batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #1485 Dátum: 10 okt 15, 16:02:03 » |
|
De, feje felett lila jel.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #1486 Dátum: 10 okt 15, 16:04:33 » |
|
levok maradva de legalább már itt van a kezemben a játék és most ki is próbálom és az eddigieket nagyon köszi... fórum király
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1487 Dátum: 10 okt 15, 16:05:32 » |
|
Valaki nemtudna tippet adni, hogy a gombnyomogatós részeknél, amikor egyet kell sokszor, nyomni, valami trükk esetleg van mert 2 napja a 4 farku naru vs orochi fightnál állok :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #1488 Dátum: 10 okt 15, 16:13:20 » |
|
Mit jelent mikor bevantöltve az a support gauge vagy mi az mire jó mit hogy kel vele?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1489 Dátum: 10 okt 15, 16:20:30 » |
|
előző oldalon írtam a support gauge-rol... batai, hokage rucis naruto csak egy ruha mégpedig a sage narutoé... nem külön szereplő, am a béka hegyen lehet felszedni a békák házában ha imádkozunk ott a szobornál...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #1490 Dátum: 10 okt 15, 16:29:24 » |
|
Hát azt tudtam h sage naruto rucija, köszi am Télleg, lesz edzés a myoboku hegyen? Hu de kiábrándító volt h sasuke vs orochimaru 1 szimpla harc! MEg az ösze akatsukis harc lehetni boss harc:D
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Ice007
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1491 Dátum: 10 okt 15, 16:42:34 » |
|
Hátha az edzésnek számít a myoboku hegyen hogy a béka megidézi előszőr kakashit meg sakurát asszem->bunyó, ha nyertél utána "már a halot" jiraya és vele is meg kell küzdeni.
Milyen köveket is kell összegyűjteni hogy tudjak killer bee ellen menni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 15, 17:06:38 írta Ice007 »
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #1492 Dátum: 10 okt 15, 18:47:55 » |
|
Téynleg őt hogy kel minato val és Lars al együt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1493 Dátum: 10 okt 15, 18:59:57 » |
|
Végigvittem ma délután a sztorit. Bár a sztori végigvitele előtt megvolt minden karakter, mert haverral 63 meccset játszottam. xD 54-9 (ide). Jó, ő mondjuk nem szokott hozzá az XBOX-hoz... Folyamatosan kaptam SP pontot, most asszem 800000 körul vagyok. 600000 környékén kaptam meg Killer Bee-t, Lars-ot, meg Akatsukis Sasukét. Tudtam, hogy így van, mert vettem a fáradtságot, és visszaolvastam a topicban , tehát nem ért meglepetés. Sőt, igazából erre gyúrtunk. Vannak "érdekes" Awekening-ek. Holnap elmegyek megkeresni a szobrokat, mert sikerült rájönnöm, hogy ki hol van. A Pein bossfight nagyon jól meg lett csinálva szerintem. A 6 farkú megy egy ISTEN.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 15, 19:00:45 írta blackfire »
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1494 Dátum: 10 okt 15, 19:05:55 » |
|
gondolom arra gondolsz h rátaláltál a wanted list-re és ott látod h kit holt találsz... aszerint nekem má a szobrok 90%a megvan vhol olvastam h ha megvannak a szobrok akkor jön be a killerbee fight
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1495 Dátum: 10 okt 15, 19:08:36 » |
|
Igen, én is így tudom. Sok sikert! Nekem elég volt mára 6 óra NUNS2. Max lehet késő este még előveszem a Hokage ruci miatt. A 2 új karakter terén TELJESEN tanácstalan vagyok. Van 1 olyan acsi, hogy "Birtoklom az össz. karaktert". Megvan mindenki, és még nem kaptam meg ezt a díjat. O.o Itt valami túrpisság van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1496 Dátum: 10 okt 15, 19:22:24 » |
|
ha nállam se jelenik meg 6k után akk télleg van még 2 emberke de addigis sztem minato és lars az igazábol a tonton érmék amik idegesítőek mert semmit nem ír rola, se azt h merre található , ami miatt bekell járni az egész térképet, és h mennyit szedtem össze belőle h tudjam hányadán állok vele...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1497 Dátum: 10 okt 15, 19:38:41 » |
|
Lars és Minato nem lehet az. Mondom, én ma kaptam meg őket. Nincs kérdőjeles ablakom, minden karakter megvan. Azonban ez így csak 42. Szerintem úgy van 42, hogy Naruto, meg Sasuke összesen 6-nak számít. 3 Naruto van:Kyuubi Rasenganos RasenShurikenes Senin 3 Sasuke van:Orochimarus Kirin Taka (Akatsuki) Így tényleg 44 karakter van. Sajnálom, de azért még bízok benne, hogy van 2 rejtett karakter.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 15, 19:57:33 írta blackfire »
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #1498 Dátum: 10 okt 15, 19:49:05 » |
|
Haljátok mit szolnátok ha holnap egy adott idő pontban midnneki felmenne a netre a játékban és akkor lehet egymás ellen is nyiomhatnánk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1499 Dátum: 10 okt 15, 20:12:14 » |
|
ebben a listában csak annyi nems timmel h narutonak van mégegy hokage rucija is lehet h mégis teljesül a zabuza a játékban elmélet? de am sok elméletről olvastam és köztük van a raikage is ami nyílvánvalo lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|