Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #1305 Dátum: 10 okt 09, 11:15:36 » |
|
Valaki meg tudná mondani mi a külömbség a sima naruto két ruhája közt? mert semmi ahogy nézem -.-"
Az ultimate jutsuja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #1306 Dátum: 10 okt 09, 11:25:07 » |
|
Hát , kezdem észre venni a negatrívumokat -.-", keveslem a jutsukat, azt hogy az ultimate ruhához kötött, és nem lehet több fajtát választani illetve a karaktereknél hiányolom aruhákat is, aszem az elején még ugy informálódtam h mindenkinek lesz + ruhája :S, nha de nem foglalkozom ezekkel anyira, jó lesz, bár nem tökéletes, de sokat fogom tolni
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1307 Dátum: 10 okt 09, 12:17:23 » |
|
Semelyik játék sem tökéletes(vagy jobban mondva, egyik játék sem lehet pontosan olyan mint amilyennek szeretnénk), de ez a játék már így ránézésre is veri az eddigi Naruto játékokat szóval nincs ok panaszra. Egy két megoldást én is furcsálok de ez már így is több ultimate mint az 1. ben ahol mindenkinek csak 1 volt. Sima jutsukból szinte biztos, hogy lesz több, az 1 ben is mindenkinek legalább 2 volt ami az enhace renszer miatt itt egyből 4. Mellesleg most, hogy már tudom, hogy Hokage Naruto biztosan csak egy ruha, érdekelne kik lesznek a meglepi karakterek az a +2 a 42 höz ami kiadja a 44 et.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 09, 12:18:21 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #1308 Dátum: 10 okt 09, 12:28:09 » |
|
Yiraiya Vs pein full fight, csak bele tekertem, de érdekes Végre mülödik, köszi Blackfire:D:D
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Hunter0154
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1309 Dátum: 10 okt 09, 18:32:44 » |
|
Megkérdeztem azt a mázlistát,aki elöbb megkapta a játékot,hogy egy 10-es skálán hanyasra értékelné,azt mondta hogy 9/10,de ez is csak azért,mert sokáig tart free roamba mire eljutsz egyik helyröl a másikra,és mert néhol kihagytak 1-2 harcot.Ezt én elég jó jelnek veszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1310 Dátum: 10 okt 09, 19:28:28 » |
|
Hát ha minden minor harc benne lenne akkor nem 15 hanem 25 óra lenne a rendes játékidő, de állítólag így is 30, hogyha kompletista akarsz lenni Amúgy igen ez NAGYON jó jel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1311 Dátum: 10 okt 09, 21:08:19 » |
|
Holnap nem leszek, most meg már amúgy is késő van, tehát kijelentem, hogy már csak 5 nap van vissza a játékig!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1312 Dátum: 10 okt 09, 23:01:32 » |
|
Naruto gameplay ahol garantáltan nem fogod tudni kit látsz Kijött egy Hokage Naruto vs Minato (6th? vs 4th) gameplay, aki kirakta oda ahonnan szedtem írta, hogy nem igen látni éppen kivan kivel, ezért kíváncsi lettem és megnéztem . AZ eredmény? őőőőőő nos Minato moovesetjét továbbra sem tudom és a videó 3/4-ében nem tudtam épp kit látok --A gond az, hogy Naruto hokage cuccban annyira hasonlít Minatora, hogy az időnként váltó kamera és a supportok hiánya miatt nehéz eldönteni épp kit látsz Sok szerencsét hozzá
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 09, 23:02:23 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Awokado
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1313 Dátum: 10 okt 10, 07:35:11 » |
|
Mondjátok,h be lehet majd állitani a gamet, ugyh japánul beszéljenek,és angol felirattal.... Mert az angol szinkron nagyon ratyi sztem, japánul sokkal élvezhetőbb
|
|
|
Naplózva
|
Awokado, pomidory i Hrabia Pumpernikiel ;-)
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1314 Dátum: 10 okt 10, 08:07:00 » |
|
És ott a 6 farkú kyuubi a végén. állat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1315 Dátum: 10 okt 10, 08:21:51 » |
|
Mondjátok,h be lehet majd állitani a gamet, ugyh japánul beszéljenek,és angol felirattal.... Mert az angol szinkron nagyon ratyi sztem, japánul sokkal élvezhetőbb Már a demóban is lehetett választani a japán illetve angol szinkron között!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1316 Dátum: 10 okt 10, 08:53:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #1317 Dátum: 10 okt 10, 09:08:33 » |
|
Yiraiya vs minato ..... nice :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1319 Dátum: 10 okt 10, 11:05:29 » |
|
wááááá too much temptation to watch, back away evil creatures!!! Viccet félretéve, köszi a postokat srácok, de szerintem én mától kezdve nem nézek meg semmit, már így is túl sokat tudok , viszont örülök, hogy mindenki postolgat ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|