24 nov 17, 03:19:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 166 167 [168] 169 170 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ultimate Ninja Storm sorozat (1,2,gen,3, rev, 4) (2 soros szabály!)  (Megtekintve 564496 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #2505 Dátum: 12 szep 09, 20:50:40 »

Az szerintem egy film bevágás a Danzou vs Sasuke után, amikor összecsapnak és mondja Naruto, hogy vele majd meghal.
Nem hinném, hogy bármi olyan lenne, ami In game, legalább is az eddigi 2 Shippu játék alapján, de aztán ki tudja, lehet mégis visszahozzák a jutsu clasht.
Naplózva

Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #2506 Dátum: 12 szep 11, 19:14:26 »

Sziasztok! Afelől érdeklődnék, hogy Generations-nél van online pass? Úgy értem, ha használtan venném meg akkor kellene fizetnem azért, hogy aktiválhassam a multit a játékban? PS3-as verzióról lenne szó. Előre is köszi a segítséget!  bye bye
Naplózva
[Hun]ter
Gennin
*

« Válasz #2507 Dátum: 12 szep 14, 19:45:00 »

Nem nyugodtan vehetsz használtan is nem maradsz le semmiről akkor sem Nevet!Én újonnan vettem elég drága volt nem tudom hogy hol fogsz te használtan venni de sok sikert hozzá!!Remélem tudtam valamicskét segíteni!!További jót  bow!!!
Naplózva
Gaburieru
ANBU újonc
*

ガブリエル

« Válasz #2508 Dátum: 12 szep 15, 19:15:56 »

Köszi a választ! Nem tudom ide ki lehet-e írni (szerk.:mármint az oldal linkjét), de újonnan még mindig ~12000 Ft használtan meg már 7000-ért is meg lehet venni Mosolyog .
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 15, 19:29:53 írta Gaburieru » Naplózva
cimpeti_
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2509 Dátum: 12 szep 15, 21:10:40 »

jött két új scan:
ennek kb semmi értelme: http://www.saiyanisland.com/2012/09/naruto-storm-3-scan-7-released-summary-scan/
másik: http://www.saiyanisland.com/2012/09/naruto-vs-the-nine-tails-naruto-storm-3-scan/
naruto vs kyuubi boss fight

Am remélem játszható lesz karakterként a kyuubi meg az összes bijuu(jinchuriki)
Kíváncsi leszek hogy a storm3 mennyi lemezterület lesz kb:D
mert a genenél jóval több lesz..
 jóval több karakter(nagyobb awakeningek is pl bijuk, lesz vagy 4 susanoo)
nagy story mode (jó minőségű),bossfightok.stb
jóval komplettebb lesz a játék mint az előző kettő, nagyobb hejet foglal mad jóval ..
szóval az ára is lehet majd kb 15K. főleg hogy at utcsó game..
Naplózva
naruto-chan
Chuunin
*

Főcickány :D

« Válasz #2510 Dátum: 12 szep 21, 22:53:29 »

Szerintem nekem első napos vétel lessz ez is mint október 2. -án a resi6 Nevet  rettentően jó story mód-ot kapunk az már nem kétséges nem is kételkedek benne Nevet De jelenleg nem nagyon izgat tartsunk ott amikor már adják kifelé addig elvagyok az új szerzeményekkel is meg amik lesznek addig Nevet
Naplózva

Uchiha_Obito
Gennin
*

« Válasz #2511 Dátum: 12 szep 22, 15:20:56 »

Haliho!

Hogyan tudom nullázni a battle pointjaimat a generations ben ugy hogy a mentett allasom megmarad?
Nagyon sokan csinaljak ezt es beszivatjak az embereket lebecsulod es kozben hero szinten nyomja de csak genin.. Nullazzak magukat valahogy ugy h az osszes elert karakter megmarad..

Segitene valaki:)

Koszonom!
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #2512 Dátum: 12 szep 22, 15:34:32 »

És azzal mit nyersz? semmit tök fölös dolog.

A két soros szabálynak melyik felét nem érted: a kettőt vagy a sort?

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 22, 15:43:30 írta Aes Sedai » Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Uchiha_Obito
Gennin
*

« Válasz #2513 Dátum: 12 szep 23, 00:52:05 »

Egy játékban szeretem ismerni az összes opciót...
amúgy azt nyerném vele, hogy miután hero vagy elveszted a motivációt.. mikor kevesebb pontod van akkor hajt a játék élmény h több legyen..  nem akarom elunni a narutot...
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2514 Dátum: 12 szep 23, 12:12:37 »

Hát ha nagyon csökkenteni akarod a battle pointjaidat, akkor fogd magad hívj ki ranked match-re valami ultimate kezdő szintű játékost és veszíts ellene párszor. Elméletben minnél nagyobb a külömbség a rangok közt ő annál több pontot kap te meg annál többet vesztessz.
Máshogy szerintem nem lehet. Opció 2, ha PS3-ad van, nyiss új accountot, de akkor sajnos a karaktereid is elvesznek. Vagyis el nem vesznek csak azon az accountonton újra meg kell szerezni őket, meg előlről kell kezdeni a game-et, de az eredetin meglesz minden. Szerintem máshogy nem lehet.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 23, 12:13:44 írta Exkirion » Naplózva

naruto-chan
Chuunin
*

Főcickány :D

« Válasz #2515 Dátum: 12 szep 23, 22:36:45 »

Én storm 2-ben pont ugyan ezt csináltam. Mivel eléggé kezdő voltam online-nál és nem tudtam miféle "Harc Stílusok" vannak online azaz kik hogyan játszanak elég rossz statom lett most persze hozom felfelé Kazekage rangom van a sokkal jobb a win/lose arányom  de a lényegre visszatérve csináltam 1 új account-ot ps-en és azon elkezdtem megint (nem full karakter listával)  és egyből jobb stat-al indultam ^^
Naplózva

Uchiha_Obito
Gennin
*

« Válasz #2516 Dátum: 12 szep 24, 08:58:43 »

A stat nekem nem fontos.. én a játékért játszok nem azért h 1200 win/ 12 lose ilyen arényom legyen.. az ilyeneket el is küldöm, mert nagy része unalmas spammer... Xboxom van.. azért nem akarok új accountot csinálni..

Storm 2 ben töröltem a boxról a mentett játék állást de az online eredményeimet akkor is megtartotta érdekes volt Mosolyog
azt hittem akkor mindent nulláz, mert nem használom csak az alap tárhelyet a boxon semmi internetes mentés nincs.

Azt lehet tudni, hogy a 3-ik rész meddig terjed?  teljesen addig dolgozza fel az eseményeket ahol a manga tart majd februárban?

AHogy látom vissza nyúlik a múltba és 3 és 4. hokage kyuubi elleni harc is benne lesz ! Ez baromi király és a trailerből is látszik h valami isten király boss fightok lesznek ikszdé  hát remélem h több edo tenseies karakter is lesz majd akik újak Mosolyog

A fórumon a duplaposzt tilos. Ugyanabban a témában nem lehet egymás alatt két hozzászólásod, ha nincsen közte másé.
Most még egybevontam neked, de később az ilyen hozzászólások törlésre kerülhetnek.

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 24, 09:22:01 írta Aes Sedai » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2517 Dátum: 12 szep 24, 11:57:06 »

Azért maradt meg a mentett állásod mert ugyan a játékot letörölted, azt elvileg vagy a saves-be vagy a játékkonfigurációban bennemarad, vagy hát nemtom xboxon hogy van lehet, hogy a live neten is menti a dolgokat.

A 3. ról még nem tudni semmit, igazából majd addig megy ameddig, engedik nekik, de addig tuti, ahol az anime lesz, amikor kijön a legkésöbbi régióban.
Naplózva

tooomi
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2518 Dátum: 12 szep 24, 12:30:45 »

Kaptunk egy új eszméletlen trailert amit szerintem hívhatnánk Naruto Sasuke trailernek hiszen egyértelmüen ők vannak a középpontban. http://www.saiyanisland.com/2012/09/naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-3-trailer-2/ A vége tetszik a legjobban a sok összevágás valami eszméletlen. Hümm-hümm Minato vs Kyuuby rövid videó : http://www.saiyanisland.com/2012/09/naruto-storm-3-minato-vs-nine-tailed-fox-cutscene/ Minato helyében egyenesen a Kyuuby fejébe küldtem volna a bijuu bombát.  Pojén És kb 72 karakter lessz a Storm 3-ban és ha úgy nézzük hogy nincsenek benne még fiatalabbként egész szép szám.  Kúl Ahogy ezt leirtam jött még pluszba 20 darab kép (a legtöbb a trailerből van de van köztük új is) meg angol feliratu trailer. http://www.saiyanisland.com/2012/09/naruto-storm-3-20-screenshots-english-subbed-trailer/ A képekből kiderül hogy lesz a Naruto vs Sasuke nagy csatában egy vissza emlékezés amiben vissza emlékeznek. A piros benga szamuráj fejszével nyomul. Kyuuby Sexy leláncolva. Pirul Éssssss a Naruto Kyuuby boss fightban benne lesz a Hachibi is szerencsére (féltem hogy kihagyák). Ja és amit elfelejtetem a Mifunés harcban (itt a trailerben) látszik hogy egy farönk kin van a pályán szóval valószínü hogy lesz majd pálya roncsolás!
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 24, 12:40:35 írta tooomi » Naplózva

Wááá.. de várom már a naruto shippuuden ultimate ninja storm generationt és a One Piece Kaizoku Mosut:DD
Ice007
Chuunin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2519 Dátum: 12 szep 24, 15:01:09 »

A http://www.saiyanisland.com oldalon azt írják hogy kezdődik a 16 évvel ezelőtti Kyuubi-s balhéval, majd folytatódik az 5 Kage vonalla és ez után jön a Shinobi háború, ami addig fog tartani ami a játék megjelenésekor lévő anime tart. (Tehát tavasszal ami lesz az anime-be az lesz a játék vége.)

Ami elszomorít engem, mert nagyon jó esetben is csak a Itachi & Sasuke vs Kabuto bunyót fogják prezentálni utoljára. Annak örültem volna ha az egész háborút dolgozza fel.

Amit az új interjúból ki lehet venni hogy a storm-ban 25 karakter volt a storm 2-ben 42, a storm generations-ben 72, ami feltételezi hogy a storm 3-ban 72 feletti karakter lesz majd található.

Meg említést tesz az új funkcióra "Ultimate Decision" nevet viseli ami lehetőséget kínál arra hogy mi döntsünk hogy mit csináljunk. Pl.: a kyuubi elleni harcban egyedül győzzük le vagy segítséget kérünk a 8farkútól.

Ami még jó lenne hogy lenne benne nagy bejárható terület amin lehet mászkálni.

Az viszont tetszik hogy lesz benne olyan harc hogy több ellenfelet lehet aprítani.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 166 167 [168] 169 170 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins