Himitsu
Vendég
|
|
« Válasz #75 Dátum: 07 dec 30, 15:15:09 » |
|
Szerintem mindenképpen az lesz, mert Naruto célja, hogy elismerjék és addig nem nyukszik míg Hokagévé nem választják. De aztán az is lehet, hogy megválasztják, de egy év alatt elunja és öngyilkos lesz, mert nem képes megszabadulni tőle. ;D Najó ez eddig a legrosszabb ötlet... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #76 Dátum: 07 dec 31, 02:16:26 » |
|
Naruto egyre komolyabb, egyre erősebb... Jó úton van hogy Hokage váljék belőle! Ha meg nem lessz hokage, akkior is a falu legjobb ninjája lessz! De addig is még sokat kell dolgoznia...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #77 Dátum: 07 dec 31, 09:50:15 » |
|
Őszintén sólva. Naru, a Shippoudenbe, eléggé felfelődött érzelmileg. Nem hinném, hogy most már vágyna arrra, hogy Hokagesága miatt felnézzenek rá, mert így is eléggé felnéznek rája. /Jó megasszontam/ SzóvaL: Erőben a Hokage sinte eléri, de nem fogja betölteni a tisztséget
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Himitsu
Vendég
|
|
« Válasz #78 Dátum: 07 dec 31, 12:47:48 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 31, 21:31:10 írta Himitsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurogane-kun
Vendég
|
|
« Válasz #79 Dátum: 08 jan 04, 15:21:33 » |
|
Sztem Hokage lesz és az apja nyomdokaiba fog lépni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #80 Dátum: 08 jan 04, 23:00:01 » |
|
Igen, igen, igen. Szerintem tuti, hogy Narutoból Hokage lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zamzung
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #81 Dátum: 08 jan 05, 10:59:58 » |
|
Vegül is mangában mind a három föszereplönek van egy föcél.Naruto hogy hokage legyen.Sakura hogy beeszeresen sasuke.Sasuke hogy megölje itachit és ujraépitse az uchiha klánt.Amikor ezek a vágyak beteljesednek akkor lesz vége a mangának.Ugyhogy vagy naruto hokage lesz,vagy a mangának sose lesz vége
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Anna-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 08 jan 05, 17:38:43 » |
|
Én az igenre szavaztam. Bár lehet, hogy nem fogja elfogadni és átadja másnak a tisztséget... Mindenesetre biztosan ő lesz a legerősebb Konohában, sőt ő lesz a legerősebb ninja sztem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zoli-kun
Vendég
|
|
« Válasz #84 Dátum: 08 jan 16, 17:36:55 » |
|
Szerintem prsze hogy lesz belőle hisz annyira akarta hogy már szinte biztos hogy lessz. És ő a főszereplő valószínű hogy valóra válik a célja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #85 Dátum: 08 jan 16, 20:04:23 » |
|
(Kizárt mert én azttat nem tudom .) De valszeg az lessz akár csak 1 napig , ö is olyan lesz mint Yondi gyorsan lessz Hokage és gyorsan meg is hal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #86 Dátum: 08 jan 16, 20:05:23 » |
|
Jah, ez a család már csak ilyen, nem bír megülni egy helyen. Mondjuk ezt pont az anyjától örökölte.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
Újra itt van a nagy csapat
|
|
« Válasz #88 Dátum: 08 jan 16, 22:51:37 » |
|
igen,jiraya tényleg ezt mondja a halálakor,de Tsunadének mégis azt mondja,h még nagyon messze van tőle... ettől függetlenül szerintem is hokage lesz, majd vmikor ,,messze" *-)csak nem értem...lehet h hirtelen ,,megvilágosodott"??(hu,de megmondtam :-X)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Susan
Vendég
|
|
« Válasz #89 Dátum: 08 jan 18, 14:31:19 » |
|
hát ha Jirayára mondod h megvilágosodott akkor + hadjám! Jó h megvilágosodik a halála előtt! No meg így "csak" Narutora számíthat h helyrehozza az "ő hibáját"! mármint h rosszul tanította ki a tanítványát..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|