Nem tudom, hogy Hokage lesz-e. Kicsit nagyobb az esély a nem-re, de az igennek jobban örülnék.
Ugyanis annyira szeretném látni Narutót boldogan... másrészt nekem pont az lenne snassz, ha meghalna, feláldozná magát, elbukna. Nekem az kiszámíthatóbbnak tűnik, már csak azért, mert alapvetően a Narutóban elég kevés embernek teljesül az álma, vagy jön be az élet. Másrészt pedig így sikerült kiismernem a magna írót, hogy még azért sem úgy csinálja, ahogy jó a szereplőknek.xD
Azzal pedig nem értek egyet, hogy unalmas már, hogy a főszereplőnek sikerül valami. Én pont azért nézek meg egy filmet, azért olvasok el egy könyvet, azért kezdek bele egy sorozatba, mert azt várom, hogy a főszereplő elkápráztasson, harcoljon, küzdjön, szenvedjen, sírjon és a végén mégis rendbe jöjjön körülötte minden. Nekem az jól esik a lelkemnek. Ha Naruto meghalna, mielőtt Hokage lehetne, akkor ilyen fejet vágnék:
Az még el is menne, ha haldoklása közben mondjuk bekerülne a Hokagék közé, hogy így tisztelegjenek a hősiessége előtt. És miközben Iruka beszél a hős Narutóról az Akadémián, nem csak Iruka, hanem én is bőgnék.xDxD Úgyhogy ilyet azért ne csináljon... de még egy fokkal mindig jobb, mintha csak gy kinyiffan, és halálszag és síri csend.-.-
Ó, és ez a "pont a főszereplőnek sikerül, na ne etessenek már" hozzáállás nem túl logikus... olyan, mint amikor a 2012ben azt kritizálták sokan, hogy "peeerszeee, majd pont ők élik túl". Vajon miért pont róluk szól a film? Azért, mert ők a túlélők. Logikus módon. Ahogy valószínűleg azért szól Narutóról ez a történet, mert ő az a kivételes ninja, aki talán egyszer Hokage lesz. Most milyen lenne, ha az egyik földművesről csinálták volna a történetet, aki a felénél meghal valami tüdőbajban. De az legalább hihető, nem? Hát nem. Egy történet azért történet, mert nem feltétlen hihető, meg azért, mert a főszereplő különleges, és érdemes róla írni, rajzolni, filmet készíteni.