 09 márc 04, 08:16:40 » |
|
Nekem mangában azok a kedvenc részeim amikor Karin nyomul Saskéra, valamint a mostaniban amikor Hinata bevallja Narutonak hogy szereti.Pff. Narutonak meg eddig eszébe se jutott.
|
|
|
Naplózva
|
Úgyis én leszek a világ ura!!! Négylábú mutáns gumicsirke.
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #340 Dátum: 09 márc 17, 15:15:03 » |
|
animéban naruto vs sasuke, shikamaru vs kakuzu,hidan mangában sasuke vs itachi, és az elkövetkezendő minato vs naruto pakta már most
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #341 Dátum: 09 márc 17, 18:28:44 » |
|
Engem valamiért a Neji vs Kidoumaru harc fogott meg, elég látványos, és morállal teli harc volt =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dotti55
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #342 Dátum: 09 márc 23, 10:03:05 » |
|
Nekem mikor a Naruto Sakura karjában wan [Shippuden 44-45 nemtudompontosan] Amikor a Sai átweri Sakurát,hogy rájöjjön mit érez Narutówal kapcsolatba. [shippuden 81.rész] Amikor Yamato majdenm kimondja , hogy Sakura szerelmes Narutóba. [asszem shippuden 44 vagy 45.] És a Sakurás meg Narutós rész : http://www.youtube.com/watch?v=zMmndtc4lIQ [shippu 74.] Mikor Sakura megakarja etetni Narutot... [shippuden. nemtudomhányadikrész. whol a wégén.] Szwall.. Sztem már rájöttél.. NaruSakus wagyok <33333
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saleen S281
Chuunin
Nem elérhető
...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--
|
|
« Válasz #343 Dátum: 09 máj 02, 20:22:20 » |
|
az eddig legjobb szerintem a 101. rész vége amikor kakashi megmutatja kendő mőgőtti kendőjét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #344 Dátum: 09 máj 02, 23:11:40 » |
|
Nekem az a kedvenc részem/részeim amikor Itachi visszatér Konoha-ba Kisame-val, hogy elvigyék Naruto-t.Ott azért megmutatja, hogy ki is ő valójában.Illetve még az utána lévő részek is.Szóval szám szerint a 81-85-ig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|