blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1200 Dátum: 10 okt 01, 16:36:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #1201 Dátum: 10 okt 01, 17:11:02 » |
|
Tudom , hogy már volt de ez az oldal megbízható rendelés szempontjából? http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=13&data[what]=Naruto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #1202 Dátum: 10 okt 01, 19:34:41 » |
|
amúgy miért rendeltek?? nem elég ha elsétáltok azt megveszitek a boltba?
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #1203 Dátum: 10 okt 01, 19:37:45 » |
|
Szerintem akinek pénze van rá maga döntse el hogy elmegy érte, vagy rendeli, és tuti nem fogy el akkor a játék mire oda ér a boltba. Jelenjen máááááárrrrrr meg ! !! !!!-!
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1204 Dátum: 10 okt 01, 19:48:32 » |
|
mondjuk nekem most nem tart semeddig míg elmegyek az 576-ba.... úgyis útba esik a mammut suliból bemegyek, megveszem, hazajövök és tolom is és igen jelenjen mááár meg már csak 14 nap és boltokbaaan ennek a videonak a végén mutatnak 4 különböző Narutos játék borítót: 2 Ps3 és 2 XboX... mi a különbség pl: 2 ps3 játék között.... (nemtudtam jool megfogalmazni bocsi, deh remélem értitek) (4 perc, 15-16-17 másodpercnél)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 02, 11:54:52 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #1205 Dátum: 10 okt 02, 12:11:40 » |
|
amúgy miért rendeltek?? nem elég ha elsétáltok azt megveszitek a boltba?
Mert etste 11 kor amikor hazaesek edzésről pénteken, már nem sok bolt van nyitva felénk Amúgymeg ingyenes a házhozszállítás szal miért ne nemigaz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1206 Dátum: 10 okt 02, 12:21:42 » |
|
mondjuk igaz Exkirion nekem mondjuk útba esik szal nekem így járja am válaszolsz az előző kérdésemre a videoval kapcsán?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1208 Dátum: 10 okt 02, 15:06:03 » |
|
és a CE az miben jobb mint a sima??? lehet hülye vagyok deh legalább megtudom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Black Dragon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1209 Dátum: 10 okt 02, 15:20:30 » |
|
Annyival hogy kapsz egy narutós képet vagy képkeretet meg máshogy néz ki a doboza és még azt hiszem kapsz egy kódot amivel aktiválhatod yondit, de a játék maga ugyan az. Azt hiszem ennyi de ha tévednék javítsatok ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1210 Dátum: 10 okt 02, 15:24:24 » |
|
http://images.saiyanisland.com/data/535/storm-2-limited-edition.jpgKishimoto álltal rajzolt kép, amiből asszem csak 50.000 létezik mindenki saját sorszámmal ellátottat kap, OST cd a játék zenéivel, Minato-t aktiváló kód, Díszdoboz+a játék maga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #1211 Dátum: 10 okt 02, 15:29:17 » |
|
Hát ez a kishi által rajzol kép nekem is meg van :D, sorszámot meg magam is tudok kreálni 00001 Nha jó ez még sem adja meg azt a feelinget mintha az eredeti lenne a kezedben
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1212 Dátum: 10 okt 02, 15:35:52 » |
|
jha én is láttam már a neten, amúgy még mindig jobb ez mint amit a Raging Blast 2 höz adnak. -A kép amúgy nem érdekel, nekem a dízdoboz (ami szerintem nagyon szép) meg a bónusz cd miatt kell a CE Íme egy screenshoot a játék menüjéről, a japán felirat azt jelenti, Free battle mode, ami gyakorlatilag a vs mód lesz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 02, 17:51:14 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #1213 Dátum: 10 okt 02, 19:30:25 » |
|
Jó féle menü , teljesen anime hű naruto. Nem győzöm hagsulyozni hogy jelenjen már meg !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1214 Dátum: 10 okt 02, 21:26:39 » |
|
és amúgy CE az egyrtelműen drágább is... az lenne a másik kérdésem h a CE-t ugyan úgy meglehet venni a boltokban vagy kell valami +?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|