Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2925 Dátum: 13 okt 29, 16:38:14 » |
|
Akinek nem látja a gamepad-jét a játék, töltsön le egy Xbox 360 controller emulátort, Nekem pl. ez a verzió működött: http://www.mediafire.com/download/v5dpzgnb5nxihy8/Rayman+legends.rarNe tévesszen meg senkit a fájl neve. Ezt a játék mappájába kell kicsomagolni, és az x360ce.exe-vel konfigurálni. Konfigurálás után be kell zárni a játékot, ezek után elvileg XBox 360 vezérlőként fogja látni a kontrollert.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 29, 16:40:56 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2926 Dátum: 13 okt 29, 17:00:58 » |
|
Kaptam egy csomo ryo t, van vagy 200K oké, hogy ha elérsz egy mennyiséget, akkor kapsz karaktert, de ez jó még másra is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2928 Dátum: 13 okt 29, 17:26:37 » |
|
A Ryo sok mindenre jó, pl Bento-k, potik vásárlására (csak hogy a harcban hasznos elemeket mondjam), de vehetsz belőle hangokat, ultimate videókat (ezeket már a UN5-ben is imádtam) hasonló Collectionokat. De a legjópofább még így is a karakter-unlock benne, ha valaki netalántán nem a sztorira utazik. Bár olyan úgyse nagyon van. Konzolosok: megvette valaki a kieget? Ha igen, szerintetek megérte? Vagy várjak még vele, hátha adnak ki újat? Bár az is igaz, hogyha jönne új kiegészítő, az se mostanság lenne. Pár perce beleléptem a játékba, erre közli, hogy egy 39MB-os patch-et szeretne nekem adni. Mondom oké, lássuk mi ez a szösszenet. Valakinek valami tipp PS-esek? o.O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2929 Dátum: 13 okt 29, 17:36:31 » |
|
Annyian mondogatjátok a multit, hogy már muszály megkérdeznem. Létezik már vmalamilyen módszer hogy tolhassuk neten vagy nektek eredetiben van meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
endeneu82
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2930 Dátum: 13 okt 29, 17:51:07 » |
|
Nekem tört verzió, de már rég van multi lehetőség mindjárt küldöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2932 Dátum: 13 okt 29, 18:03:09 » |
|
Köszi Aizen Egyébként kiprobáltam a xpadder módszert, ami alapjáraton működik, tehát pl a videót áttudom lépni vele, de mikor az 1v2 modot kiválasztom, és kiválasztom a karaktert (keyboard) akkor utána kéri hogy a kontrolleres tag nyomjom start gombot, de az valahogy nem megy..tök mind1, hogy a selectet az enterre raktam, és a keyboard beállítás szerint is a start az enteren van, nem engedi.erre esetleg valami tipp? Amit Suigetsu linkelt, azt is megcsináltam, és habár már "világít" mindegyik feketén, még mindig disconnected a kontrollernél..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
endeneu82
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2933 Dátum: 13 okt 29, 18:26:50 » |
|
Nem tudom bocs, én meg azt vettem észre, hogy ha nem ren.gazdaként inditom nem tudok menteni :S, de ha ren.gazdaként indítom a controller nem jó Most újra telepítem hátha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2934 Dátum: 13 okt 29, 19:29:46 » |
|
Megnyertem az intermediate tournamentet, ahol volt Zabuza és Haku is, de nem kaptam meg őket..esetleg meglehet őket valahol venni ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2935 Dátum: 13 okt 29, 19:36:34 » |
|
Én egy bizonyos mennyiségű ryo után megkaptam őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2936 Dátum: 13 okt 29, 20:47:11 » |
|
Köszi endeneu! Még egy kérdés. Ezzel csak a multi megy vagy ez feloldja a multit IS ? Mármint azé kérdem, mert még vna mit feloldanom a játékban és nem akarom félbeszakítani, de ha minden megvan utána nagyon jó lenne multizni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
endeneu82
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2937 Dátum: 13 okt 29, 20:52:07 » |
|
Lehet én vagyok a hülye, de a kérdésedet nem értem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
endeneu82
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2938 Dátum: 13 okt 29, 21:52:22 » |
|
Madaránál lehet rinengánra váltani?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sulooman
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2939 Dátum: 13 okt 29, 21:56:41 » |
|
Tudja valaki, hogy hogy lehet a helyettesítő jutsut használni? (a fatuskósat ) Mert ez a vén k*va Chio ba kiakaszt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|