jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #120 Dátum: 08 feb 19, 11:48:04 » |
|
nekem is teccet a kakashi maszkos rész... amikor naruto beszél sasuke meg hullámzik... de én elsírtam magam a naruto vs. sasuke (130 134) részeknél :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #121 Dátum: 08 feb 21, 12:11:19 » |
|
Meglértem jennybaba (nemén nem sírtam rajta ) nem volt vidám rész , de én már előtte csomó amv - t látttam belőle nagyaon untam ... Meg mikor ismételték meg az az eltti harcukat ... Nkeme a kedvenc részem az a leghosszúb ilye n"fejezet" a chunnin vizsga ..Fillerből nekem a Kakashi maszkja tetszett meg még 1 . Csak egy szót mondnaék arról az 1-ről : OOOONBUUUU
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Tsaruno-chan
Vendég
|
|
« Válasz #122 Dátum: 08 feb 21, 13:36:53 » |
|
Nekem az tetszett a legjobban amikor a háború folyik (amikor III.Hokage-sama is meghal) és Sasuke megy Gaaráék után Naruto, Shikamaru, Sakura meg az a kutya akit Kakashi megidézet mennek Sasuke után és a kutya megérzi Sakura samponjának az illatát és azt monda hogy ő is uyan olyan sampont használ és Sakura elfehérdeik meg minden.....XDXDXDXDAzon annyit röhögtem!!!XDXDXDXDXDXDXDXDAz nagyon vicces volt!Garantált a röhögőgörcs!!XDXDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #123 Dátum: 08 feb 24, 11:33:25 » |
|
nekem az a rész is mejön mikor gai és lee elmegy a falubol és két testvér helyetesitik őket és csak naruto nem veszi észre hogy ök nem az elredeti gai és lee.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #124 Dátum: 08 feb 24, 11:37:09 » |
|
nekem tsunade hokagévé avatása teecik nagyon, meg a shippuu 1 opening előtti része!!!!:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kristóf
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 08 feb 26, 21:53:38 » |
|
Az én kedvenc részem az amikor Sakura és az öregnéni harcol Deidarával. Főleg a harc tetőpontján 10 a 100 ellen. Az a rész (Shippuuden 26.) fantasztikus volt. Második heyen áll az amikor Naruto Gaarával harcol, a harmadik pedig amikor Chouji harcol Orochimaru egyik kövér csatlósával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 08 feb 26, 22:00:54 » |
|
Az én kedvenc részem az amikor Sakura és az öregnéni harcol Deidarával. Főleg a harc tetőpontján 10 a 100 ellen. Az a rész (Shippuuden 26.) fantasztikus volt. Második heyen áll az amikor Naruto Gaarával harcol, a harmadik pedig amikor Chouji harcol Orochimaru egyik kövér csatlósával.
Deidarával? Én eddig úgy tudtam, hogy Sasorival, és igen utánanéztem és Sasori ellen harcolnak. Deidara az akinek a tenyerek vannak a száján, ja nem fordítvan a tenyerein vannak szájak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 08 feb 26, 23:26:36 » |
|
Nekem egy csomó kedvenc részem van. De most csak egy- kettőt írok le. Az egyék még amikor a chunin vizsgán Neji ellen harcol. Az is jó amikor a shippuden elején Sakura és Naruto Kakashi ellen küzdenek. .... Bár most hogy belegondolok, az összes harci jelenet tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sparky
Chuunin
Nem elérhető
Disco Bear
|
|
« Válasz #128 Dátum: 08 feb 27, 06:42:41 » |
|
Ezt birtam nagyon: Rock Lee:Gai Sensei olyan hogy csak,árad belőle,a klasszság! És ezt hogy: .....Mi a története? Naruto:Izé-porá zúzom ez a története!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kristóf
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #129 Dátum: 08 feb 27, 17:02:13 » |
|
Deidarával? Én eddig úgy tudtam, hogy Sasorival, és igen utánanéztem és Sasori ellen harcolnak. Deidara az akinek a tenyerek vannak a száján, ja nem fordítvan a tenyerein vannak szájak. Tényleg bocs.Mindíg összekeverem a nevüket a Naruto legyen ön is milliomos óta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #130 Dátum: 08 feb 28, 15:40:39 » |
|
A Kakashi maszkos rész tényleg überelhetetlen. Nekem még a part 1-ből tetszettek nagyon azok a részek (azt hiszem 200 fele voltak) amikor az öreg felakarta robbantani Konohát, és mindig megpróbáltak egy lépéssel előtte járni. Nekem azok nagyon bejöttek + shippuu-ból mikor Deidara és Sasori elrabolják Gaarát + harcaik áhh
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 28, 15:47:01 írta seiri »
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #131 Dátum: 08 feb 28, 15:59:59 » |
|
sztem az is nagyon jó amikor gaara meg naru elbúcsuzik a shippuuba! olyan jó látni hogy ilyen totál dilis emberből mint Gaara egy szimpi karakter lett:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #132 Dátum: 08 feb 28, 18:51:07 » |
|
Nekem az a kedvenc részem amikor a Shippuudenben naruto átváltozik kis Kyuubi-vá és Orochimaru ellen küzd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaara14
Vendég
|
|
« Válasz #133 Dátum: 08 feb 29, 17:02:49 » |
|
Chounin vizsga 3. része
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #134 Dátum: 08 feb 29, 17:04:08 » |
|
Ja az tényleg jó. Egyébként chunnin-nak írják. Nekem a rasengan tnulásos részek tetszenek.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|