Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #855 Dátum: 10 aug 31, 17:26:47 » |
|
Nem mondod, hogy téged kicsit is érdekelnek az achievementek...
persze hogy érdekel ^^ a sztori módot úgyis kijátszom egy nap alatt az a legfontosabb, és utánna meg lehet a trophy-kal hülyéskedni , meg az online harcok. szerintem ez egyáltalán nem baj h lesznek ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #856 Dátum: 10 aug 31, 17:28:05 » |
|
Online harcnak én is örülök lehet kihívok pár embert 1-2 meccsre
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #857 Dátum: 10 aug 31, 17:56:57 » |
|
live nélkül csak x link kai mehet de nme hiszem h lesz benne system link:(
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #858 Dátum: 10 aug 31, 18:30:31 » |
|
igen így jó lesz live nélkül csak x link kai mehet de nme hiszem h lesz benne system link:( ez meg majd kiderül azért remélem lehet benne olyat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #859 Dátum: 10 aug 31, 18:44:57 » |
|
Xlink kai egy kész kínszenvedés...verekedős játékban 1500%-hogy nem lesz system link. Az online verekedéshez nagyon jó szerverek kellenek, amik jól ki tudják egyenlíteni a pingek beli különbségeket, sajna ezt még a DOA, SF vagy tekken sem tudja tökéletesen. Minden az időzítéseken múlik. Egyébként, nem hiszem, hogy jó lesz ennek az online része, a karakterek elég kiegyensúlyozatlanok, és túl egyszerű a játékmenet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 02, 13:13:49 írta kornel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #860 Dátum: 10 aug 31, 18:48:16 » |
|
ne akarj lebeszélni a játékról légyszíí amúgy meg Sasukenak ebben a játékban 4 cucca lesz vagy mi?? mert láttam mikor: Orochimarunál van az alap cucca, mikor itachi ellen harcol az a fekete trikó féle, mikor akatsuki ruhában van és mikor az orochimarus cucc csak már rövid az ingje
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Yondaime
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #861 Dátum: 10 aug 31, 18:50:33 » |
|
nekem sajna nincs live az xboxon én az achievementekre vagyok kiváncs szerintem ha legyőzöd peint lesz kb egy 100G az achievement,ps3 pedig ar :jaja:any
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #862 Dátum: 10 aug 31, 19:04:15 » |
|
ne akarj lebeszélni a játékról légyszíí amúgy meg Sasukenak ebben a játékban 4 cucca lesz vagy mi?? mert láttam mikor: Orochimarunál van az alap cucca, mikor itachi ellen harcol az a fekete trikó féle, mikor akatsuki ruhában van és mikor az orochimarus cucc csak már rövid az ingje 2 lesz, ami különösebben a képességeiben is szerepet játszik, a sima, ami az orochimarus öltözet, meg az akatsuki köpenyes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam32
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #863 Dátum: 10 aug 31, 19:22:51 » |
|
Mindenki olyan negatív, az archivement jó.(késöb unod meg a játékot) Az online játék jó.(késöb unod meg a játékot) Azért kornel én az ilyen kijelentésekel várnék adig amedig meg nem jelenik a játék.("fan barlang-ba tévedtél ")
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 31, 19:24:20 írta Adam32 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #864 Dátum: 10 aug 31, 19:36:38 » |
|
ahaa én is egyetértem Adam szerintem is jók azok és mi ez a "fan barlang" ez nagyon nagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #865 Dátum: 10 aug 31, 19:38:15 » |
|
most lehet h ez hülyén fog hangzani deh ha már elmegy ez a story a Pein harcig szóval benne lesz Naruto úgy h Sennin forma meg midnen, akkor lehetséges h benne lesz Yondaime?? mert a történetben simán benne van, és berakhatnák 1 és 2. Hokagét is részemről.... meg ha már lehetne kívánság műsor akkor minimum Kakashinak is benyomhatnának és Itachinak 1 Anbu felszerelést meg így midnenkinek valami + dolgot (vagy ruha vagy átváltozásos cucc)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 31, 19:39:09 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #866 Dátum: 10 aug 31, 19:57:49 » |
|
benne lesz yondi:D a colletors editionban meg, lesz 1 kód és azonnal tudsz játszani yondival, nem kell végig vinni a játékot
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
methodman94
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
"Az élet értelme 42."
|
|
« Válasz #867 Dátum: 10 aug 31, 19:59:28 » |
|
csumi mindenkinek azt szeretném kérdezni hogy mettöl-meddig van a story ? A: Gara elrablásától - Pein Vs Naruto B: Kakuzu - Hidan - Pein Vs Naruto
|
|
|
Naplózva
|
Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #868 Dátum: 10 aug 31, 20:00:34 » |
|
C: a shippuuden leges legelejétől Pein vs. Naruto harcig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #869 Dátum: 10 szep 01, 07:38:00 » |
|
Mindenki olyan negatív, az archivement jó.(késöb unod meg a játékot) Az online játék jó.(késöb unod meg a játékot) Azért kornel én az ilyen kijelentésekel várnék adig amedig meg nem jelenik a játék.("fan barlang-ba tévedtél ") Achievements, ha nincs online a géped egy baromság, minek küszködni vele, ha senki sem látja, hogy miket hoztál be. Nagyon ritka az a játék amit én egynél töbször végigjátszanék. Csómó játékban 1000G-ét, vagy 100%-ot online nélkül el sem lehet érni, akkor meg minek vesződni a többivel. Online játék jó dolog, de egy beat m up-ot nagyon el kell találni, hogy élvezetes legyen. Ez leginkább a DOA4-bem sikerült, ott nagyon jó a karakterek egyensúlya, és van esélyed nyerni, még komolyabb játékosok ellen is a változatos comborendszerrel és a cancelekkel (hülyén hangzik magyarul lények, hogy el tudod kapni az ütéseket és egy erős dobást csinálsz belőle, védekezés). Mind a Tekken mind pedig a SoulCalibur más tészta, ott vannak eléggé túlhúzott karakterek akik ellen nehéz bármit is csinálni, a játék könnyedén át tud billenni a szórakoztató kategóriából az idegesítőbe. Persze meg kell várni a kész gémet, hogy ítéletet mondjunk, de a korábbi Naruto játékokból kiindulva és ismerve a Namco/Bandai címeit már lehet az embernek kiindulási alapja. A játék irányítása nagyon lecsontozott. Kevés lehetőség van a változatos kombórendszer kialakítására. Mint már írtam k*rvára nem érdekel, hogy mien barlanba tévedtem 22 év videojátékos múltal van saját véleményem, és az nem feletétlen kell egyezzen a tieddel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 01, 13:25:05 írta kornel »
|
Naplózva
|
|
|
|
|