A generáció kiadásának értelmét én is vitatom.
Mondom belőlem nem az elfogultság beszél. Én egy igazi játékmániás vagyok. Van egy komoly pc egy ps 3 illetve most veszek egy vitat.
Én minden játékban a nehézségi szintet nézem. És itt elsősorban nem a mesterséges intelligenciát. Mert pl fifaban a gép sokat fejlődött az elmúlt 4-5 évben. De még így is legmagasabb fokozatnál verem 9-10 gólra.
Amikor 360° mozgásról beszélünk akkor ez a TELJES értelembe kell venni. Mert 360° mozgás van a tekkenben is. Csak azért van egy kis különbség. Ott 1-2 lépést tudsz oldalra megtenni.
Én nem méltatom a story módot. Én szeretem a Narutot de vagy ezerszer elolvastam a mangát. meg a gép még mindig gyenge. Plusz nagy szívás ha bizonyos helyzetekben félre nyomsz és négyzet helyet véletlen kört nyomsz.
Nekem ehhez nincs türelmem.
De neten már más a helyzet . Múltkor is össze futottam egy spanyol csókával . Hát igencsak izzadtam cápafejűvel mire levertem.
A szemét rohat jól időzítette a suportokat.
Ki lehetnek a 3-ban . Ez jó kérdés. Illene hogy az eddig összes kari benne legyen. Én is értelmetlennek tartom hogy pl sasubol van vagy 4 a generációban. Legyen egy legerősebb formájában és okés.
Meg amúgyis ha igazak a jóslatok tényleg minden komolyat betesznek. Ami még alsó hangon is 70 - 80 karit jelent majd.
Mindegyiknek egyedi technikákat betenni az kemény feladat.
Kérdés továbbá hogy mikor jön ki. 13 igen csak esedékes lenne. De ahogy a GTA 5 esetében is szinte biztos hogy megvárják a kövi generációs konzolokat.
Amit nem értek. A grafika tök szép már most. Legalább is a narutó anime stílusát szépen vissza adja a gen. Persze egyértelmű hogy a GTA 5 már más tészta. Hivatalos videók és képek elég durva grafikáról árulkodnak . Kb olyan lesz mintha kinéznék az ablakon és ott állna egy ferrári .)
Ugyan azok lennének a technikák a genben mint az előzőkben? Hát mit tegyenek be? A 2 ben is voltak a piros felhős köpönyeg forgatók. A háború alatt sem láthattunk olyan fúl új cuccokat combókat tőlük. Legalább is a tensejeseknél.
Ez szerintem rendben van így.
Habár pár dolgon javíthatnának. Pl a bábosoknál a bábok rohadt lassan reagálnak a parancsokra. Ha egy komolyabb ellenféllel kerülsz szembe neten és te bábos karival vagy akkor kösd fel a gatyád és ne enged felkelni az ellenfelet.
Mert odáig rendben van hogy távolról rá uszítod a bábokat. De ha nem találod el őt és ő meg kikerül akkor te végtelen leszel. Pikk makk oda ugrik a pofád elé és elkezd darálni . Amire a nyavalyás játékaid vissza érnek már be is vitt 2-3 komoly combot.
SZóval nem tökéletes de az biztos ,hogy a 3 nálam kötelező vétel lesz kerül amibe kerül.