25 júl 18, 21:12:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Szerinted Hokage lesz valaha is Narutobol?
Igen
Nem
Lehetne, de nem lesz

Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 37
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Szerinted Hokage lesz valaha is Narutobol? Miért? Miért nem?  (Megtekintve 147022 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Miku-chan
Vendég
« Válasz #45 Dátum: 07 dec 04, 19:56:29 »

Amúgy én teljesen el tom képzelni, hogy mint Shizune, úgy majd Sakura fogja egyfolytában nyaggatni Narutot, hogy üljön már neki a papírmunkának, látom is magam előtt, ahogy fenyegetően felemeli akkorra már sokkal nagyobb erővel rendelkező ökleit. Nevet

És nem kell félteni Narutot, most persze, hogy nincs még kész arra, hogy Hokage legyen, de gondoljunk bele, hány éves is? 16 körül lehet? És ő nem egy Gaara, hogy már Hokage legyen. Narutonak simán van még kb 8-10 éve, akkor már tényleg Hokage lehet, de minimum 5 év még tuti kell neki. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy majd, ha Tsunade úgy dönt hogy lemond a "posztjáról". Azért még neki is kijár pár év.
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 04, 19:58:25 írta Miku-chan » Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #46 Dátum: 07 dec 04, 19:58:44 »

Kivételesen vmiben nem értek veled egyet. Nyelvesít
Naruto mindigis arról volt híres,hogy hirtelen sokat fejlődöt...
Sztem nem kell neki 8-10 év csak kb 2...
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #47 Dátum: 07 dec 04, 20:14:37 »

Miku-chan szerintem inkább jellembeli (korábban: kellembeli :D) mint harci fejlődésre gondolt... :)
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 04, 20:56:37 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Miku-chan
Vendég
« Válasz #48 Dátum: 07 dec 04, 20:32:21 »

Igen, igen, úgymond kellembeli fejlődésre gondoltam. Hogy benőjjön a feje lágya.
Meg még azért nem lehet most Hokage, mert a Hokage megvéd mindenkit. Naruto erős, de még magára se tud teljesen vigyázni, mindig kell mellé valaki, aki segít korrigálni.
Ezt akkor értettem meg igazán, amikor Kakuzuval küzdött. Amikor elősször nekiment a Rasenshurikennel, elvétette és Kakashiék húzták ki a pácból. Naruto nagyon erős és nagyon jó Hokage lesz egy nap. De még hiányzik belőle az, hogy ha kiáll, akkor tényleg elintéz egyedül akár 100 Akatsukit, úgy, hogy nem segít neki senki.
Hogy is mondjam... még hiányzik belőle az a "menő" feeling. Ez így elég hülyén hangzik, de talán értitek mire gondolok.
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #49 Dátum: 07 dec 04, 21:12:28 »

De ha megnézed milyen "buta kölyök" volt az ahol most van hihetetlen előrelépés. Szóval szerintem biztos nem kell annyi idő...
Főleg,hogy szerintem Kakashi (ill. Sasuke,de a Sasuke-s ösztönzést Kakashi jelenléte is erősíti,mivel annó ők voltak egy csapat Sakura-val) Nagyon jó hatással van rá ,mint önfegyelem,mindd taktikai szempontból.És természetesen kitartásban is ,mivel Kakashi támogatja a céljai elérésében és bízik benne ,és elismeri... És ez utóbbiak nagyon fontosak Naruto-nak.
És persze az is ott van ,hogy Sakura is elismeri az utóbbi időben és vigyázni szeretne rá...
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #50 Dátum: 07 dec 04, 21:26:33 »

Természetes, hogy nem most rögtön 16 évesen lenne belőle Hokage. Az teljesen értelmetlen lenne, nomeg eléggé lekicsinyítené a poszt jelentősségét. Nem azért, mert Naruto nem érdemli meg, hanem mert még tényleg nem olyan erős, mint amilyennek kéne lennie. De szerintem olyan 20-22 éves korára megérik arra, hogy Hokage legyen. Lehet, hogy nem olyan tahetséges, mint Sasue, de ha akkar, ha van miért 'bizonyítania', akkor hatványozottan jobban szerepel. Tehát szerintem sem kell neki 10 év. Tsunade szerintem, ha úgy látja, hogy Naruto megéreet rá, akkor vígan és dalolva adja majd át neki a posztot...
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #51 Dátum: 07 dec 04, 21:32:07 »

Sixnek igaza van.
De Naruto, akkor is csak Naruto. Egyszrűen még nincs elég önfegyelme. Pesze, hogy van ami hajtja, a Sasuke ügy viszi előrébb, meg támogatják és hisznek benne ez mind nagyon fontos. De amíg nem fogja fel azt, hogy ha valaki azt mondja neki, hogy csak beszélni akar vele, akkor nem szabad nekirontani, mint egy őrült, amíg nem tud uralkodni az érzésein, amíg nem lesz megfontoltabb, addig Narutoból nem lesz Hokage.
Ráadásul én nem is szeretném, hogy csoda módjára hirtelen Hokage legyen. Én pont azt szerettem meg Narutoban, hogy küzd, hogy erőből és akaratból jut előrébb. Kishi-mester nagyon jól felépítette ezt a vonást Naruto karakterében. Tanul, küzd, nem adja fel, előrébb jut és végül eléri a célját.

ui:
six, veled kapcsolatban mindig olyan érzésem van, mintha egy okos kisöcsi lennél.
Kicsit Konohamaru feeling, vagy nem is tom. De pozitív értelembe, mintha lenne egy öcsém. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 04, 21:43:40 írta Miku-chan » Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #52 Dátum: 07 dec 04, 21:50:22 »

Ezt én is szeretem benne,de nem kell annyira elnyújtani a dolgot Nyelvesít
Meg az önfegyelme is sokat javult.
De alapjávavé egyet értek csak az idővel nem  Nyelvesít
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #53 Dátum: 07 dec 04, 21:57:08 »

Neke Naruto énje leginkább Rock Lee-re hasonlít és szerintem ha akarna bőven tudna magán uralkodni és lehetne Hokage
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #54 Dátum: 07 dec 04, 22:01:27 »

Amikor Sasuke bele látott abba a világba,ahol a Kyuubi van ott elég rendesen uralkodott magán és amikor az Akatsuki tag ellen akart harcolni akkor is  csak kérte Kakashi-t ,hogy engedje,hogy ő harcoljon.. Szóval szerintem elég jó irányba halad a Hokagévé válás utján ilyen téren...
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #55 Dátum: 07 dec 04, 22:07:41 »

Nos ezt már a chuunin vizsga harmadik elődöntőjén megmutatta, hogy bármikor képes javulás produkálni. Igaz ezt csak harc közben láthatjuk leginkább, de mit lehet tenni... Én azt remélem, hogy ha benő a feje lágya, akkor egy Gai és Kakashi keveréket kapunk. Mármint olyan jókedvű és néha hülye, mint Gai és olyan erős, vagy erősebb, mint Kakashi(akkor mondjuk, hogy Yondaime Kakashi helyett Nevet). Mert mint mondtam, én egy nagyon rendhagyó Hokagét képzelek el a személyében. Hamar meg fogja kapni azt a címet. Én bízom benne :-[
ui:
Miku-chan. Remélem nem okoztam csalódást :naruto_mosoly:
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #56 Dátum: 07 dec 04, 22:16:26 »

Én valahogy egyszerűen Yondaime-hez tudom hasonlítani...(de remélem még őt is túl fogja szárnyalni,az olyan jó lenne  :-* )
Abból a kevésből amit tudunk róla...
Tudom,hogy Uzumaki Kishinához hasonlították,de az a harcstílus volt.De sztem mostmár kezd az apjára hasonlítani .Ez az én véleményem és ezt a manga alapján gondolom.
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #57 Dátum: 07 dec 04, 22:22:07 »

Jó, jó, persze, hogy Yondira fog egyre jobban hasonlítani (valahol az a lényeg).  De, ebben egyetértek veled Csillus.
Ami a lényeg, Naruto belátható időn belül Hokage lesz és kész. Nevet

Six, egy kis öcsit csak szeretni lehet, ha akarnál se tudnál cslódást okozni.
És igazad van, csak remélem azért Gai-ból kicsit kevesebb lesz benne. Nevet
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #58 Dátum: 07 dec 05, 15:57:50 »

Én a Gaios részben inkább arra gondoltam, hogy mindig jókedvű, néha hülyén viselkedik, és soha nem hagyja el magát. És igen szerintem jóval erősebb lesz, mint Yondaime. Ezért is javítottam ki Kakashit rá Nevet. Bár erős Kakashi is, de Yondaimehez képest kispályás(szerintem). Mindenestre kiváncsi leszek, hogy vajon mennyire lesz igazam. De ha nem olyan lesz, mint amilyennek képzelem, akkor sincs semmi gond, mert még akkoris Hokage lsz belőle :naruto_nyelv:

Köszönöm nővérkém Nevet Vagy ez már egy kicsit sok?
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 05, 21:12:03 írta six » Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #59 Dátum: 07 dec 05, 22:54:29 »

Jaj, még az jutottott eszembe, hogy attól is függ, hogy Hokage, lesz-e, hogy mit szólnak majd azok a bölcs öregek akik Tsunadenek is ugatnak. Meg mennyire fogja hagyni a falu, jó, már sokan másként viszonyióulnak hozzá, de főleg azok akik ismerik, aazt, hogy mit gondol a "nép", azt nem tudjuk.

Dehogy sok.
Akkor ezennel hivatalosan öcsémmé fogadlak. Majd megjelenítelek az aláírásomba:D

Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 37
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins