h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #180 Dátum: 08 ápr 22, 14:25:50 » |
|
Szerintem is az utolsó részben válhatna valora az álma valahogy én úgy látom az utolsó rész körül ,hogy lesz egy nagy harc ott Naruto védi konohát Gaara a homok falut ők segitik egymást és Sasuke miután lerendezte az ügyeit ő is beszáll a harcba (ő lehet a jó oldalon és a rosszon is ,de szereintem a jó oldalon lesz)konohát védve és legyőzi Madarát ,Naruto meg Peint(szerintem az Akatsuki lesz az elenfél,mert ők a nagy gonoszok)és a harc végén a lehetőségek-konoha megmenekül ,de Naruto meghal és megkapja a hokage cimet -a harcban győznek és Narutot hokage lesz -győznek is Naruto is túléli ,de nem lesz hokage -vagy valami döntsd el te a végét lesz és csak annyit mutat,hogy a harcot megnyerik -vagy miután nyernek mindenki épségben akkor előremutat mondjuk2és fél évet amikor Naruton rajta van a hokage ruha. Nekem csak ennyi jutott eszembe én a happy end melett álok ezért remélem a másoduk lehetőség lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ino11
Vendég
|
|
« Válasz #181 Dátum: 08 ápr 26, 10:48:47 » |
|
Naná hisz ez a lényege. Küzdött addig ameddi gcsak tudott és elérte azt amit akart.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Abarai_Renji
Gennin
Nem elérhető
Drunken Fist Fighter
|
|
« Válasz #182 Dátum: 08 ápr 26, 10:54:14 » |
|
Bízok benne, h egyszer az lesz, de biztos is vok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ino11
Vendég
|
|
« Válasz #183 Dátum: 08 ápr 27, 19:13:44 » |
|
Ez nyilvánvaló hisz ez a lényeg az egész sorozatban. Mindnki küzd, mindenki erősít addig amíg el nem éri a célját. Én BIZTOS vagyok benne, h az lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 27, 19:23:02 írta Ino11 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Resahil
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #184 Dátum: 08 ápr 28, 19:19:35 » |
|
Hű, jó kérdés... Én mondjuk a Lehetne, de nem lesz az-ra szavaztam, mert szerintem vmi olyasmi fog történni az utolsó részben, hogy Naruto meghal. A Shippuuden már így is egész komoly lett, és nem nagyon kíméli a szereplőket...lsd: Jiraiya... szóval simán kinézem Kishimoto Őnagysága MangaÍróUraságból, hogy megöli a végén Narutot... :'X De ez csak egy személyes vélemény....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aligi05
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #185 Dátum: 08 ápr 28, 22:05:47 » |
|
Szerintem az egy jó befejezés lenne ha narutobol hokage lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #186 Dátum: 08 ápr 28, 23:21:43 » |
|
Lécci ne akarjátok már kinyírni Narutot,hadd legyen már 1 kis nyugta :'X Ha csak belegondolok h kicsinálják a sírás kerülget
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
|
« Válasz #187 Dátum: 08 ápr 29, 18:42:47 » |
|
szerintem simán hokage lehet ugy h még nem is teszi le a chunin vizsgát mert igy is lehet a falu legerősebbje
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #188 Dátum: 08 ápr 29, 18:43:26 » |
|
Hát, végülis róla szól a manga! Hokage lesz és kész! Ha neked is vannak álmaid / céljaid és meg szeretnéd valósítani ezeket, akkor NE ADD FEL!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #189 Dátum: 08 ápr 29, 18:52:19 » |
|
Halkan megjegyzem hogy Naruto Gennin... Az hogy rohadt erős, nem elég még ahhoz sem, hogy Chunnin legyen, nemhogy Hokage! Főleg addig, amíg nincsennek meg a vezetői képességei! És valjuk be, Naruto ehhez egy kissé nehéz felfogású! Kissé?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 29, 18:55:49 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Abarai_Renji
Gennin
Nem elérhető
Drunken Fist Fighter
|
|
« Válasz #190 Dátum: 08 ápr 29, 18:53:43 » |
|
Én is azt mondtam, h genin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagare
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #191 Dátum: 08 ápr 30, 14:12:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #192 Dátum: 08 ápr 30, 15:28:46 » |
|
Igen benőhetne már a feje lágya,mondjuk én így szeretem ahogy van de ha tovább csinálja az ökörködést nem lesz a végén Hokage köpenyes Naruto .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
|
« Válasz #193 Dátum: 08 ápr 30, 15:56:24 » |
|
igazából naruto naon komoly gyerek csak mindig: WÁÁÁÁ miért... aztán kiröhögik és harc vag kerkedés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #194 Dátum: 08 máj 01, 19:48:50 » |
|
A komoly dolgokat ő sem baromkodja el,mint pl a harcokat v a tanulást.Alapból meg sztem mindenkiben van hülyeség.Szval 100 h hokage elsz
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
|